Κατασκευή Ιστοσελίδων Βόλος

Η XNWeb Design σχεδιάζει και υλοποιεί ιστότοπους για όλες τις επιχειρήσεις στον Βόλο και σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, για να αποκτήσεις μια σωστή ψηφιακή παρουσία και να αναπτύξεις την επιχείρηση σου με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Mετά από 7 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων είναι σε θέση να εκτοξεύει την ιστοσελίδα και το Brand σας στην κορυφή. Διαθέτουμε εγγύηση καλύτερης τιμής,

Κατασκευή Ιστοσελίδων Βόλος

LOGO DESIGN

Η επιτυχία εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο logo design. Επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Βόλος

ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ DOMAIN NAME

Η επιλογή του domain name για την επιχείρησή σου αποτελεί μία δύσκολη επιλογή που θα σε συνοδέψει για πολύ καιρό. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που θα καθορίσει τη δημοτικότητά της.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ενίσχυσε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησης σου με των σχεδιασμό ιστοσελίδων που ακολουθεί τις σημερινές ανάγκες των χρηστών του internet.

WEB DESIGN

Στην XNWeb γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Απόκτησε ένα πλήρως δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα και δώσε την ευκαιρία στην επιχείρηση σου να προβάλει τα προϊόντα της εγχώρια και σε όλο τον κόσμο.Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιδέα για την ανακατασκευής της ιστοσελίδας σου δεν πρέπει να σε φοβίζει. Δεν θα χρειαστεί να διαθέσεις επιπλέον χρόνο αφού η ομάδα μας θα αναλάβει τον νέο σχεδιασμό και την πλήρη προσαρμογή του περιεχομένου.

LOCAL MARKETING

The Google My Business είναι η πλατφόρμα καταχώρισης επιχειρήσεων της Google, σχεδιασμένη για να διευκολύνει την εμφάνισή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όταν κάποιος αναζητά μια επιχείρηση στο Google, ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησης, η διεύθυνση, οι κριτικές πελατών και άλλες πληροφορίες εμφανίζονται στα αποτελέσματα.

Διαφήμιση Google

Google ADS – Google ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαφημίσεις στο διαδίκτυο σας επιτρέπουν να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας σε άτομα που πιθανότατα ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αποκλείοντας. Βρεθείτε στην πρώτη σελίδα της google μαζί με ένα πετυχημένο SEO ο ανταγωνισμός θα σας ψάχνει.

Social Media Marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ

Προώθησε την επιχείρησή σου γρήγορα και αποτελεσματικά στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου προσφέρουν, προτρέποντας και διευκολύνοντας τους χρήστες σου να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι μαζί σου, να σε ακολουθούν και να διαδίδουν τα νέα σου.

Seo - Search Engine Optimization

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION – SEO

Τι νόημα έχει ένα όμορφο, γρήγορο λειτουργικό site εάν κανείς δεν μπορεί να το βρει πουθενά; Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.Με το SEO μπορεί να αργήσετε να βγείτε ψηλά στη Google (περίπου 2-4 μήνες) αλλά τα αποτελέσματα μετά θα είναι σχεδόν μόνιμα.

Web Hosting

WEB HOSTING

99,99% network uptime. Εναλλακτικοί ελληνικοί πάροχοι δικτύου ώστε να εξασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό uptime.100% hardware uptime. Επώνυμοι servers τελευταίας γενιάς, cloud υποδομή σε ιδιωτικό υπερσύγχρονο datacenter. Πετυχαίνουμε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα συνδυάζοντας το Ελληνικό cloud datacenter και τους server τελευταίας γενιάς.

Επαγγελματικές Κάρτες

BUSINESS CARDS

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα μιας εταιρίας. Οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας αναλαμβάνουν να τη σχεδιάσουν με στοίχιση, αρμονία χρωμάτων και μοντέρνα σχεδίαση. Η χρήση επίσης, μιας σπάνιας γραμματοσειράς βοηθάει τους πελάτες σας να σας αναγνωρίσουν με την πρώτη ματιά!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Βόλος

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς για τη δημιουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Βόλος