Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Lowest Price Guarantee

5/5 - (27 votes)
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

LOWEST PRICE GUARANTEE

Πολλοί λένε για Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής αλλά την τηρούν αυτή την υπηρεσία. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρήκατε μια υπηρεσία φθηνότερη σε άλλη ιστοσελίδα? Για αυτό είμαστε εδώ. Θα ταιριάξουμε την τιμή που αναφέρεται στην ιστοσελίδα κάθε ανταγωνιστή ή άλλη αξιόπιστης πηγής.Υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα όμως που πρέπει να δούμε πρώτα. Πρέπει να δούμε τα εξής:

  • Επίσημη Ιστοσελίδα
  • Ελληνική προέλευση
  • Ελληνικό server
  • Επίσημη προσφορά
  • Νόμιμο κατάστημα

Αυτό είναι όλο! Θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα σας στείλουμε email προσφοράς με χαμηλότερη τιμή.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τιμές μας για να διασφαλίσoυμε ότι θα λάβετε την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Μαζί μας, έχετε τη σιγουριά ότι θα αποκτήσετε, γρήγορα και εύκολα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή blog στη χαμηλότερη τιμή.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής από την εταιρεία μας είναι μία υπόσχεση προς όλους τους πελάτες μας ότι προσφέρουμε την χαμηλότερη υπηρεσία, που υπάρχει στην αγορά.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που μας αποστείλετε γραπτή προσφορά με χαμηλότερη τιμή από τη δική μας δεσμευόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε αυτή την χαμηλότερη τιμή.
Η ανταγωνιστική προσφορά που θα μας αποστείλετε θα πρέπει να φέρει καθαρά τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω.

Η προσφορά θα πρέπει να πιστοποιηθεί από την εταιρεία μας ως έγκυρη και ανταποκρινόμενη στο ισχύον τιμολόγιο της, αλλιώς δεν ισχύει.

Η «εγγύηση χαμηλότερης τιμής» δεν έχει αναδρομική ισχύ, θα πρέπει να ζητηθεί από τον πελάτη με την αποστολή αντίστοιχης γραπτής πιστοποιημένης προσφοράς που παρέχει την υπηρεσία αυτή πριν από την αγορά.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής ισχύει μόνο για νέους πελάτες.

Η ενεργοποίηση της «εγγύηση χαμηλότερης τιμής» τελεί υπό την επιφύλαξη μη παραβίασης της ισχύουσας φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, του Κώδικα Δεοντολογίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

ASK FOR AN OFFER