ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αφοσίωση, δημιουργία και ομαδική δουλειά.

Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που μπορεί να σας ωθήσει σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης … Φέρνουμε οικονομικό σχεδιασμό ιστοσελίδων για όσους δεν θέλουν να ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό τους.

Μας αρέσει να δημιουργούμε ιστότοπους που αντιπροσωπεύουν πελάτες και τη δική τους εργασία και πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτό δεν θα κοστίσει πολλά χρήματα.

Σχετικά με εμάς, Το γραφείο μας

“Σχεδιασμός, Κατασκευή, Προώθηση Ιστοσελίδων.”

~ XNWeb Desing Team Patra

Κατασκευή Ιστοσελίδων Πάτρα, Δημιουργία E-shop

Γνωρίστε την ομάδα

Τα πρόσωπα πίσω από τις λέξεις, τον κώδικα, τα γραφικά & την διαφήμιση!

 

Μέσα από την έρευνα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, ο Μάκης είναι το δικό μας πρόσωπο. Με μια λέξη, ήρεμη δύναμη! Είναι λάτρης του WordPress και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Μετρά ήδη πάνω από 15 χρόνια πετυχημένης πορείας στο UX design,!

– Μάκης / UX Designer

 

Η Δέσποινα, ως απόφοιτη της σχολής Γραφικών Τεχνών, προτιμά να εκφράζεται μέσα από τις γραφιστικές της απεικονίσεις. Μετρά ήδη πάνω από 18 χρόνια πετυχημένης πορείας στο graphic design.

– Δέσποινα / Graphic Designer

XN Ομάδα - Δέσποινα Μουρτά

Στοιχεία Εταιρίας

Έδρα: Παραλία Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών Πύργου 9
Α.Φ.Μ:117809029
Αρ. Γεμη 127243616000
Δραστηριότητα: Γραφιστικά & Web Agency

Κατασκευή Ιστοσελίδων Πάτρα, Δημιουργία E-shop

Ας κουβεντιάσουμε

Θέλετε να μάθετε ή έχετε μια ερώτηση;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνές ερωτήσεις

Θα σας λύσουμε όλες σας τις απορίες.

Σύγχρονη ιστοσελίδα = Σύγχρονη επιχείρηση. Μία άριστη σχεδιασμένη ιστοσελίδα, γίνεται αυτομάτως εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς σας στο διαδίκτυο, μιλώντας για εσάς 365 μέρες το χρόνο.

Για επαγγελματίες που θέλουν να διατηρήσουν ένα 24ωρο ηλεκτρονικό κατάστημα με χαμηλό κόστος, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.Θα μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εκτός της τοπικής αγοράς, να δημιουργήσετε νέα εισερχόμενα κανάλια πωλήσεων και ταυτόχρονα να ενισχύσετε την επιρροή της μάρκας σας στην αγορά.

Το κόστος μιας δυναμικής ιστοσελίδας ξεκινά από 250 ευρώ και μπορεί να φτάσει τα 850 ευρώ ή περισσότερο, ανάλογα με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού και του όγκου δεδομένων.

Για απλούς ιστότοπους, συνήθως χρειάζονται περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες, αλλά για πιο απαιτητικούς ιστότοπους, μπορεί να χρειαστούν έως και 30 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει ένα κόστος φιλοξενίας (φιλοξενία ιστοσελίδων) που είναι ανάλογο με το πακέτο φιλοξενίας που επιλέγετε.

Για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες πώλησης.Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, δημιουργήσαμε ένα ελκυστικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για να εμπνέει εμπιστοσύνη και να αναδεικνύει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε.Εξίσου σημαντικά είναι η απλή πλοήγηση και αναζήτηση, η σωστή προώθηση. Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους συμβάλλουμε στη διαδικασία αύξησης των πωλήσεών σας.

“Piece of cake” Ασφαλώς, δημιουργούμε τις ιστοσελίδες/e-shop/blog σε WordPress,Magento που σας επιτρέπει να έχετε την δυνατότητα να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κλπ.). Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, σας δίνουμε User Manual σε pdf μορφή με γραπτές οδηγίες. Ώστοσο υπάρχει και η δυνατότητα της απομακρυσμένης εκπαίδευσης είτε με webex, zoom, skype.

Ασφαλώς, μετά το σχεδιασμό, μπορούμε να αναλάβουμε τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της σελίδας σας. Στο ΧΝWeb Design, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών για την άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων.

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία project σε όλη την Ελλάδα. Πλέον, το 90% της επικοινωνίας μας, γίνεται μέσω email, τηλεφώνου,Viber ή Skype.