Το Affiliate Πρόγραμμα μας

Όχι μόνο μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας αλλά θα ανταμειφθείτε για τις υπηρεσίες σας.

Το σύστημα μας παρακολουθεί τους affiliate συνεργάτες μας που στέλνουν νέους πελάτες στον δρόμο μας.

Γίνε Συνεργάτης μας
affiliate πρόγραμμα

Affiliate Υψηλό ποσοστό μετατροπής = Περισσότερα χρήματα

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για συμμετοχή στο Affiliate Πρόγραμμα μας.

Τι κερδίζετε με το Affiliate??

Πληρώνουμε προμήθειες για όλες τις υπηρεσίες που αναφέρετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στην σελίδα επικοινωνίας μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

Αυτό είναι! Μας στέλνετε επιχειρήσεις, εμείς σας στέλνουμε χρήματα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Affiliate στην Ελλάδα

Το Affiliate στην Ελλάδα σας βοηθά να δημιουργήσετε εισόδημα μέσω του ιστότοπου wordpress σας. Θα λάβετε δωρεάν εκπαίδευση, τα καλύτερα εργαλεία, τις πιο προηγμένες στρατηγικές για την επιτυχία σας. Το Affiliate in Greece είναι αφιερωμένο στο να σας βοηθήσει να πετύχετε στο να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο με το WordPress.

Affiliate ή μάρκετινγκ θυγατρικών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι μια διαδικασία με την οποία κερδίζετε προμήθεια προωθώντας το προϊόν κάποιου άλλου ή το δικό σας προϊόν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς να εμπορεύεστε προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, στα οποία πιστεύετε, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε τα χρήματά σας. affiliate marketing Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Είμαστε σε μια αποστολή να παρέχουμε στον κόσμο τις πιο σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, το SEO και τις στρατηγικές θυγατρικών.

Θέλουμε να σας εξοπλίσουμε με τις γνώσεις και τα εργαλεία παρέχοντάς σας έτσι τα μέσα για να πετύχετε στο διαδίκτυο. Θα μοιραστούμε πολλούς οδηγούς, πόσο μπορείτε να κερδίσετε από το blog σας από το Blogging,

Επίσης θα μοιραστούμε οδηγούς για τις επιχειρήσεις, το Social Media Marketing και το SEO. Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η ποιοτική πληροφόρηση είναι το θεμέλιο του περιεχομένου. Αν θέλετε να είστε δημοφιλής στη Google, αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε. Αυτό είναι το σύνθημά μας.

Μας έχει γίνει σαφές ότι σε αυτόν τον τομέα, δεν υπάρχουν αντίπαλοι ή ανταγωνιστές. Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι στην πραγματικότητα ένα δίκτυο στο οποίο κάθε άτομο συνδέεται με άλλους με πολλούς τρόπους. Αυτή η σχέση έχει πολλές σημασίες, μία από τις οποίες είναι η έννοια της εταιρικής σχέσης.

Ως εκ τούτου, κατά τη διαδικασία δημιουργίας μιας εταιρικής σχέσης, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή σε οποιεσδήποτε τέτοιες σχέσεις που θα επηρεάσουν και τα δύο μέρη και τα οικονομικά τους.

Έτσι, όταν ξεκινάτε μια εταιρεία με έναν επενδυτή ή όταν συνεργάζεστε με εταίρους, είναι σημαντικό να δημιουργείτε αποτελεσματικές συνεργασίες που θα αποφέρουν μερίσματα για το ένα ή και για τα δύο μέρη και δεν θα “καταπίνουν” απλώς χρήματα και πόρους.

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η πιο κοινή μέθοδος μάρκετινγκ απόδοσης και είναι επίσης η πιο «πραγματική» έκδοση.

Ο όρος μάρκετινγκ συνεργατών περιγράφει βασικά τη σχέση μεταξύ διαφημιζόμενων (εμπόρων ή διαφημιστών) και θυγατρικών (ή εκδοτών), όπου οι τελευταίοι κατευθύνουν τους επισκέπτες στον ιστότοπο του πρώτου και μόνο όταν αυτοί οι επισκέπτες λαμβάνουν προέγκριση Η ενέργεια (στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η ενέργεια είναι η πραγματοποίηση της αγοράς).

Αυτή η μέθοδος πληρωμής ονομάζεται κόστος ανά ενέργεια (CPA) και είναι αυτό που διακρίνει το μάρκετινγκ συνεργατών από άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης.