ηλεκτρικα πατινια

Ηλεκτρικα πατινια είναι το κύμα του μέλλοντος – Δείτε πως να τα πουλήσετε στο Διαδίκτυο!

5/5 - (1 vote)

Εάν είστε στην αγορά για να αγοράσετε ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά πατίνια ξεκινάτε αργά — αλλά όχι πολύ αργά! Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα βρίσκονται σε άνοδο, όπως και τα ηλεκτρικα πατινια, ηλεκτρικά μηχανάκια με τις προβλέψεις ότι μέχρι το 2035, σχεδόν το 50% όλων των μοτοσυκλετών θα είναι ηλεκτρικές!

ηλεκτρικά-πατίνια

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Περιεχόμενα Εμφάνιση

Και αν δεν σκέφτεστε ήδη τις πωλήσεις ηλεκτρονικών ποδηλάτων για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να το κάνετε υπάρχει τεράστια ζήτηση σε όλο τον κόσμο.

Αλλά από πού ξεκινάς; Τι πουλάς? Τι λες?

Αυτός ο οδηγός έχει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με την πώληση ηλεκτροκίνηση στο διαδίκτυο!

Βήμα 1: Καθορίστε την αγορά σας στην ηλεκτροκινηση

Το πρώτο βήμα για την πώληση ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών, scooter στο διαδίκτυο είναι να καθορίσετε την αγορά-στόχο σας.

Σε ποιον πουλάς; Ποιες είναι οι ανάγκες και τα θέλω τους; Τι τους παρακινεί να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Μόλις κατανοήσετε καλά την αγορά-στόχο σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας στρατηγικής πωλήσεων που θα τους αρέσει. Για παράδειγμα, εάν στοχεύετε γονείς με μικρά παιδιά, τότε μια τεχνική μάρκετινγκ μπορεί να είναι η παροχή συμβουλών στους πελάτες για τη χρήση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου ως οικογένεια ή η προώθηση του πόσο εύκολο είναι να τοποθετήσετε ποδήλατα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου.

Αν αντ’ αυτού αναζητάτε κάποιον που ζει σε αστική περιοχή χωρίς όχημα αλλά έχει ανάγκες μεταφοράς, τότε μια πιθανή οπτική γωνία μάρκετινγκ μπορεί να είναι το πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύετε χωρίς να ανησυχείτε για τις τιμές του φυσικού αερίου ή την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ηλεκτρικα μηχανακια επιδοτηση

Βήμα 2: Προσθέστε αξία και πληροφορίες στην ιστοσελίδα σας

Θα χρειαστεί να δώσετε στους πιθανούς πελάτες, έναν λόγο να αγοράσουν από εσάς αντί για άλλους ιστότοπους.

Προσθέστε περιεχόμενο που τους εκπαιδεύει σχετικά με τα οφέλη των ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών, scooter και πώς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να έχουν μια καλή ιδέα για το τι βλέπουν. Θα πρέπει επίσης να αναφέρετε τις προδιαγραφές για κάθε μοντέλο ποδηλάτου που πουλάτε.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας γνωρίζουν ακριβώς τι παίρνουν πριν κάνουν μια αγορά. Όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο το καλύτερο.

Πριν προσθέσετε προϊόντα, φροντίστε να έχετε έναν λογαριασμό με όλους τους σημαντικούς επεξεργαστές πιστωτικών, χρεωστικών καρτών που έχουν ρυθμιστεί καθώς και το PayPal (το PayPal θα σας επιτρέψει να δέχεστε πληρωμές χωρίς να έχετε δικό σας λογαριασμό εμπόρου).

Εάν είναι δυνατόν, δημιουργήστε ξεχωριστούς λογαριασμούς σύνδεσης για κάθε marketplace (eBay, Amazon, skroutz), ώστε να είναι ευκολότερη η διαχείριση των ενημερώσεων αποθέματος.

Βήμα 3: Προωθήστε την εταιρεία σας, το Α και το Ω

Πρέπει να γνωστοποιήσετε τη νέα σας επιχείρηση και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι όπως η έντυπη, το ραδιόφωνο και η τηλεοπτική διαφήμιση μπορεί να είναι αποτελεσματικές, αλλά μπορεί επίσης να είναι ακριβές.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ ενημερώνοντας τους φίλους και την οικογένειά σας για τη νέα σας επιχείρηση. Και μην ξεχνάτε το διαδικτυακό μάρκετινγκ!

Η δημιουργία ενός ιστότοπου και η χρήση τεχνικών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα με τα ηλεκτρικά ποδήλατά σας.

Όταν κάποιος ψάχνει για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες ή ηλεκτρικά ποδήλατα ή ηλεκτρικά πατίνια, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να εμφανιστεί.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και το κείμενό σας, ώστε η Google να γνωρίζει για τι πράγμα μιλάτε όταν ανιχνεύει τον ιστότοπό σας.

Προσθέστε συνδέσμους από άλλους ιστότοπους, ώστε η Google να τους βλέπει ως ψήφους συνάφειας στον αλγόριθμο κατάταξής της, ο οποίος βοηθά στην υψηλότερη κατάταξη του ιστότοπού σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Λάβετε υπόψη ότι το SEO μπορεί να μην λειτουργήσει αμέσως, επειδή χρειάζεται χρόνος για να αναγνωρίσει ο αλγόριθμος της Google ότι κάποιος άλλος έχει συνδεθεί μαζί σας. οπότε υπομονή!

ηλεκτρικα μηχανακια-χωρισ διπλωμα

Βήμα 4: Δημιουργήστε πρωτότυπο περιεχόμενο

Είτε πουλάτε ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά ποδήλατα ή πατίνια, είναι σημαντικό να δημιουργείτε πρωτότυπο περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε πελάτες και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Φροντίστε να γράψετε περιγραφές προϊόντων που είναι ταυτόχρονα ενημερωτικές και ενδιαφέρουσες.

Και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας! Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε φροντίστε να δημοσιεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες.

Θα πρέπει επίσης να προσφέρετε βίντεο που δείχνουν πώς λειτουργεί το προϊόν, προκειμένου να ενθουσιαστούν οι πιθανοί αγοραστές με την εταιρεία σας.

Εάν κάνετε αυτά τα πράγματα, τότε θα έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις με ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Βήμα 5: Διαφημιστείτε τοπικά

Αν και η διαδικτυακή διαφήμιση είναι σημαντική, μην ξεχάσετε να διαφημίσετε τα ηλεκτρικά σας ποδήλατα, πατίνια, μηχανάκια και στην τοπική σας κοινότητα.

Ξεκινήστε με φυλλάδια σε τοπικές επιχειρήσεις και δείτε αν μπορείτε να λάβετε άδεια να κάνετε ένα αναδυόμενο κατάστημα σε μια περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Μπορείτε επίσης να χορηγήσετε τοπικές εκδηλώσεις ή να προσφέρετε δοκιμαστικές διαδρομές για να κάνετε τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για το προϊόν σας.

Μόλις κάνουν μια δοκιμαστική βόλτα, θα ξέρουν πόσο καλύτερη αίσθηση έχει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από το παλιό τους σκούτερ ή μοτοσυκλέτα.

Απλά φροντίστε να αναφέρετε ότι όλα τα μοντέλα σας είναι διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπό σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραγγείλουν από οπουδήποτε στον κόσμο.

ηλεκτρικά πατίνια

Βήμα 6: Επενδύστε σε υπηρεσίες SEO και SEM

Το Search Engine Optimization (SEO) και το Search Engine Marketing (SEM) είναι δύο όροι που χρησιμοποιούνται πολύ όταν μιλάμε για διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Και για καλό λόγο! Αυτές οι υπηρεσίες είναι απαραίτητες εάν θέλετε τον ιστότοπό σας να τον βλέπουν δυνητικοί πελάτες όταν αναζητούν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

θα σας δείξουμε κάποια παραδείγματα τι πρέπει να γράψετε μέσα στα άρθρα σας, στο τι ψάχνει ο κόσμος το τελευταίο καιρό:

Ηλεκτρικα πατινια – ηλεκτρικά πατίνια – ηλεκτρικά μηχανάκια

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 5,9Κ-6,2Κ τις τελευταίες 16 ώρες

Ηλεκτρικα πατινια xiaomi

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 800 τις 2 τελευταίες ημέρες

Ηλεκτρικά πατίνια skroutz, skroutz ηλεκτρικα πατινια

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 500 τις 4 τελευταίες ημέρες

Ηλεκτρικα πατινια τιμεσ

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 300 τον προηγούμενο μήνα

Μεταχειρισμενα ηλεκτρικα πατινια

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 900 τον προηγούμενο μήνα

Ηλεκτρικα πατινια κωτσοβολος

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 1,2 τον μήνα αυτό

Ηλεκτρικα μηχανακια επιδοτηση

Μεγάλη κίνηση και αυτή η φράση, 1,8Κ

Ηλεκτρικα μηχανακια χωρισ διπλωμα

Δεν έχει Μεγάλη κίνηση ακόμη αλλά στο μέλλον θα έχει πολλά κλικς

Ηλεκτρικά ποδήλατα – ηλεκτρικα ποδηλατα επιδοτηση

Την συγκεκριμένη πρόταση, φράση την ψάχνουν 1,6 τον μήνα αυτό

Υπάρχουν άπειρες λέξεις – κλειδιά που ψάχνει ο κόσμος. Αναφέραμε κάποιες από αυτές.

Ενώ το SEM είναι μια πληρωμένη υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να εμφανίζεστε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, το SEO είναι ένας πιο οργανικός τρόπος για να βελτιώσετε την κατάταξή σας.

Αλλά και τα δύο είναι σημαντικά αν θέλετε να πουλάτε online! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ισχυρές τεχνικές, ανατρέξτε στις αναρτήσεις του blog – ιστολογίου μας. διαφορετικά ότι απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βήμα 7: Κερδίστε χρήματα!

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε κατανοήσει αρκετά καλά πώς να πουλάτε ηλεκτρικά ποδήλατα στο διαδίκτυο. Απλώς θυμηθείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, να είστε παθιασμένοι και να μην τα παρατάτε!

Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να κερδίσετε σοβαρά χρήματα πουλώντας ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια.

ηλεκτρικα πατινια τιμεσ

Τα καλυτερα ηλεκτρικα πατινια

Τα καλυτερα ηλεκτρικα πατίνια, ηλεκτρινα μηχανάκια, ηλεκτρικά ποδήλατα θα τα βρείτε στην Electric Power Patras. Μια εταιρεία με προοπτικές και μέλλον. Φθηνά και ακριβά πατίνια για όλες τις τσέπες όπως και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.