σινεφιλ Ταινίες φράσεις

Phrases from movies, # 1 Cinema application

Rate our article
σινεφιλ Ταινίες φράσεις

Σινεφιλ ταινίες φράσεις ή φράση

Τι σας έχω σήμερα?? Μια φοβερή εφαρμογή για συσκευές android ή ios, ακόμη και σε υπολογιστή.Η εφαρμογή λέγεται playphrase (θα βάλω Link στο κάτω μέρος)Τι ακριβώς κάνει όμως???? Να σας δώσω ένα παράδειγμα θέλετε να στείλετε ένα μικρό βίντεο στον φίλο ή φίλη σας που ειναι σινεφιλ μια αγαπημένη σας φράση. Πια θα ήταν αυτή? Εγώ θα έλεγα “how you doing” (σινεφιλ από τα Φιλαράκια).Απλά την γράφετε στο κάτω μέρος και πατάτε play. Αυτό από μόνο του θα κάνει τα μαγικά του. Θα παίξει ταινίες (σινεφιλ) με αυτή την φράση.

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!

Επίσης αυτή η εφαρμογή είναι καλή για να κάνετε εξάσκηση στην προφορά.Η εφαρμογή  αυτή είναι σίγουρα μια βρετανική εφαρμογή εκμάθησης. Αυτή η εφαρμογή στοχεύει στην αύξηση των βρετανικών φράσεων και σας επιτρέπει να καταλάβετε αμέσως τι ακριβώς προσπαθεί να σημαίνει συγκεκριμένη φράση. Έτσι, οι άνθρωποι που επιθυμούν να βελτιώσουν τη Βρετανική τους γλώσσα αναζητούν πρακτικά την εφαρμογή Playphrase.

Λοιπόν, είναι πολύ απλό να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Πρώτον, πρέπει να δώσετε μερικά λεπτά σε αυτήν την εφαρμογή. Στη συνέχεια, απλώς ακούγοντας τα δείγματα φράσεων και μπορείτε να ακούσετε αμέσως τα βρετανικά και να τα κατανοήσετε καλά.Αυτό σας κάνει να μάθετε να κρατάτε τις βρετανικές φράσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γνωρίζετε τις βασικές επιλογές που συνοδεύουν την εφαρμογή Play Phrase Me;

1. Αναζητήστε τις κοινές και διασημότερες φράσεις της βρετανικής γλώσσας

2. Η εφαρμογή παρέχει μια λίστα αναπαραγωγής που δημιουργείται αμέσως για να παίξει τις πιο δημοφιλείς φράσεις.

3. Η εφαρμογή παρέχει μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε σίγουρα τις πολύτιμες αγαπημένες σας φράσεις και λέξεις στην προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής για ακρόαση και μελέτη

4. Μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα αναπαραγωγής σας εκτός σύνδεσης και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χωρίς διαδίκτυο

Ηοw to??

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Playphrase;

Η χρήση της φράσης Play είναι μια ξεχωριστή πλατφόρμα που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξασκούν λέξεις, προφορές και φράσεις παρουσιάζοντας κλιπ ταινιών μικρού μήκους ή τηλεοπτική εκπομπή.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διακόψετε προσωρινά την εγγραφή όποτε θέλετε εσείς. Όνομα μιας άλλης παρόμοιας εφαρμογής: Είχαμε δύο επιλογές σαν αυτή την εφαρμογή, η καλύτερη είναι το yarn. Co είναι δωρεάν.

Πολλές άλλες εναλλακτικές εφαρμογές είναι clash.me, comb.io, Morbotron, Bard κλπ. καθώς και  αυτές είναι δωρεάν.

Συμπέρασμα:Η εφαρμογή Play Phrase me απευθύνεται ουσιαστικά σε άτομα που επιθυμούν να κατανοήσουν άμεσα βρετανικές φράσεις χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε λέξεις απλά εισάγοντας τη μηχανή αναζήτησης της εφαρμογής Playphrase.meΤο link για να μπείτε από τον υπολογιστή είναι here.

Από κινητό βλέπω όμως ότι έχει μια μικρή χρέωση. Android and ios. Δοκιμάστε την από τον υπολογιστή σας..

Σε επόμενο άρθρο αφού είμαστε σινεφιλ θα σας δείξω πως να βλέπετε δωρεάν ταινίες και σειρές με το πρόγραμμα kodi. 

Τι είναι το kodi:

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε την ψυχαγωγία μας στο σπίτι, να φέρουμε με λίγα λόγια τον σινεμά σπίτι μας. Παρότι υπάρχουν πάρα πολλά μέσα που παρέχουν δωρεάν τις ταινίες και σειρές, κανένα μα κανένα δεν συγκρίνεται με το kodi.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από το 2002, όταν ήταν ακόμα γνωστή ως Xbox Media Player, ενώ το 2003 μετονομάστηκε σε Xbox Media Center, όπου και κράτησε την ίδια ονομασία έως το 2014. Στη συνέχεια, το Ίδρυμα XBMC, το οποίο συνεχίζει να δουλεύει σε αυτό έως και σήμερα, το μετονόμασε σε Kodi.

Το Kodi παρέχει στους χρήστες του ένα περιβάλλον χρήσης το οποίο λειτουργεί τόσο όσο υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, ακόμα και μετά την εγκατάσταση του, το Kodi χρειάζεται ορισμένα add-ons (πρόσθετα) για να έχουμε όλες τις Δωρεάν προβολές..

 Μείνετε συντονισμένοι και σε λίγες ημέρες θα σας δείξω πως να εγκαταστήσετε το kodi σε υπολογιστής, tv box, ακόμη και σε κινητό.