Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης

#1 Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης – Βοήθημα για εκπαιδευτικούς & μαθητές

5/5 - (4 votes)
Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης

Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς & μαθητές

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει σε εξ’αποστάσεως τηλεκπαίδευση ή συνέντευξη. Τι κάνει δηλαδή!!

Έχετε μια πτυχιακή ή μια εργασία που πρέπει να παρουσιάσετε σε έναν καθηγητή ή σε έναν εργοδότη αλλά δεν μπορείτε να την θυμόσαστε απ’έξω.Εδώ έρχεται το Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης, Notezilla.

5/5 - (4 votes)

Τι κάνει στην ουσία, δημιουργεί σημειώσεις και μπορείτε ανάλογα σε ποια σελίδα είστε στον υπολογιστή να τις κάνετε διάφανες και να τις διαβάζετε. Άρα σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πως να κατεβάζετε το πρόγραμμα σε όποιο λειτουργικό έχετε με βίντεο και ρυθμίσεις.

Notezilla

Το Notezilla είναι μια εφαρμογή αυτοκόλλητων σημειώσεων για Windows και τηλέφωνα που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά καλά εξοπλισμένους και καλά οργανωμένους.(Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)

Σας επιτρέπει να κρατάτε γρήγορες σημειώσεις σε κολλώδεις σημειώσεις (που μοιάζουν με 3M Post-It® Notes), ακριβώς στην επιφάνεια εργασίας των Windows και σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αυτοκόλλητων σημειώσεων.

Με την προαιρετική λειτουργία συγχρονισμού cloud, μπορείτε να συγχρονίσετε κολλώδεις σημειώσεις μεταξύ υπολογιστών, να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε smartphone χρησιμοποιώντας τις δωρεάν εφαρμογές μας για iPhone/iPad, Android κ.λπ. ή να στείλετε αυτοκόλλητες σημειώσεις σε οποιαδήποτε επαφή σε όλο τον κόσμο.(Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)

Notezilla-Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης

Ειδικότητα – Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Notezilla

Πληκτρολογήστε αμέσως ό, τι έχετε στο μυαλό σας σε αυτοκόλλητες σημειώσεις επιφάνειας εργασίας χωρίς να αλλάξετε την επιφάνεια εργασία σας. Παρέχει μεγάλη ευκολία.

Για το λόγο αυτό, οι αυτοκόλλητες σημειώσεις είναι καλύτερες από άλλους τύπους προγραμμάτων σημειώσεων. Κρατήστε κολλώδεις σημειώσεις πάντα πάνω από άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας την επιλογή “Μείνετε στην κορυφή”.

Πολύ βολικό όταν εργάζεστε με άλλους ιστότοπους, προγράμματα.Ορίστε υπενθυμίσεις σε σημειώσεις. Ποτέ μην χάσετε ένα σημαντικό έργο ή ραντεβού. Δεν θα χρειαστείτε άλλο λογισμικό υπενθύμισης.(Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)

Θέλετε να διατηρείτε την επιφάνεια εργασίας σας τακτοποιημένη; Μετακινήστε τις κολλώδεις σημειώσεις σας σε φακέλους που ονομάζονται σημειωματάρια και διατηρήστε την επιφάνεια εργασίας σας καθαρή και χωρίς περισπασμούς.

Εξαιρετικό – Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Notezilla

Πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό! Κολλήστε σημειώσεις σε ιστοσελίδες , έγγραφα, προγράμματα, εφαρμογές, φακέλους ή οποιοδήποτε παράθυρο. Δείτε αυτόματα τη σωστή σημείωση όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, έγγραφο κλπ.

Μπορείτε να φανταστείτε τη χρησιμότητά του;

Οι μοναδικές αυτοκόλλητες σημειώσεις της λίστας ελέγχου σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων με πλαίσια ελέγχου που μπορείτε να επιλέξετε.

Είναι διασκεδαστικό να σημειώνεις τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί. 🙂 (Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)Εισαγάγετε εικόνες μέσα σε αυτοκόλλητες σημειώσεις .

Ναί! μπορείς να το κάνεις και αυτό. Απλώς αντιγράψτε από οποιονδήποτε ιστότοπο και επικολλήστε εικόνες μέσα σε αυτοκόλλητες σημειώσεις. Ομαδοποιήστε και οργανώστε κολλώδεις σημειώσεις χρησιμοποιώντας ετικέτες.

Εκχωρήστε ετικέτες σε κολλώδεις σημειώσεις για γρήγορη πρόσβαση στις σχετικές αυτοκόλλητες σημειώσεις. Απομακρυνθείτε από τις βαρετές εμφανίσεις και τα περιορισμένα χρώματα.

Notezilla σχονάκια

Game-Changer /Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Notezilla

Μην αφήνετε τις σημειώσεις να δεσμεύονται σε έναν υπολογιστή. Το Notezilla μπορεί να συγχρονίσει αυτόματα τις κολλώδεις σημειώσεις μεταξύ των υπολογιστών σας.

Δείτε τα σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές σας.Αποκτήστε πρόσβαση σε κολλώδεις σημειώσεις από οπουδήποτε.

Συγχρονίστε τις κολλώδεις σημειώσεις με το σύννεφο-cloud και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από οποιοδήποτε smartphone όπως Android, iPhone, iPad ή πρόσβαση από Mac χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο.(Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)

Στείλτε αυτοκόλλητες σημειώσεις σε οποιαδήποτε επαφή σε όλο τον κόσμο . Οι χρήστες του Notezilla θα λαμβάνουν αυτές τις αυτοκόλλητες σημειώσεις απευθείας στην επιφάνεια εργασίας τους.

Άλλοι θα τα λάβουν ως email. Κατάλληλο για άμεση επικοινωνία μεταξύ γραφείων.Επαναφέρετε όλες τις κολλώδεις σημειώσεις σας από το cloud στον υπολογιστή που αγοράσατε πρόσφατα.

Επίσης, οι σημειώσεις σας βρίσκονται σε πολλές τοποθεσίες (τοπικά σε διαφορετικούς υπολογιστές & στο cloud). Οπότε όλα είναι ασφαλή!

Χαρακτηριστικά & Στιγμιότυπα οθόνης

1. Αυτοκόλλητες σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας

Το Notezilla σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα κολλώδεις σημειώσεις (όπως 3M Post-It® Notes) στην επιφάνεια εργασίας των Windows.Το πλεονέκτημα των σημειώσεων επιφάνειας εργασίας είναι ότι χρειάζεται η λιγότερη προσπάθεια για να γράψετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Απλώς σημειώστε και προχωρήστε με την εργασία σας.

Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε αυτοκόλλητες σημειώσεις επιφάνειας εργασίας, αυτοκόλλητες σημειώσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, σημειώσεις λίστας ελέγχου, μορφοποιημένες και διαφανείς αυτοκόλλητες σημειώσεις.

2. Επισυνάψτε κολλώδεις σημειώσεις σε έγγραφα και ιστότοπους

Κολλήστε σημειώσεις σε έγγραφα, ιστοσελίδες, προγράμματα, φακέλους, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιοδήποτε άλλο παράθυρο.

Κάθε φορά που ανοίγετε το έγγραφο ή την ιστοσελίδα, η συνημμένη αυτοκόλλητη σημείωση εμφανίζεται αυτόματα.

Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο πρόσβασης για να επισυνάψετε μια κολλώδη σημείωση στο τρέχον έγγραφο, έχει επίσης υποστήριξη μπαλαντέρ (*) για να κολλήσετε μια σημείωση σε πολλές σελίδες ενός ιστότοπου ή σε πολλά έγγραφα που ανήκουν σε έναν μόνο φάκελο.

3. Κολλώδεις σημειώσεις με συναγερμό, λίστα ελέγχου, ετικέτες κ.λπ

Ορίστε ξυπνητήρια υπενθύμισης σε αυτοκόλλητες σημειώσεις. Λάβετε υπενθυμίσεις ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Δημιουργήστε κολλώδεις σημειώσεις λίστας ελέγχου για να ελέγξετε εύκολα κάθε στοιχείο λίστας υποχρεώσεων.

Κλείδωμα & κρυπτογράφηση αυτοκόλλητων σημειώσεων με κύριο κωδικό πρόσβασης για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών.

Αλλάξτε χρώμα, δέρμα, διαφάνεια, συνδέστε αρχεία & φακέλους, εκχωρήστε ετικέτες σε κολλώδεις σημειώσεις.

4. Οργανώστε κολλώδεις σημειώσεις, διατηρήστε την επιφάνεια εργασίας τακτοποιημένη

Διατηρήστε την επιφάνεια εργασίας σας λιγότερο ακατάστατη μετακινώντας τις αυτοκόλλητες σημειώσεις σας σε διαφορετικούς φακέλους.

To πρόγραμμα περιήγησης σημειώσεων (όπως στην εικόνα) σας επιτρέπει να διατηρείτε σχεδόν απεριόριστες αυτοκόλλητες σημειώσεις μέσα σε φακέλους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Notezilla για να αποθηκεύσετε μια ποικιλία πληροφοριών.Εργαστείτε με πολλές αυτοκόλλητες σημειώσεις ταυτόχρονα.

5. Συγχρονίστε κολλώδεις σημειώσεις μεταξύ υπολογιστών

Κρατήστε αυτοκόλλητες σημειώσεις σε όλους τους υπολογιστές σας συγχρονισμένες με την υπηρεσία cloud. Το Notezilla.Net είναι το όνομα της υπηρεσίας cloud μας.

Αποφύγετε την ταλαιπωρία μεταφοράς και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σημειώσεών σας σε όλους τους υπολογιστές σας. Αφήστε το Notezilla να συγχρονίσει τις σημειώσεις σας αυτόματα.

6. Αποκτήστε πρόσβαση στις κολλώδεις σημειώσεις απευθείας από το τηλέφωνό σας

Μόλις συγχρονίσετε τις αυτοκόλλητες σημειώσεις Notezilla με το cloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε smartphone ή tablet.

Πρόσβαση αυτοκόλλητες σημειώσεις χρησιμοποιώντας μας app Android , iPhone / iPad app ή το web εφαρμογή . Σε Mac κ.λπ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ιστού για πρόσβαση στις αυτοκόλλητες σημειώσεις σας.(Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης – οργάνωσης)

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά

 • Αυτοκόλλητες σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας
 • Επισυνάψτε κολλώδεις σημειώσεις σε έγγραφα και ιστότοπους
 • Ορίστε υπενθυμίσεις σε κολλώδεις σημειώσεις
 • Οργανώστε κολλώδεις σημειώσεις σε φακέλους
 • Πρόσβαση στις σημειώσεις από οποιοδήποτε smartphone/tablet
 • Συγχρονίστε τις κολλώδεις σημειώσεις
 • Υποστήριξη αλλαγή φόντου
 • Oρθογραφικός έλεγχος
 • Eισαγάγετε εικόνες σε αυτοκόλλητες σημειώσεις
 • Αποστολή σημειώσεων στον υπολογιστή μέσω τοπικού δικτύου
 • Αποστολή σημειώσεων στον υπολογιστή μέσω Διαδικτύου
Δωρεάν Κατέβασμα
Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης

Περισσότερα άρθρα με προγράμματα που αφορούν την εκπαίδευση και την τεχνολογία θα βρείτε εδώ και εδώ,