Κατασκευή ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Κατασκευή ιστοσελίδων & Eshop στην Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαος)

Τιμές Επικοινωνία
κατασκευή ιστοσελίδων ηράκλειο κρήτησ

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης

Στην XNWeb Design αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων για κάθε είδους επιχείρηση στην Κρήτη(Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος). Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων, ανάπτυξη ιστότοπων, δημιουργία βίντεο και άλλα. Είμαστε μια εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων με έδρα στην Πάτρα, Αθήνα, Πύργο και θα σας παρέχουμε μια επαγγελματική ιστοσελίδα στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

προώθηση ιστοσελίδων ηράκλειο κρήτησ

Εγγύηση Καλύτερης τιμής

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Αφιερώνουμε πολύ χρόνο μαθαίνοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Με τη δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών και ιστοτόπων, μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε υψηλή ποιότητα, παραμένοντας σε χαμηλές τιμές. Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων & web εφαρμογών, στις ασυναγώνιστες τιμές στην Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαος)

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο

Κατασκευή ιστοσελίδων Κρήτη

Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας παρέχοντας σύγχρονες, πλούσιες σε λειτουργικότητα και εντυπωσιακές ιστοσελίδες που είναι ευχάριστες στο μάτι. Η υψηλή ταχύτητα φόρτωσης επιτρέπει μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες του συστήματος.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Κατασκευή e-shop Ηράκλειο Κρήτης

Το WordPress είναι αναπόσπαστο μέρος του Woocommerce. Εάν χρησιμοποιείτε το WP, τότε σίγουρα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Woocommerce – είναι η πιο αξιόπιστη και προτιμώμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο

Κατασκευή ιστοσελίδων Κρήτη

Οι υπηρεσίες προώθησης του ιστότοπού μας θα σας οδηγήσουν στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης και θα σας προσφέρουν αυτές τις πρώτες θέσεις στο Google. Θα βοηθήσουμε επίσης με πράγματα όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και οι διαφημίσεις Facebook, ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να προσελκύσει όλους αυτούς τους πιθανούς πελάτες και να εκτοξεύσει τις πωλήσεις στα ύψη.

Search Engine Optimization

Προώθηση ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

O ιστότοπός σας θα λάβει την καλύτερη προώθηση στον διαδικτυακό χώρο. Με υψηλή κατάταξη SERP και αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους πελάτες, ο ιστότοπός σας θα ξεχωρίζει από το πλήθος.

Η αναγνώριση που θα λάβει η εταιρεία σας εάν επενδύσετε στις υπηρεσίες μας θα είναι εξαιρετική. Θα έχετε επίσης μεγάλη επιτυχία λόγω της επένδυσης.

Εάν ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία, η προώθηση(seo) είναι σίγουρα το δεύτερο. Οι ιστότοποι χρειάζονται τόσο εξαιρετικό σχεδιασμό όσο και μεγάλη προώθηση για να είναι επιτυχημένοι.

Επικοινωνία
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Οι τρεις αρχικές τιμές

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε επάγγελμα χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Εξετάζουμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά (για ξενοδοχεία, διαμερίσματα ή καταστήματα) στην Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος)! Οι τιμές είναι ενδεικτικές για να καταλάβετε πόσο ανταγωνιστικές τιμές έχουμε στην αγορά.

 

Free Θέμα

 

Premium Θέμα

Pro Θέμα

Ζητήστε μας νέα προσφορά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η απόφαση για κατασκευή ιστοσελίδας ή κατασκευή e-shop μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα μας θα μιλήσει μαζί σας για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και θα σας δώσει προσφορά προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσάς.

Ένας ιστότοπος και οι υπηρεσίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο επιτρέπουν συνδέσεις και επικοινωνία με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχουμε τα εργαλεία και τα μέσα για επικοινωνία οπουδήποτε.

Γενικά χρειαζόμαστε περίπου 3-35 ημέρες για να υλοποιήσουμε ένα έργο. Αυτό το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση της απαραίτητης έρευνας σχετικά με τους ανταγωνιστές και την υποβολή μιας πρότασης για την οποία συζητάμε μαζί σας. Σημαντικό ρόλο πόσο γρήγορα θα μας δώσετε το υλικό που σας το ζητάμε σε μορφή ερώτηση-απάντηση.

Ναι.Μόλις ολοκληρώσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας, θα σας κάνουμε μια γρήγορη εκπαιδευτική συνεδρία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του ιστότοπου και επεξεργασίας του περιεχομένου του. Ωστόσο σας δίνουμε και δύο βίντεο με βήματα για την διαχείρηση της ιστοσελίδας σας. Τα συστήματα διαχείρισης των ιστοσελίδων μας, τα προσαρμόζουμε σε κάθε πελάτη όσο η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε εμάς.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες ιστοσελίδων που είναι κατασκευασμένες σε WordPress, Magento ή Joomla. Προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία και εγγυόμαστε ικανοποίηση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Μπορείτε να μας δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες, gredentials  και θα φροντίσουμε εμείς τα υπόλοιπα.

-Να είναι μικρό και εύκολο για να μένει στην μνήμη.
-Να είναι εύηχο.
Υπάρχουν διάφορα site για ιδεές. Διαβάστε το άρθρο μας που έχουμε γράψει για αυτό το θέμα.

Για να πραγματοποιήσουμε SEO για την επιχείρησή σας, πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας πρώτα και να δούμε τον ανταγωνισμό για να σας πούμε μια τιμή.

Για μια νέα επιχείρηση συνήθως χρειάζονται 3 μήνες έως 12 μήνες για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Για μια παλαιότερη επιχείρηση που έχει ήδη ιστότοπο, μπορεί να είναι πιο γρήγορη, εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικά σφάλματα από τον προηγούμενο διαχειριστή.