Είτε πρόκειται για μια κλασική επαγγελματική κάρτα είτε για μια επαγγελματική κάρτα σε χαρτί πολυτελείας, το έντυπό μας είναι εντυπωσιακό με την ποιότητά του και έχει υποστεί ειδικές εργασίες πριν και μετά τον τύπο. Πραγματοποιείτε σημαντικές συναντήσεις με νέους πελάτες στην Πάτρα, την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη; Έχετε ένα ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα πως θα εντυπωσιάσετε με την πρώτη εικόνα.

Είστε έτοιμοι να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας προφορικά; Έχετε γνωρίσει άλλον γονέα και θέλετε να σχεδιάσετε να είστε με το παιδί σας; Δίνοντάς τους μια επαγγελματική κάρτα ή μια προσωπική κάρτα, τα αντικείμενα μπορούν να ανταλλαχθούν εύκολα. Όχι μόνο θα δείχνετε καλά προετοιμασμένοι, αλλά θα κάνετε ήσυχα μια καλή πρώτη εντύπωση.

επαγγελματικές κάρτες

ΕΝΤΥΠΩΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Σήμερα, οι αναζητούντες εργασία πρέπει να κάνουν την κατάλληλη πρώτη εντύπωση. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε προσωπικές κάρτες για να προσθέσετε κύρος και σοβαρότητα στην εμφάνισή σας. Δημιουργήστε και προσθέστε περιεχόμενο που δεν θα εμφανίζεται στο βιογραφικό σας, όπως φωτογραφίες και ειδικές πληροφορίες, ώστε να θυμούνται τη στιγμή που θα βγουν μετά την πρώτη σας συνέντευξη.

Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ!

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος, ωστόσο μεταφέρουν την εικόνα της επιχείρησης σας όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου. Μία ξεχωριστή κάρτα έχει πάντα την θέση της στο πορτοφόλι, το γραφείο, τον καθρέπτη ή το κομοδίνο των συνεργατών σας !

επαγγελματικές κάρτες

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Αν δεν έχετε ήδη έτοιμη μια μακέτα για την κάρτα σας, δεν πειράζει. Είμαστε εμείς εδώ για εσάς.

ΔΩΡΕΑΝ σχεδίαση της μακέτας σας

με τα χρώματα του λογότυπου σας. *Στην γραφιστική επιμέλεια δεν περιλαμβάνεται η σχεδίαση λογότυπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η ιστορία της επαγγελματικής κάρτας είναι μακρά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.Ξεκινάει από την Κίνα του 15ου αιώνα όπου έμποροι και εύποροι επιχειρηματίες τις χρησιμοποιούσαν προκειμένου να καταφέρουν να κανονίσουν μία συνάντηση με το άτομο που τους ενδιέφερε.Στη συνέχεια βλέπουμε μία νέα λίγο διαφορετική μορφή και χρήση, από τους ευγενείς της Γαλλίας κατά την περίοδο της βασιλείας του Louis XIV.Περίπου την ίδια περίοδο ξεκινά, κυρίως από τους εμπόρους και η χρήση των “Trade Cards”. Τότε μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιήθηκε και ο “κοντινότερος πρόγονος” της επαγγελματικής κάρτας όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.Από τον 18ο αιώνα η εξέλιξη της τεχνολογίας και της βιομηχανίας επέτρεψε την ευρεία διάδοση και χρήση των επαγγελματικών καρτών που σιγά-σιγά άρχισαν να διαμορφώνονται στη μορφή που τις γνωρίζουμε σήμερα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Οι κλασικές επαγγελματικές κάρτες προσφέρονται για επιπλέον επεξεργασίες, ώστε να αποκτήσουν μοναδικά και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Επιλογή κοπτικού</em

Έχουμε πάνω από 100 έτοιμα καλούπια για να δώσουμε σχήμα στις κάρτες σας, αλλά αν δεν σας καλύπτει κανένα από αυτά μπορούμε να κατασκευάσουμε το καλούπι της αρεσκείας σας, αποκλειστικά για εσάς.

Δυνατότητα θερμοτυπίας (χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ).Χρησιμοποιώντας για βάση την τετράχρωμη πλαστικοποιημένη επιφάνεια της επαγγελματικής κάρτας, προσθέτουμε το μεταλλικό στοιχείο της θερμοτυπίας (διάφορα χρώματα) για πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μόνο η δημιουργικότητά σας θέτει τα όρια.• Γκοφρέ (Αναγλυφοτυπία)Χρησιμοποιώντας αρνητικό και θετικό κλισέ πιέζουμε (πρεσάρουμε) την κάρτα δημιουργώντας ανάγλυφα στοιχεία στα σημεία που θέλουμε.

Τοπικό UVΜε το τοπικό UV τονίζουμε με γυαλιστερό βερνίκι όσα στοιχεία θέλουμε. Αν το χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά, παράγουμε εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Αν συνδυαστεί σωστά με γκοφρέ, τότε δημιουργείται μία από τις αγαπημένες μας επαγγελματικές κάρτες.

• ΘερμογραφίαΗ Θερμογραφία ή αλλιώς «Φουρνάκι», είναι μια μέθοδος εκτύπωσης που προκαλεί διόγκωση του κειμένου ή του γραφιστικού που επιθυμούμε πάνω στην κάρτα. Το οπτικό εφέ που δημιουργείται είναι πολύ ενδιαφέρον και δεδομένου ότι το αποτέλεσμα είναι απτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για γραφή Braille.

LetterpressΗ εκτύπωση Letterpress είναι μια μέθοδος γνωστή και ως Υψιτυπία. Είναι η παλαιότερη εκτυπωτική μέθοδος (τα πρώτα χαρακτικά που σώζονται στη Δύση είναι του 14ου αιώνα).

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών UV