Πως να δω τι διαφημίσεις τρέχει ο ανταγωνιστής μου στο facebook/instagram;

Πως να δω τι διαφημίσεις τρέχει ο ανταγωνιστής μου στο facebook ads spy /instagram; Eργαλεία κατασκοπείας!!

4.5/5 - (4 votes)

Στον σημερινό κόσμο της διαδικτυακής επικοινωνίας και της διαφήμισης, η στήριξη των επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για να κατακτήσουν τον στόχο τους και να αναπτύξουν την παραγωγικότητα τους.

Οι σημαντικότερες πλατφόρμες στην παγκόσμια επικοινωνία είναι η Facebook και το Instagram, με την οποία πολλές επιχειρήσεις δημιουργούν διαφημίσεις και στέλνουν μηνύματα στους πελάτες τους.

εργαλεία παρακολούθησης

Τι διαφήμισεις τρέχει ο ανταγωνιστής μου

Πολλά ερωτήματα όπως τι διαφημίσεις τρέχει ο ανταγωνιστής; που έχει βάλει διαφήμιση στο facebook ή στο instagram; που έχει περισσότερα κλικ; κτλ

Για να είναι σίγουρη η κάθε επιχείρηση ότι η διαφήμιση που δημιουργεί βελτιώνει την παραγωγικότητά και προωθεί το στόχο της, χρειάζεται να έχει πρόσβαση στις διαφημίσεις των ανταγωνιστών.

Για αυτό το λόγο, έχουμε τα 5 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διαφημίσεων Facebook των ανταγωνιστών σας.

Ας ξεκινήσουμε…..

Τι είναι τα εργαλεία παρακολούθησης/κατασκοπείας, facebook ads spy;

Οι έμποροι Pay-per-Click χρησιμοποιούν λογισμικό γνωστό ως εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων για να αυξήσουν τα έσοδα των ιστότοπων τους και την απόδοση της επένδυσης από τις διαφημιστικές δαπάνες.

Τόσο οι έμποροι του Διαδικτύου όσο και οι έμποροι θυγατρικών χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κατασκοπεύουν τις διαφημιστικές καμπάνιες pay-per-click των ανταγωνιστών τους, προκειμένου να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι αυτών.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ορισμένα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να κατεβάσετε τα δημιουργικά δηλαδή τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που χρησιμοποιούν άλλες επιχειρήσεις στις διαφημίσεις τους στο Facebook.

Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην τα αντιγράψετε και να τα χρησιμοποιήσετε. Σε έναν ψηφιακά συνδεδεμένο κόσμο, αν το κοινό πιάσει μια μάρκα να αντιγράφει δημιουργικά ή πρότυπα και περιεχόμενο διαφημίσεων, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερο ποσοστό κλικ (CTR) και χαμηλότερο ποσοστό μετατροπής.

Το καλύτερο είναι να πάρετε την ιδέα για να την εξελίξετε.

facebook ads spy

Πώς λειτουργούν τα Εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων;

Τα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων κατηγοριοποιούνται ανά τύπο επισκεψιμότητας και διάταξη διαφημίσεων. Γενικά, έχουμε τέσσερις κατηγορίες:

  • Εργαλεία κατασκοπείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Αναζήτηση Εργαλείων κατασκοπείας
  • Native Spy Tools
  • Εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων προβολής

Τα περισσότερα από τα Ads Spy Tools ακολουθούν ένα κοινό μοτίβο κατασκοπείας.

Παροχή λέξεων-κλειδιών

Χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο όργανο παρακολούθησης, ο χρήστης του εμπορικού σήματος προσφέρει πρώτα λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το αγαθό ή την υπηρεσία του.

Έρευνα και ανάλυση

Μετά τη συλλογή της λέξης-κλειδί, το πρόγραμμα παρακολούθησης συλλέγει όλες τις σχετικές διαφημίσεις από τις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για έρευνα και ανάλυση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διεξάγεται έρευνα ανταγωνισμού, διότι μπορεί να περιέχει σχόλια πελατών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εξειδίκευση και την πειστικότητα του σχεδίου μάρκετινγκ στο Facebook.

Μια τέτοια ανάλυση μπορεί επίσης να μειώσει τον χρόνο και τα χρήματα που δαπανώνται για split-testing και για διαφήμιση.

Σχεδιασμό διαφημιστικών εκστρατειών

Μετά την ανάλυση των Διαφημίσεων για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το σύστημα παρέχει μια ανάλυση των στοιχείων των Διαφημίσεων που είναι αποτελεσματικά και γιατί.

Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους δείκτες κατά το σχεδιασμό των διαφημιστικών εκστρατειών τους στο Facebook.

Εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων

Τα κορυφαία 5 εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων του Facebook

Η στόχευση διαφημίσεων βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν περισσότερο κοινό από ό,τι τα μαγαζιά και οι ιστότοποι.

Ο Διαφημιστικός Χώρος του Facebook έχει εξελιχθεί σε ένα κέντρο ισχύος για εταιρείες και επαγγελματίες μάρκετινγκ του Διαδικτύου από την έναρξή του.

Ως αποτέλεσμα, τα Ads Spy Tools βοηθούν τους μάρκετινγκ του Διαδικτύου και τους ιδιοκτήτες εταιρειών να κατασκοπεύουν τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών τους και να μαθαίνουν από τις βέλτιστες πρακτικές, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

  1. Facebook Ads Spy Εργαλείο: PowerAdSpy
  2. Facebook Ads Spy Εργαλείο: AdEspresso
  3. Facebook Ads Spy Εργαλείο: SocialPeta
  4. Facebook Ads Spy Εργαλείο: Adplexity
  5. Facebook Ads Spy Εργαλείο: SpyFu

PowerAdSpy

Ένα εξαιρετικό εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων Facebook είναι το PowerAdSpy. Διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους πελάτες να δουν την αγορά-στόχο που προσπαθούν να προσεγγίσουν οι αντίπαλοί τους.

Διαχωρίζει τις διαφημίσεις σε κατηγορίες με βάση το πού εμφανίζονται, όπως στο News Feed ή στο Side, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ποιες από αυτές αποδίδουν καλύτερα από άποψη μετατροπής για τη δική σας δουλειά.

Οι εταιρίες μπορούν να έρθουν και να ελέγξουν διπλά τόσο την εντύπωση του κοινού για τις διαφημίσεις όσο και την αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο.

Δεν θα ξεμείνετε ποτέ από διαφημίσεις με το PowerAdSpy, επειδή διαθέτει πάνω από 6 εκατομμύρια διαφημίσεις από περισσότερες από 15 χώρες.

Επιπλέον, οι διαφημίσεις στο Facebook μπορούν να προβληθούν ζωντανά απευθείας από το ταμπλό. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε διαφημίσεις με βάση την περιοχή σας.

Τιμές PowerAdSpy

Το PowerAdSpy έχει επτά επιλογές τιμολόγησης: Δωρεάν , Basic (49 $), Standard (99 $), Premium (149 $), Platinum (249 $), Titanium (299 $) και Παλλάδιο (349 $). Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

AdEspresso

Το AdEspresso είναι μια πλατφόρμα SaaS που καθιστά εξαιρετικά εύκολο το σχεδιασμό, την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων Facebook. Η τεχνολογία βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν πώς ανταποκρίνονται οι χρήστες στις διάφορες διαφημίσεις που αναζητούν.

Οι χρήστες του AdEspresso έχουν πρόσβαση σε φίλτρα όπως Attribute, Industry, Objective και Placement για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βρουν τις σωστές διαφημίσεις. Η γεννήτρια αναφορών του AdEspresso σας επιτρέπει να δημιουργείτε πανέμορφες αναφορές PDF για τις διαφημίσεις σας στο Facebook μέσα σε λίγα λεπτά.

Το AdEspresso διαθέτει επίσης μια συλλογή διαφημίσεων που περιλαμβάνει μια δωρεάν λίστα επιμελημένων διαφημίσεων από διαφορετικές θέσεις, η οποία σας δείχνει πώς οι ειδικοί του κλάδου δημιουργούν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Τιμές AdEspresso

Το AdEspresso έχει τρία σχέδια τιμολόγησης δηλαδή, Starter (49 $), Plus (99 $), Enterprise (259 $). Καθένα από αυτά περιλαμβάνει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Περισσότερα εδώ.

SocialPeta

Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων Facebook και ανάλυσης δεδομένων μάρκετινγκ είναι το SocialPeta. Μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλές διαφημίσεις, ενώ διεξάγει εκτεταμένη μελέτη σχετικά με την απόδοση του αντιπάλου σε 50 έθνη.

Τα δεδομένα αυτά λαμβάνονται από διαφημίσεις κινητών τηλεφώνων που βλέπουν σε όλο τον κόσμο και προσφέρονται σε διάφορες μορφές με ενδελεχή μελέτη για να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές.

Η SocialPeta παρακολουθεί 500.000 εφαρμογές που χρησιμοποιούνται τόσο στην κινεζική όσο και στη διεθνή διαφήμιση για το σχεδιασμό, τη στόχευση και την απόδοσή τους.

Διαθέτει μια δημιουργική συλλογή 100 εκατομμυρίων στοιχείων που περιλαμβάνει ταινίες, εικόνες, καρουζέλ, playables και διαφήμιση αναζήτησης.

Επιπλέον, παρακολουθεί τις Νέες κυκλοφορίες, τις εφαρμογές που αρέσουν πολύ, τις νέες περιπτώσεις μάρκετινγκ, τις επιδόσεις και τις διαφημίσεις ανά χώρα και είδος παιχνιδιού.

Τιμές SocialPeta

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το SocialPeta δωρεάν χρησιμοποιώντας τη δοκιμαστική του έκδοση ή να το αναβαθμίσουν αργότερα στα πακέτα Startup ή Pro.

Adplexity

Το AdPlexity επιτρέπει την παρακολούθηση δεδομένων καμπάνιας από 70 διαφορετικά έθνη, καθώς και ανταγωνιστικών διαφημίσεων.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε φίλτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εστίαση των αναζητήσεών τους, συμπεριλαμβανομένων λέξεων-κλειδιών, διευθύνσεων URL, χωρών, συσκευών και πηγών κυκλοφορίας.

Η AdPlexity παρέχει επίσης αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο για καμπάνιες που είναι ενεργές σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα Landing Pages, Pop-up Redirects, Banner Ads, Device Integration, Country Support, μαζί με 120 carrier support χρησιμοποιώντας το AdPlexity.

Τιμές AdPlexity

Το AdPlexity διαθέτει πολλαπλά πακέτα τιμολόγησης: ($199), Desktop ($199), Native ($249), Push ($149), Ecommerce ($199), Carriers ($149) και Enterprise.

SpyFu

Ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία κατασκοπείας διαφήμισης, το SpyFu σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όλες τις λέξεις-κλειδιά με τις υψηλότερες πληρωμές των ανταγωνιστών σας, καθώς και τις χορηγούμενες και οργανικές διαφημίσεις αναζήτησης.

Αυτό το πρόγραμμα κατασκοπείας επικεντρώνεται στο Pay-Per-Click (PPC) και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) στον κλάδο.

Είναι καλά σχεδιασμένο και διαθέτει έναν τόνο εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφημίσεις PPC πραγματοποιώντας έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Μόλις εντοπίσετε έναν εξέχοντα παίκτη PPC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Ιστορικό διαφημίσεων τομέα για να αποκαλύψετε λέξεις-κλειδιά που ήταν κερδοφόρες για έναν συγκεκριμένο τομέα.

Τιμές SpyFu

Τα πακέτα τιμολόγησης του SpyFu ξεκινούν με το Βασικό Πακέτο που κοστίζει $39 ανά μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) και $33 ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Προσφέρει επίσης Επαγγελματικό Πακέτο σε τιμή $69/μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) και $49/μήνα (χρεώνεται ετησίως) και Απεριόριστο Πακέτο σε τιμή $129/μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) και $68/μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Δωρεάν Extra – Facebook Ads Library

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Facebook Ads Library είναι η δυνατότητα φιλτραρίσματος διαφημίσεων με βάση τις εμφανίσεις.

Το Facebook ορίζει μια εμφάνιση ως τον αριθμό των φορών που μια διαφήμιση εμφανίζεται στην οθόνη για πρώτη φορά.

Εάν ανταγωνίζεστε με μεγάλα ονόματα, το πιθανότερο είναι ότι προβάλλουν πολλές διαφορετικές διαφημίσεις. Το φιλτράρισμα κατά εμφανίσεις είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσδιορίσετε ποιες εμφανίζονται και βλέπονται από τα περισσότερα άτομα.

Ξεκινήστε εισάγοντας το όνομα του οργανισμού ή της εταιρείας που θέλετε να προβάλετε στη γραμμή αναζήτησης και επιλέξτε τη σελίδα Facebook όταν εμφανιστεί.

Στη συνέχεια, επιλέξτε Φιλτράρισμα κατά εμφανίσεις και, στη συνέχεια, ταξινόμηση κατά Υψηλό σε Χαμηλό. Στη συνέχεια, η λίστα των ενεργών διαφημίσεων θα εμφανιστεί με βάση τα φίλτρα που ενεργοποιήσατε.

Εμείς γενικά χρησιμοποιούμε στους πελάτες μας το SpyFu αλλά και το Facebook ADS Library. Εάν θέλετε να διαφημιστείτε στο facebook και στο Instagram επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *