ταινίες σειρές Kodi

Movies series online and free for 2023

4.4/5 - (8 votes)

Ήρθε η μεγάλη ώρα να σας πω πως μπορείτε να δείτε ΔΩΡΕΑΝ ταινίες, σειρές, ποδόσφαιρο, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ακατάλληλα και πολλές άλλες κατηγορίες. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια από εμάς και από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το νούμερο 1 πρόγραμμα για ταινίες,σειρές από το σπίτι σας, KODI.

kodi

Έχουμε ξανά αναφερθεί στο παρελθόν για αυτό το υπέροχο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα αλλά όχι με τόσες αναλυτικές πληροφορίες.

So in this article we will see:

  1. Τι είναι το kodi;
  2. Τι χρειαζόμαστε για να δουλέψει το kodi;
  3. Πως ακριβώς λειτουργεί;
  4. Πως να το εγκαταστήσουμε;
  5. Είναι το Kodi νόμιμο και ασφαλές;

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη μας ερώτηση.

1. Τι είναι το kodi, για ταινίες σειρές;

Το Kodi (πρώην XBMC ) είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα XBMC, μια μη κερδοσκοπική κοινοπραξία τεχνολογίας. Το Kodi είναι διαθέσιμο για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες υλικού, όπως windows 10, windows 11, android, ios, linux rasberry. Επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν και να προβάλλουν τα περισσότερα μέσα ροής, όπως βίντεο, μουσική, podcast και βίντεο από το Διαδίκτυο, καθώς και όλα τα κοινά αρχεία ψηφιακών πολυμέσων από τοπικά μέσα αποθήκευσης και μέσα αποθήκευσης δικτύου,

Είναι μια εφαρμογή υπολογιστή για οικιακούς κινηματογράφους (HTPC) πολλαπλών πλατφορμών . Το Kodi είναι προσαρμόσιμο: τα skins μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή του και τα πρόσθετα επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων ροής μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών όπως το Amazon Prime Instant Video , το Crackle , το Pandora Internet Radio , το Rhapsody , το Spotify και το YouTube. Οι νεότερες εκδόσεις διαθέτουν επίσης γραφική πρόσοψη προσωπικής συσκευής εγγραφής βίντεο (PVR) για λήψη ζωντανής τηλεόρασης με ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων και υψηλής ευκρίνειας,

Το λογισμικό δημιουργήθηκε το 2002 ως μια ανεξάρτητα αναπτυγμένη εφαρμογή  media player με το όνομα Xbox Media Player για την κονσόλα παιχνιδιών Xbox πρώτης γενιάς , αλλάζοντας το όνομά του το 2004 σε Xbox Media Center (συντομογραφία XBMC, το οποίο υιοθετήθηκε ως το επίσημο όνομα το 2008 )και αργότερα έγινε διαθέσιμη με το όνομα XBMC ως εγγενής εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα.

Λόγω του open source και cross-platform χαρακτήρα, με βασικό κώδικα γραμμένο σε C ++ , τροποποιημένες εκδόσεις των Kodi-XBMC μαζί με JeOS έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο λογισμικού σουίτα ή πλαίσιο λογισμικού σε μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων , σύνολο -top boxes, συστήματα τηλεόρασης ξενοδοχείων, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων συνδεδεμένων στο δίκτυο και ενσωματωμένα συστήματα που βασίζονται σε πλατφόρμες όπως το Raspberry Pi. (Πηγή:wikipedia)

2. Τι χρειαζόμαστε για να δουλέψει το kodi και να μπορέσουμε να δούμε ταινίες σειρές;

Αυτό που είναι σίγουρο χρειαζόμαστε Internet, για να μπορέσουμε Online να δούμε ταινίες, σειρές. Το άλλο που χρειαζόμαστε είναι μια συσκευή. Αυτό μπορεί να είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ή laptop, ένα tablet, ένα smartphone ή και ένα tv box που έχει εγκατεστημένο λειτουργικό android, ios.

3. Πως ακριβώς λειτουργεί;

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή της υπηρεσίας, για τους χρήστες των Windows, το Kodi εμφανίζεται ως μια καθολική εφαρμογή Windows, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Ωστόσο, η εταιρεία πίσω από αυτό ενημερώνει συνεχώς την εφαρμογή με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες, καθιστώντας την όλο και καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Μόλις ξεκινήσει να εκτελείται στη συσκευή σας, θα μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θέλετε να προβάλετε από φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κ.λπ. Βασικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην κατηγορία που θέλετε και να αρχίσετε να εισάγετε το περιεχόμενο που θέλετε.

Το περιεχόμενο που εισάγετε πρέπει να αποθηκευτεί κάπου, επομένως χρειάζεστε τοπικό αποθηκευτικό χώρο ή ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης – εκτός φυσικά και αν σας ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για διαδικτυακή ροή.

ταινίες σειρές δωρεάν

4. Πως να το εγκαταστήσουμε;

Η εγκατάσταση είναι πάρα πολύ εύκολη εάν ακολουθήσετε τα βήματα μου.

Θα αναφερθώ σε άλλο article με λεπτομέρειες και εικόνες για την εγκατάσταση του kodi για ταινίες, σειρές. Έχει δημιουργηθεί ήδη κατηγορία με άρθρα για  ταινίες, σειρές και προγράμματα.

5. Είναι το Kodi νόμιμο και ασφαλές;

Το ίδιο το Kodi είναι νόμιμο και ασφαλές σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα/περιοχή όπου το εγκαθιστάτε και το χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τα διαθέσιμα πρόσθετά του.

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τυχόν υπάρχοντα διαθέσιμα πρόσθετα δεν είναι κακόβουλα και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα με το υλικό της συσκευής. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το πρόσθετο είναι όντως νόμιμο. Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελέγξετε όλες τις διαθέσιμες αξιολογήσεις πρόσθετων από άλλους χρήστες πριν από τη λήψη.

Είναι ακριβώς το ίδιο όταν πάτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή υπηρεσία και κοιτάτε τις κριτικές των καταστημάτων, αν είναι καλό, γνήσιο, οικονομικό κτλ.

ταινίες σειρές

Εγώ θα σας πω το χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια με συγκεκριμένα πρόσθετα και από Έλληνες που έχουν φτιάξει έτοιμα addons.

Τι είναι τα Add-Ons;

Θα διαπιστώσετε ότι τα διαθέσιμα πρόσθετα δημιουργούνται από διάφορους δωρεάν προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και δεν έχουν καμία σχέση με το XBMC Foundation. Επομένως, εάν δεν το θέλετε, η αναζήτηση συγκεκριμένων πρόσθετων μέσω του φόρουμ του Kodi είναι μια καλή επιλογή για να εγκαταστήσετε με το υλικό της συσκευής.

ταινίες σειρές Kodi