επανεκκίνηση iphone 11

Όταν το iPhone 11 σου Κολλάει ή Απενεργοποιείται, επανεκκίνηση iphone 11 με ασφάλεια!

5/5 - (1 vote)

Καλωσήρθατε στον οδηγό αποκατάστασης και επανεκκίνηση iphone 11! Αν είστε κάτοχος αυτής της συσκευής, τότε γνωρίζετε πόσο αξιόπιστο και αποδοτικό είναι το iPhone 11.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε ηλεκτρονική συσκευή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα από το χρόνο σε χρόνο. Ανάμεσα σε αυτά τα προβλήματα ανήκουν η απενεργοποίηση της συσκευής δίχως επαναφορά, οι κολλήσεις κατά την λειτουργία και πολλά άλλα. Αυτός ο οδηγός σας παρέχει τις απαραίτητες οδηγίες για να επανακτήσετε την κανονική λειτουργία του iPhone 11 σας με ασφάλεια και ευκολία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το iPhone 11

iphone 11 Κολλάει

Το iPhone 11 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και προηγμένα κινητά τηλέφωνα που έχει κυκλοφορήσει η Apple. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως τον ισχυρό επεξεργαστή A13 Bionic, την εξαιρετική διπλή κάμερα και το ενισχυμένο στερεοφωνικό σύστημα. Επιπλέον, διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και ομαλό περιβάλλον χρήσης.

Ωστόσο, όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, το iPhone 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα κατά την χρήση ή ακόμα και όταν είναι σε αναμονή. Μία από τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι όταν το iPhone 11 απενεργοποιείται και δεν ανοίγει ξανά, ή όταν κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία του iPhone 11.

Γιατί κολλάει το iPhone 11;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το iPhone 11 μπορεί να κολλήσει ή να απενεργοποιηθεί. Ορισμένοι από αυτούς περιλαμβάνουν προβλήματα με τον επεξεργαστή, ασυμβατότητες λογισμικού, ανεπαρκή μνήμη, προβλήματα φόρτισης της μπαταρίας και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από την αιτία, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι υπάρχουν απλοί τρόποι για να επαναφέρετε το iPhone 11 σας στην κανονική λειτουργία.

Πως κάνω επανεκκίνηση iphone 11 με Ασφάλεια;

Η επανεκκίνηση του iPhone 11 είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία της συσκευής. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

Βήμα 1: Εξουδετέρωση των Πιθανών Αιτίων

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία επανεκκίνησης, είναι σημαντικό να εξουδετερώσετε τα πιθανά αίτια που προκαλούν το πρόβλημα. Ελέγξτε τη φόρτιση της μπαταρίας, βεβαιωθείτε ότι ο επεξεργαστής δεν έχει υπερθέρμανση και ελέγξτε αν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.

Βήμα 2: Χρήση των Κουμπιών του iPhone 11

Αν, παρά τα ανωτέρω, το iPhone 11 δεν ανταποκρίνεται, μπορείτε να το επανεκκινήσετε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά της συσκευής. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Πρώτον, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Ένταση” στην πλευρά του iPhone 11.
 • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Μείωση Έντασης” ταυτόχρονα με το κουμπί “Διακόπτης Λειτουργίας” επάνω δεξιά στην πλευρά της συσκευής.

κουμπιά επανεκκίνηση iphone

 • Συνεχίστε να πατάτε τα παραπάνω κουμπιά μέχρι να εκτυπωθεί το slider για την απενεργοποίηση της συσκευής.
 • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας σύροντας το slider προς τα δεξιά.

κρατήστε το Power του iphone 11

 • Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Διακόπτης Λειτουργίας” μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο Apple.

iphone logo after restart

Βήμα 3: Αναμονή και Ελπίδα

Αφού επανεκκινήσετε το iPhone 11 σας, αφήστε το να εκκινήσει ολοκληρωτικά και ελπίστε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε θα έχουν επιλυθεί. Σε αρκετές περιπτώσεις, η επανεκκίνηση αρκεί για να επαναφέρει το iPhone 11 στην κανονική του λειτουργία.

Ένα πολύ ωραίο βίντεο είναι εδώ.

Πώς να Ξεμπλοκάρετε το iPhone 11;

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του iPhone 11 σας, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το λύσετε. Παρακάτω, σας δίνουμε μερικές δοκιμασμένες και αξιόπιστες μεθόδους για να ξεμπλοκάρετε το iPhone 11 σας.

Βήμα 1: Χρήση του Face ID ή Touch ID

Face ID ή Touch ID iphone

Το iPhone 11 διαθέτει την τεχνολογία Face ID ή Touch ID για να ξεκλειδώνετε την συσκευή σας με ασφάλεια και ευκολία. Βεβαιωθείτε ότι κοιτάτε απευθείας στην οθόνη ή ότι το δάχτυλό σας είναι καθαρό και στεγνό πριν προσπαθήσετε να ξεκλειδώσετε το iPhone 11.

Βήμα 2: Χρήση του Κωδικού Ξεκλειδώματος

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν λειτουργεί το Face ID ή το Touch ID, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεκλειδώσετε το iPhone 11 σας χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό σας. Απλά πατήστε στο πεδίο εισαγωγής κωδικού και πληκτρολογήστε τον κωδικό ξεκλειδώματος που έχετε ορίσει.

Βήμα 3: Επαναφορά των Ρυθμίσεων Δικτύου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι προβλήματα ξεκλειδώματος μπορεί να προκαλούνται από προβλήματα στο δίκτυο. Μία απλή λύση που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone 11 σας:

 • Πηγαίνετε στις “Ρυθμίσεις” του iPhone 11.
 • Πατήστε στην επιλογή “Γενικές”.
 • Κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή “Επαναφορά”.
 • Πατήστε στην επιλογή “Επαναφορά Δικτύου”.
 • Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας για επιβεβαίωση.
 • Πατήστε στο “Επαναφορά Δικτύου” για να επιβεβαιώσετε.

Αφού επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου, δοκιμάστε να ξεκλειδώσετε ξανά το iPhone 11 σας και δείτε αν έχει επιλυθεί το πρόβλημα.

Πώς να Επαναφέρετε το iPhone 11 με τη χρήση των Κουμπιών;

Σε περιπτώσεις που το iPhone 11 σας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, μπορεί να είναι απαραίτητο να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά της συσκευής. Η επαναφορά του iPhone 11 με τη χρήση των κουμπιών μπορεί να βοηθήσει να επανακτήσετε την κανονική λειτουργία της συσκευής και να απομακρύνετε τυχόν δυσλειτουργίες. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε τη διαδικασία επαναφοράς:

 • Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί “Αύξηση Έντασης”.
 • Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί “Μείωση Έντασης”.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Διακόπτης Λειτουργίας” μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο Apple.

Αφού εκτελέσετε τα παραπάνω βήματα, περιμένετε να εμφανιστεί το λογότυπο Apple και μετά αφήστε το κουμπί “Διακόπτης Λειτουργίας”. Το iPhone 11 σας θα επαναφερθεί και θα αρχίσει να εκκινεί. Αναμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ελπίζουμε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε θα έχουν επιλυθεί.

Τι άλλο να δοκιμάσετε

Αν παρά τα παραπάνω βήματα, το iPhone 11 σας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απενεργοποίησης, κόλλησης ή ξεκλειδώματος, υπάρχουν κάποια ακόμα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε:

 • Ελέγξτε εάν η συσκευή σας έχει ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS. Αν δεν έχει, προχωρήστε στην ενημέρωση της συσκευής σας για την επίλυση πιθανών προβλημάτων λογισμικού.
 • Προσπαθήστε να γίνει ένα σκληρό επανεκκίνηση του iPhone 11 σας. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας και κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα το κουμπί “Έντασης” και το κουμπί “Διακόπτης Λειτουργίας” μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο Apple.
 • Αν όλα αποτύχουν, επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Apple ή επισκεφθείτε ένα κέντρο επισκευών για να εξετάσουν το πρόβλημα πιο αναλυτικά και να παράσχουν μία αποτελεσματική λύση.

Συμπεράσματα

Η επανεκκίνηση του iPhone 11 είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να αποκαταστήσετε την κανονική λειτουργία της συσκευής σας. Με τη χρήση των παραπάνω οδηγιών, μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα όπως η απενεργοποίηση της συσκευής χωρίς επαναφορά, οι κολλήσεις κατά την λειτουργία και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε ότι πάντα πρέπει να ελέγχετε τη φόρτιση της μπαταρίας, τον επεξεργαστή και την χωρητικότητα της μνήμης της συσκευής σας πριν αναζητήσετε οποιαδήποτε επιπλέον μέτρα επιδιόρθωσης. Με την επανεκκίνηση του iPhone 11 και τη σωστή χρήση των κουμπιών του, μπορείτε να απολαύσετε ξανά την ομαλή και κορυφαία εμπειρία χρήσης της συσκευής σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι δυνατή η επανεκκίνηση του iPhone 11;

Πρόκειται για μια ασφαλή και μη καταστροφική διαδικασία που απλώς επανεκκινεί τη συσκευή. Πόσο συχνά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του iPhone μου; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα για την επανεκκίνηση του iPhone σας. Συνιστάται γενικά να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή εάν λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επανεκκίνηση.

Πώς μπορώ να κάνω επανεκκίνηση του iPhone 11 όταν έχει παγώσει;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

Τι να κάνω αν το iPhone 11 ενεργοποιείται και απενεργοποιείται επανειλημμένα;

 1. Κάντε επανεκκίνηση του iPhone. Δεν εννοούμε να το θέσετε σε κατάσταση ύπνου και να το ξυπνήσετε ξανά- εννοούμε να βεβαιωθείτε ότι το iPhone απενεργοποιείται. Μόλις απενεργοποιηθεί, κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep/Wake για να το ενεργοποιήσετε ξανά (όταν δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη του iPhone).
 2. Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας σας. Η ενότητα “Υγεία μπαταρίας” θα σας ενημερώσει επίσης αν η μπαταρία σας βρίσκεται σε σημείο που χρειάζεται αντικατάσταση.
 3. Για να προβάλετε την Υγεία μπαταρίας του τηλεφώνου σας, πατήστε Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Υγεία μπαταρίας. Αν δείτε οτιδήποτε άλλο εκτός από το “Peak Performance Capability”, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η μπαταρία σας έχει προβλήματα.
 4. Ενημερώστε το iOS. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις που το iPhone απενεργοποιείται τυχαία, το πρόβλημα βρίσκεται στο iOS. Μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας ασύρματα ή συνδέοντας το iPhone στον υπολογιστή σας.
 5. Συνιστούμε να συνδέσετε το iPhone σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης. Εάν το iPhone σας απενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης λειτουργικού συστήματος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το επαναφέρετε σε λειτουργία.

Γιατί το iPhone 11 μου παγώνει και απενεργοποιείται;

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν το πρόβλημα με το iPhone 11 που πάγωσε. Η ταυτόχρονη εκκίνηση πολλών προγραμμάτων στη συσκευή iPhone θα επηρεάσει την απόδοση, με αποτέλεσμα να παγώσει το iPhone σας. Εκτός αυτού, ένα κατεστραμμένο πρόγραμμα το οποίο πρέπει να ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση μπορεί να γίνει ο ένοχος.

Γιατί το iPhone μου μόλις πάγωσε και απενεργοποιήθηκε;

Το iPhone σας θα κλείσει τυχαία λόγω υψηλής θερμοκρασίας, σφαλμάτων λογισμικού, συντριβών εφαρμογών, ζημιάς από νερό ή δυσλειτουργιών που παρουσιάζονται κατά την κανονική χρήση. Δεύτερον, το παλιό σας iPhone μπορεί επίσης να συνεχίζει να απενεργοποιείται λόγω κακής υγείας της μπαταρίας. Μπορείτε να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του iPhone σας και να μάθετε περισσότερα εδώ.