κρυφή συνομιλία στο viber

Πως βρισκω κρυφή συνομιλία στο viber;Μυστική συνομιλία viber με 4ψήφιο PIN.

4.7/5 - (20 votes)

Kρυφή συνομιλία στο viber 4ψήφιο PIN: Πώς να τις δείτε και να τις κρύψετε

Table of Content Appear

Λοιπόν, έχετε χρησιμοποιήσει το Viber για μερικές εβδομάδες και έχετε ξετρελαθεί με αυτή την εφαρμογή, που είναι και δωρεάν, αλλά ένα πράγμα φαίνεται να εξακολουθεί να σας ενοχλεί.

Γνωρίζετε ότι υπάρχει  κρυφή συνομιλία στο viber ή κρυφές συνομιλίες in the Viber, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές.

4.7/5 - (20 votes)

Έχετε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να δείτε κρυφή συνομιλία στο viber, αλλά τίποτα δεν έχει καταφέρει ακόμα.

Μην ανησυχείτε όμως.

Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να ανακαλύψετε μυστικές συνομιλίες στο Viber με φιλικό τρόπο.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά και στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα για να εξασφαλίσετε ότι παραμένουν μυστικές, αν αυτό είναι αυτό που επιθυμείτε.

Πως βρίσκω κρυφή συνομιλία στο viber

What is Viber?

Το Viber είναι μια app για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, εικόνες, βίντεο, αυτοκόλλητα και κλήσεις δωρεάν.

Το Viber έχει επίσης πολλές λειτουργίες παρόμοιες με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με τους φίλους σας ή να συμμετάσχετε σε μεγάλες συνομιλίες με αγνώστους.

Τι είναι η κρυφή συνομιλία στο viber και Πως βρίσκω κρυφή συνομιλία στο viber;

Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το Viber messenger, μια δωρεάν εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων.

Γνωρίζετε όμως ότι το Viber έχει δυνατότητα κρυφών συνομιλιών; Η λειτουργία κρυφών συνομιλιών σάς επιτρέπει να κρύβετε τα μηνύματά σας από οποιονδήποτε, είτε είναι φίλος είτε μέλος της οικογένειας.

Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε ένα χρονικό όριο για τη συνομιλία σας.

Μόλις λήξει, το Viber διαγράφει αυτόματα όλα τα μηνύματα. Αν λοιπόν ανυπομονείτε να κάνετε μερικές μυστικές συνομιλίες στο Viber, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις κρυφές συνομιλίες στο τηλέφωνό σας.

  • Έφτασε η μεγάλη στιγμή. Κλείστε την πόρτα, κλείστε την τηλεόραση, και ξεκινάμε:

ΒΗμα – βΗμα

Μέρος 1. Πώς να κρύψετε και να εμφανίσετε τις μυστικές Viber κρυφες συνομιλιες

Η διαδικασία να κρύψετε και να εμφανίσετε Viber κρυφες συνομιλιες είναι εύκολη.

Ας ξεκινήσουμε με τη διαδικασία απόκρυψης μιας συνομιλίας, κρυφή συνομιλία στο viber:

Step 1: Ανοίξτε το Viber στη συσκευή σας και μετά μεταβείτε στην οθόνη συνομιλίας

Step 2: Μεταβείτε στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε και, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτές τις διαδικασίες ανάλογα με τη συσκευή που έχετε:

Για συσκευές iOS: Σύρετε τη συνομιλία προς τα αριστερά και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Απόκρυψη” από τις επιλογές που εμφανίζονται

Για συσκευές Android: Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Απόκρυψη συνομιλίας”

κρυφές συνομιλίες στο Viber

Step 3: Εισαγάγετε το 4-ψήφιο μυστικό PIN και το επιλεγμένο μήνυμα θα κρυφτεί.

κρυφή συνομιλία

Για να εμφανίσετε τα μηνύματα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Step 1: Ξεκινήστε ανοίγοντας τη συνομιλία

Step 2: Σύρετε προς τα αριστερά ή πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης συνομιλίας

Step 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε την επιλογή “Κατάργηση απόκρυψης αυτής της συνομιλίας” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το 4-ψήφιο PIN ή το Touch ID σας και η συνομιλία θα είναι ξανά ορατή στην οθόνη συνομιλίας.

viber κρυφή συνομιλία

Μέρος 2. Πώς να δείτε κρυφές συνομιλίες στο Viber, viber κρυφή συνομιλία

Αν θέλετε να δείτε μια κρυφή συνομιλία στο Viber, η διαδικασία είναι εξίσου απλή. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να το κάνετε:

Step 1: Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας

Step 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην εφαρμογή για να πατήσετε στο εικονίδιο Αναζήτηση και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα της επαφής της οποίας οι συνομιλίες είναι κρυφές.

συνομιλία στο viber

Step 3: Πατήστε το όνομα ή την εικόνα προφίλ της επαφής και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον 4-ψήφιο κωδικό PIN για να προβάλετε την κρυφή συνομιλία.

Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματα και να συνεχίσετε να συνομιλείτε με αυτήν την επαφή.

Απόκρυψη/Εμφάνιση της ενότητας των αγαπημένων επαφών στη λίστα

Για να αποκρύψετε τις αγαπημένες σας επαφές από τη λίστα επαφών, μπορείτε απλώς να αγγίξετε ή να κάνετε κλικ σε τρεις κουκκίδες της επιλεγμένης αγαπημένης επαφής σας.

Θα δείτε να εμφανίζεται ένα μενού, οπότε κάντε κλικ Hide.

Τελειώσατε, θα κρύψει την αγαπημένη σας επαφή τώρα. Για να το εμφανίσετε ξανά, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία, αλλά επιλέξτε Appear αντί για Απόκρυψη στο μενού που εμφανίστηκε όταν αγγίξετε ή κάνετε κλικ σε τρεις κουκκίδες οποιασδήποτε επαφής στην ενότητα αγαπημένων.

Απόκρυψη/Εμφάνιση της ενότητας Ειδοποιήσεις στη λίστα: Για να αποκρύψετε τις ειδοποιήσεις από την ενότητα λίστας, μπορείτε απλώς να αγγίξετε ή να κάνετε κλικ σε τρεις κουκκίδες οποιουδήποτε μηνύματος.

Θα δείτε να εμφανίζεται ένα μενού, οπότε κάντε κλικ στην Hide ειδοποίησης. Θα αφαιρέσει την ειδοποίηση από αυτό το μήνυμα.

Για να το εμφανίσετε ξανά, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία, αλλά επιλέξτε Appear ειδοποίησης αντί για Hide ειδοποίησης επιλογή στο μενού που εμφανίστηκε όταν αγγίξετε ή κάνετε κλικ σε τρεις κουκκίδες οποιουδήποτε μηνύματος στην ενότητα ειδοποιήσεων.

Μυστική συνομιλία viber iphone

Απόκρυψη συνομιλίας

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να εξαφανίζουν μια ή περισσότερες συνομιλίες από την αρχική σελίδα του Viber και να τις εμφανίζουν με χρήση 4ψήφιου κωδικού PIN. Μπορείτε να κρύψετε ατομικές, ομαδικές, ακόμη και μυστικές συνομιλίες. Ορίζετε ένα 4ψήφιο PIN για όλες τις κρυφές συνομιλίες σας, όχι ένα για κάθε μία ορίζοντας ένα 4ψήφιο PIN για όλες τις κρυφές συνομιλίες σας, όχι ένα για κάθε μία.

Προσοχή όμως:

  • Μπορείτε να αποκρύψετε συνομιλίες μόνο μέσω smartphones ή και tablets στην περίπτωση που τα χρησιμοποιείτε ως πρωτεύοντες συσκευές, όχι από PC και tablets ως δευτερεύοντες συσκευές.
  • Αν κρύψετε μια συνομιλία μέσω smartphone, τότε αυτή θα διαγραφεί στα tablet και στις PC συσκευές σας και δε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη συνομιλία από αυτές.
  • Σε πιθανή επανεμφάνιση συνομιλίας, το ιστορικό αυτής δεν επανέρχεται στα tablet και στις PC συσκευές.
  • Αν λάβετε μήνυμα από μια κρυφή συνομιλία, τότε θα σας έρθει κανονικά ειδοποίηση με το περιεχόμενο του μηνύματος και τον αποστολέα να προστατεύονται.

Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας επάνω στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε.
  2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή “Απόκρυψη συνομιλίας”.
  3. Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε απόκρυψη μιας συνομιλίας, από το πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή “ΟΡΙΣΜΟΣ PIN”.
  4. Πληκτρολογήστε ένα 4ψήφιο PIN για να προστατεύσετε τις κρυφές συνομιλίες σας.
  5. Πληκτρολογήστε ξανά το ίδιο 4ψήφιο PIN για επαλήθευση.
  6. Ένα πλαίσιο με τίτλο “Επιτυχής ορισμός PIN” θα εμφανιστεί στην οθόνη και η συνομιλία θα είναι πλέον κρυφή.
  7. Για μελλοντικές αποκρύψεις, η διαδικασία είναι πιο σύντομη, αφού έχετε ήδη ορίσει τον αριθμό PIN και θα κληθείτε να τον εισάγετε μόνο μία φορά για κάθε απόκρυψη.

Πώς να δημιουργήσετε μια μυστική συνομιλία Viber στο iPhone;

Εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μυστική συνομιλία στο Viber που λειτουργεί σαν ένα αόρατο SMS.

Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να δουν τα εισερχόμενα μηνύματά σας εάν δεν έχουν εγκαταστήσει το Viber ή δεν έχουν συνδεθεί πρόσφατα.

Για να ρυθμίσετε μια μυστική συνομιλία στο iPhone σας: Ανοίξτε το Viber από την αρχική οθόνη > πατήστε Μηνύματα > πατήστε Νέο. Πληκτρολογήστε ένα όνομα επαφής (ή επιλέξτε μία) > πατήστε Secret Chat.

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας > πατήστε Αποστολή. Αυτό είναι!

Ο φίλος σας θα λάβει μια ειδοποίηση όταν του στείλετε ένα μήνυμα, αλλά θα μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο μήνυμα κειμένου—δεν θα γνωρίζει ότι προήλθε από το Viber, εκτός εάν μεταβεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του και ελέγξει για νέες εφαρμογές.

Μυστική συνομιλία viber samsung

Πώς να δημιουργήσετε μια μυστική συνομιλία Viber στη Samsung

Τα μηνύματα Viber εξαφανίζονται από το τηλέφωνό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε δημιουργήσει μια μυστική συνομιλία στο Viber.

Τα μηνύματα Viber δεν αποθηκεύονται στο τηλέφωνό σας όταν δημιουργείτε μια μυστική συνομιλία.

Αντίθετα, αποθηκεύονται στους διακομιστές του Viber.

Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Δείτε τα βήματα παραπάνω.

Η viber κρυπτογραφηση: Εξασφαλίζοντας Ασφαλείς και Ιδιωτικές Συνομιλίες

Τεχνολογία Κρυπτογράφησης End-to-End

Η ασφάλεια των online επικοινωνιών έχει γίνει προτεραιότητα, και η Viber προσφέρει ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης για να διασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια των συνομιλιών σας. Στο κέντρο των ανησυχιών είναι η δυνατότητα να απολαμβάνετε ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς τον φόβο ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να παρακολουθεί τις επικοινωνίες σας.

Ιδιωτικές Συνομιλίες με viber κρυπτογραφημενα μηνυματα End-to-End

Η λειτουργία κρυπτογράφησης end-to-end στη Viber εξασφαλίζει ότι μόνο εσείς και ο αποδέκτης βλέπετε τα μηνύματά σας. Αυτό σημαίνει ότι οι συζητήσεις σας παραμένουν απόλυτα ιδιωτικές, ακόμη και αν καταλήξουν σε ανοιχτό δίκτυο. Αυτό το υψηλό επίπεδο ασφάλειας ισχύει για κάθε μορφή επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των κρυφών συνομιλιών, των κρυπτογραφημένων μηνυμάτων και των μυστικών μηνυμάτων στο Viber.

Κρυφές Συνομιλίες στο Viber

Οι κρυφές συνομιλίες στο Viber είναι μια εξαιρετική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλλουν μηνύματα που εξαφανίζονται αυτόματα μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου στις συνομιλίες σας, καθιστώντας τις κατάλληλες για ευαίσθητες συζητήσεις.

Κρυπτογραφημένα Μηνύματα ή viber κρυφα μηνυματα

Τα κρυπτογραφημένα μηνύματα ή viber κρυφα μηνυματα είναι άλλη μια καινοτομία που προσφέρει η Viber. Τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω της εφαρμογής είναι κρυπτογραφημένα κατά τη διαδικασία μεταφοράς τους, εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορούν να διαβαστούν από ανεξουσίαστους τρίτους.

Για τον χρήστη, αυτά τα κρυφά χαρακτηριστικά του Viber προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης κατά την επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες. Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας κρυπτογράφησης, η Viber διατηρεί τον στόχο της για την παροχή ασφαλούς και ιδιωτικής επικοινωνίας σε όλους τους χρήστες της.

Conclusion

Η διαδικασία όπως είδατε είναι εύκολη εάν γνωρίζετε το 4τραψήφιο κωδικό. Να ενημερώσουμε δεν είμαστε από την viber απλά μια ομάδα που θέλει να βοηθάει κόσμο μέσω των άρθρων τους.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα που θέλετε να γράψουμε για αυτό, πάντα με θέμα την τεχνολογία, Contact us και αφήστε μας μια καλή κριτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *