διαγραφη instagram

Πως γίνεται η διαγραφη instagram απο κινητο; Βήμα βήμα η απενεργοποίηση instagram

5/5 - (2 votes)

Η διαδικασία θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη, αλλά εμείς θα σας πούμε το πως.

Εάν έχετε πάρει την απόφαση διαγραφη instagram, είτε επειδή έχετε ξεπεράσει την ανάγκη του instagra ή είτε επειδή η μητρική του εταιρεία Meta έρχεται ξανά σε αντιπαράθεση, να το κάνετε αυτό δεν είναι τόσο γρήγορο ή εύκολο όσο θα έπρεπε.

5/5 - (2 votes)

ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ INSTAGRAM

Μέχρι πρόσφατα, δεν μπορούσε να γίνει ούτε μέσα από την εφαρμογή Instagram.

Οπότε, προχωρήστε λίγο χρόνο για να κάνετε μια υποχρεωτική ανάρτηση “Διαγράφω το Instagram,διαγραφη instagram”, αν θέλετε. Μετά από αυτό, έχετε δύο τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε.

Διαγραφη instagram απο κινητο

Ο ευκολότερος τρόπος για τους χρήστες iPhone να διαγράψουν το Instagram είναι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ IOS Ή ANDROID – Διαγραφη λογαριασμου instagram

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο προφίλ σας , πατήστε το μενού (χάμπουργκερ) επάνω δεξιά και επιλέξτε Settings. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Λογαριασμός και κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος του μενού. Θα υπάρχει ένα κουμπί διαγραφη λογαριασμου instagram κάτω από το κουμπί Επώνυμου περιεχομένου.

διαγραφη instagram απο κινητο

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις άλλες εναλλακτικές στην ενότητα με τον τίτλο “Προσωρινή αναστολή του λογαριασμού σας στο Instagram”.

Πατώντας το θα εμφανιστεί ένα μενού που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα αναφέρει ότι μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία διαγραφής συνδέοντας ξανά έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ INSTAGRAM

Όταν κάνετε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Συνέχεια κατάργησης λογαριασμού”, το πρόγραμμα εκκινεί έναν ιστότοπο. Αφού απαντήσετε σε μια ερώτηση σχετικά με το γιατί το κάνετε και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής εδώ.

Σύμφωνα με τις πολιτικές της Apple, η εφαρμογή iOS του Instagram πρέπει να σας επιτρέπει να τερματίσετε τον λογαριασμό σας. Η δυνατότητα δεν ήταν πάντα προσβάσιμη στην έκδοση Android της εφαρμογής κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

Εάν δεν το βλέπετε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον ιστό. Μπορείτε να ελέγξετε για την επιλογή Διαγραφή λογαριασμού χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες διαδικασίες για το iOS. εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ INSTAGRAM ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ

Εάν δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, οι οποίες μπορεί να γίνουν σε υπολογιστή ή τηλέφωνο, εφόσον χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης.

Πρέπει πρώτα να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη σελίδα του Instagram για να ζητήσετε διαγραφή λογαριασμού, η οποία είναι προσβάσιμη εδώ ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο άρθρο υποστήριξης για τη διαγραφή λογαριασμού στο Instagram.

πωσ διαγραφω το instagram

Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Instagram για τον ιστό (η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα είναι). Μάλιστα, είναι πιθανό να χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας δύο φορές κατά τη διαγραφή του αρχείου, επομένως θα πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξετε αμέσως.

Το αρχικό λογότυπο του Instagram και ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο που ρωτά γιατί θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας θα πρέπει να εμφανιστούν στην τελική σελίδα.

διαγραφή λογαριασμού instagram

Ανάλογα με την επιλογή που θα επιλέξετε, μπορείτε να δείτε μια ποικιλία συνδέσμων προς το κέντρο υποστήριξης του Instagram που υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματά σας ή ένα μήνυμα που σας συμβουλεύει να ελέγξετε ξανά τον λογαριασμό που διαγράφετε.

Όποια επιλογή και αν επιλέξετε, ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας θα βρίσκεται κάτω από τους συνδέσμους.

πωσ να απενεργοποιησω το instagram

Όταν τελειώσετε, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί “Διαγραφή (το όνομα του λογαριασμού σας)” για να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να το κάνετε.

Τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν αμέσως, όπως αναφέρει το Instagram αρκετές φορές στη σελίδα απενεργοποίησης λογαριασμού. Η Meta θα το διατηρήσει για 30 ημέρες. Ωστόσο, οι αναρτήσεις και το προφίλ σας δεν θα είναι ορατά σε άλλους χρήστες.

Μην ξεχάσετε να απεγκαταστήσετε το Instagram από το τηλέφωνό σας. Κάνοντας αυτό, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο χώρο και να μειώσετε την πιθανότητα να εγγραφείτε ξανά στην υπηρεσία.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ INSTAGRAM

Λάβετε υπόψη ότι εάν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες αφότου ζητήσατε από το Instagram να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να τον επαναφέρετε.

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, καθώς ο παλιός σας θα διαγραφεί και το όνομα χρήστη σας θα μπορούσε να έχει ήδη ληφθεί.

Διαγραφή λογαριασμού instagram

Ωστόσο, εάν βρίσκεστε εντός αυτής της χρονικής περιόδου των 30 ημερών, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, μαζί με τις αναρτήσεις και τα DM του.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς επιστρέψτε στο Instagram και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Θα δείτε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ζητήσατε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, μαζί με την ημερομηνία που θα διαγραφούν τα δεδομένα σας.

Για να μην συμβεί αυτό, απλώς πατήστε το κουμπί “Διατήρηση λογαριασμού”.

εφαρμογη ios

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ INSTAGRAM

Εάν θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από δημόσια προβολή, αλλά δεν θέλετε να διαγράψετε οριστικά όλες τις φωτογραφίες και τα μηνύματά σας, μπορείτε να αναστείλετε τον λογαριασμό σας.

Για άλλη μια φορά, το Meta σάς αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε το Instagram μέσω του ιστού και όχι της εφαρμογής, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βρείτε έναν σύνδεσμο σε μια σελίδα βοήθειας.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ INSTAGRAM

Αφού συνδεθείτε στο Instagram.com, μεταβείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ από το μενού (εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, σύρετε το γρανάζι ρυθμίσεων για να εμφανιστεί η επιλογή).

Η επιλογή προσωρινής απενεργοποίησης του λογαριασμού μου θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να επιλέξετε έναν λόγο για την αναστολή του λογαριασμού σας, όπως και όταν τον διαγράφετε.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, απλώς συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τον ιστότοπο.

Θα μπορείτε να αναστείλετε τον λογαριασμό σας μόνο μία φορά την εβδομάδα, οπότε αν κατά λάθος συνδεθείτε ξανά στο προφίλ σας, οι αναρτήσεις σας θα είναι ξανά στο διαδίκτυο και ορατές στους ακόλουθους, τουλάχιστον για λίγο.

Instagram ιδρυτής

Το Instagram ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο από τους Kevin Systrom και Mike Krieger τον Απρίλιο του 2010. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με φίλους και ακόλουθους.

instagram ιδρυτής

Από την έναρξή του, το Instagram έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Συχνές Ερωτήσεις που μας κάνετε

Πως κάνω απενεργοποίηση instagram;

Για να απενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου στο Instagram, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

  1. Μπες στον λογαριασμό σου στο Instagram μέσω του φυλλομετρητή σου ή της εφαρμογής.
  2. Πήγαινε στη σελίδα των ρυθμίσεων στο προφίλ σου.
  3. Κάνε κλικ στην επιλογή “Απενεργοποίηση λογαριασμού” που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.
  4. Ακολούθησε τις οδηγίες που εμφανίζονται για να ολοκληρώσεις την απενεργοποίηση.

Θυμήσου ότι η απενεργοποίηση δεν διαγράφει τον λογαριασμό σου οριστικά. Αν θες να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου στο μέλλον, απλά συνδεθείς ξανά με τα στοιχεία σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να ελέγξεις την επίσημη σελίδα υποστήριξης του Instagram: Απενεργοποίηση λογαριασμού Instagram.

Πως διαγραφω το instagram μια και έξω;

Για να διαγράψεις οριστικά το λογαριασμό σου στο Instagram, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

1. Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Instagram μέσω φυλλομετρητή ή εφαρμογής.

2. Πήγαινε στη σελίδα των ρυθμίσεων του προφίλ σου.

3. Κάνε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού” που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

4. Ακολούθησε τις οδηγίες που εμφανίζονται για να επιβεβαιώσεις τη διαγραφή.

Σημείωση: Η διαγραφή του λογαριασμού σου είναι μια μόνιμη ενέργεια και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Βεβαιώσου ότι είσαι σίγουρος για αυτήν την απόφαση πριν συνεχίσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να ελέγξεις την επίσημη σελίδα υποστήριξης του Instagram: [Διαγραφή λογαριασμού Instagram].

Πως να διαγραψω το instagram αλλά να μπορώ να το επαναφέρω;

Για να απενεργοποιήσεις προσωρινά το λογαριασμό σου στο Instagram και να έχεις τη δυνατότητα να τον επαναφέρεις αργότερα, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

  1. Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Instagram μέσω φυλλομετρητή ή εφαρμογής.
  2. Πήγαινε στη σελίδα των ρυθμίσεων του προφίλ σου.
  3. Επιλέξε την επιλογή “Απενεργοποίηση λογαριασμού” που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.
  4. Ακολούθησε τις οδηγίες για να ολοκληρώσεις την απενεργοποίηση. Κατά τη διαδικασία αυτή, θα χάσεις προσωρινά την πρόσβαση στον λογαριασμό σου.

Όταν αποφασίσεις να επαναφέρεις τον λογαριασμό σου, απλά συνδέσου ξανά με τα στοιχεία σου.

Την απενεργοποίηση instagram απο κινητο ή υπολογιστή καλύτερα;

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Instagram είτε από κινητό είτε από υπολογιστή, ανάλογα με το ποια συσκευή προτιμάς να χρησιμοποιήσεις. Η διαδικασία είναι παρόμοια σε και τα δύο περιβάλλοντα. Επιλέγεις τις ρυθμίσεις του προφίλ σου και απενεργοποιείς τον λογαριασμό.

Αν χρησιμοποιείς το Instagram κυρίως μέσω κινητού, ίσως είναι πιο βολικό να το κάνεις από εκεί. Αν, ωστόσο, προτιμάς τη μεγαλύτερη οθόνη και την άνεση του υπολογιστή, τότε μπορείς να το κάνεις και από εκεί.

Σημαντικό είναι να είσαι σίγουρος ότι θέλεις να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, καθώς η απενεργοποίηση είναι μια προσωρινή επιλογή, ενώ η διαγραφή είναι οριστική.