οδηγίες elementor

Οδηγίες Elementor – 2 Βίντεο πως να ξεκινήσετε

5/5 - (6 votes)
οδηγίες elementor

Οδηγίες Elementor: Βασικές έννοιες και extra plugins

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Elementor και πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι, είναι πλέον καιρός να εισαγάγετε τα 9 εργαλεία που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε για το τρέχον web project σας.

Θυμηθείτε ότι στο εργαλείο Elementor υπάρχουν θέματα, πρότυπα και πρόσθετα. Αυτοί οι τύποι προϊόντων είναι διαφορετικοί όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Ας το δούμε πιο προσεκτικά:

ELEMENTOR Tutorial ELEMENTOR ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Elementor

5/5 - (6 votes)

ELEMENTOR ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ

Οδηγίες Elementor

Elementor Θέματα

Ένα θέμα Elementor είναι ένα θέμα που μπορεί να τροποποιηθεί με το Elementor. Με άλλα λόγια, όλα τα θέματα του WordPress που είναι συμβατά με τον builder του elementor.

1. 24.Storycle

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε το ιστολόγιο ειδήσεων σας

 24.Storycle – Θέμα πολλαπλών χρήσεων

 Αυτό που βρίσκετε σε αυτό το θέμα Elementor είναι ένας εντυπωσιακός αριθμός προσθηκών για να κάνετε τις ειδήσεις σας αξέχαστες.

Χάρη στο ισχυρό plugin JetBlock, θα είστε σε θέση να προσφέρετε στους online επισκέπτες σας πολλά υποσέλιδα, 10 + παιδικά θέματα που θα πρέπει να δοκιμάσετε!

Wordpress elementor
 Storycle – Θέμα Elementor WordPress.

2. JohnnyGo

Ένα άλλο εκπληκτικό παράδειγμα ενός θέματος Elementor είναι JohnnyGo – Πολυχρηστικές οικιακές υπηρεσίες WordPress Theme Handyman. 30+ προσαρμοσμένες σελίδες, όλες κατασκευασμένες με το Elementor, που εγγυώνται την καλύτερη εμπειρία χρήστη για τους πελάτες σας.

Όποια και αν είναι η επιχείρηση σας για συντήρηση στο σπίτι (υδραυλικός, στέγες, καθαρισμός παραθύρων κ.λπ.) είναι το κατάλληλο θέμα.

Wordpress elementor
JohnnyGo – Home Services WordPress Θέμα Handyman.

3. FrameMe

Σε περίπτωση που είστε φωτογράφος, θα εκτιμήσετε σίγουρα το FrameMe – Θέμα WordPress Studio Φωτογραφίας.

Δημιουργήθηκε με το Elementor Page Builder που είναι φιλικό προς κινητά, αυτό το θέμα σάς επιτρέπει να επιδείξετε τα αριστουργήματά σας με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

XNWeb Design Your Idea
FrameMe – Φωτογραφικό Στούντιο WordPress Θέμα.

Elementor Templates

Ένα πρότυπο Elementor είναι μια έτοιμη σελίδα ιστότοπου WordPress ή ένα σύνολο σελίδων, που έχει κατασκευαστεί με Elementor. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα πρότυπα Elementor δημιουργούνται για συγκεκριμένες αγορές της αγοράς.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο, να το προσθέσετε στο θέμα του WordPress, να ρίξετε το περιεχόμενό σας και να συνδεθείτε στο διαδίκτυο – όλα σε μια μέρα.

4. Vallees

Ας πάρουμε το Vallees – Πρότυπο Spa Salon Jet Elementor. Αυτό το πρότυπο είναι ένα σύνολο σελίδων (περιλαμβάνονται 5+ σελίδες) που απευθύνονται σε ιστότοπους ομορφιάς.

Εξοπλισμένο με το Elementor Builder, οι Vallees μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φρεσκάρετε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας στο WordPress χάρη στις θεαματικές γκαλερί και τα βίντεο, καθώς και καλά οργανωμένες επαφές.

Wordpress elementor
Πρότυπο Vallees – Spa Salon Jet Elementor.

5. Champio

Αν ψάχνετε για ιδέες για το πως να φτιάξετε έναν αθλητικό ιστότοπό, χρησιμοποιήστε το Champio – Πρότυπο Crossfit Studio Jet Elementor. Μόλις αγοραστεί και εισαχθεί στο WordPress, αυτό το πρότυπο Elementor μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις υπάρχουσες σελίδες (Αρχική σελίδα, Πληροφορίες, Υπηρεσίες, Συλλογή και Επικοινωνία) του ιστότοπού σας στο WordPress με ένα κλικ.

Wordpress elementor
Πρότυπο Champio – Crossfit Studio Jet Elementor.

6. Hottrip

Hottrip – Το ταξιδιωτικό Jet Elementor Template είναι επίσης ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τον ιστότοπο travel. Δείτε τη ζωντανή επίδειξη για να δείτε πώς μπορεί να είναι η αρχική σας σελίδα αν θέσετε το Elementor στο παιχνίδι. Οι πελάτες σας θα εκπλαγούν από φρέσκα κινούμενα σχέδια, τον ενημερωτικό μετρητή και την κεφαλίδα και το υποσέλιδο που προσελκύει την προσοχή του Hottrip.

Wordpress elementor
Hottrip – Πρότυπο ταξιδιού Jet Elementor.

Elementor Plugins – Οδηγίες Elementor

Elementor είναι ένα εργαλείο που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο της ιστοσελίδας. Συνήθως, δεν αλλάζει τη συνολική διάταξη και το σχεδιασμό του προγράμματος WordPress.

7. JetBlocks

Για παράδειγμα, JetBlocks – Elementor Header & Footer Widgets Το WordPress Plugin έχει σχεδιαστεί για να τελειοποιεί το περιεχόμενο στο πάνω και κάτω μέρος των σελίδων στον ιστότοπό σας πολλαπλών σελίδων.

JetBlocks - Στοιχεία επικεφαλίδας και υποσέλιδου Elementor Plugins WordPress
JetBlocks – Elementor Header & Footer Widgets WordPress Plugin.

8. JetParallax

Ένα άλλο παράδειγμα ενός ισχυρού Plugin μαζί με το Elementor είναι JetParallax – Πρόσθετο για το Elementor Page Builder WordPress Plugin. Αυτό το πρόσθετο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία του πολλαπλού επιπέδου παράλληλου εφέ.

Wordpress elementor
JetParallax – Πρόσθετο για το Elementor Page Builder WordPress Plugin

9. JetTabs

Ένα ακόμα εργαλείο από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε είναι JetTabs – Καρτέλες και ακορντεόν για το Elementor Page Builder WordPress Plugin. Αναπτύχθηκε ως πρόσθετο για τη διαχείριση του περιεχομένου που ξεδιπλώνεται, αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές διατάξεις μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, μπορείτε να ξεκινήσετε τον πειραματισμό με καρτέλες και ακορντεόν στη ζωντανή λειτουργία για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

XNWeb Design Your Idea
JetTabs – Καρτέλες και ακορντεόν για το Elementor Page Builder WordPress Plugin

Τελικές Σκέψεις

Το Elementor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επανασχεδιάσει τον ιστότοπό σας WordPress σε οποιαδήποτε φάση της ανάπτυξής του. Αν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσθήκη προτύπων Elementor στο θέμα σας έτσι ώστε το web project σας να φαίνεται πιο πρωτοποριακό.

Εάν σκέφτεστε μόνο να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα WordPress, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήματα αν επιλέξετε ένα θεαματικό θέμα Elementor στο επίσημο Market Elementor. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ELEMENTOR