4.7/5 - (3 votes)
dropshipping Ελλάδα

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν υπάρχει σχεδόν κάποιος που να μην έχει ακούσει αυτή τη λέξη,dropshipping. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ «Τι είναι το dropshipping; Τι είναι όλη αυτή η διαφημιστική εκστρατεία; », αυτό το άρθρο μπορεί να το εξηγήσει με λίγα λόγια.

Τι είναι το Dropshipping: Ορισμός

Το Dropshipping είναι η μορφή λιανικής πώλησης όπου ο μεταπωλητής (και στην πραγματικότητα είστε ο μεταπωλητής) συλλέγει παραγγελίες από πελάτες και τις μεταφέρει στον πραγματικό κατασκευαστή ή σε άλλο μεταπωλητή (προμηθευτή).

Σε αυτό το μοντέλο, ο dropshipper δεν διαθέτει μετοχές, εμπορεύεται μόνο τα προϊόντα. Ωστόσο, ο μεταπωλητής εμπορεύεται τα προϊόντα που ορίζουν τις τιμές που είναι αρκετά υψηλότερες από αυτές που έχει ορίσει ο προμηθευτής, αυτή η διαφορά είναι το κέρδος σας.

Όταν ανοίγετε ένα κατάστημα λιανικής, έχετε 2 επιλογές: να διατηρήσετε το απόθεμα ή όχι. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα μαζικά, να τα αποσυσκευάσετε και να τα στείλετε στους πελάτες σας καθώς δημιουργείτε πωλήσεις.

Ή μπορείτε να βρείτε έναν διανομέα (προμηθευτή) χονδρικής που θα αποθηκεύσει τα είδη για εσάς και θα στείλει μεμονωμένα είδη απευθείας στον πελάτη σας.Στο μοντέλο dropshipping αν και δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα προϊόντα, θα χρειαστείτε κάποια χρήματα στην αρχή.

Ο λόγος είναι όταν λαμβάνετε την παραγγελία από τον πελάτη, τα χρήματα που πληρώνει δεν θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας αμέσως, αλλά θα παγώσουν για λόγους ασφαλείας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πληρώσετε για την παραγγελία στον προμηθευτή που θα απαιτήσει τα δικά σας χρήματα.

Πώς λειτουργεί?

Τι είναι το dropshipping και πώς λειτουργεί το dropshipping. Δείτε το παρακάτω βίντεο από μια επιτυχημένη πλατφόρμα:

4.7/5 - (3 votes)

Αξίζει να δοκιμάσετε το drop;

Η επιχείρηση Dropshipping έχει πολλά οφέλη :

  • Είναι εύκολο και φθηνό να δημιουργηθεί και να διαχειριστεί
  • Οι κίνδυνοι σας είναι πολύ χαμηλοί
  • Μπορείτε να τρέξετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου από οπουδήποτε, οπότε είναι εξαιρετικά κινητό
  • Το πιθανό κέρδος και η κλίμακα της επιχείρησής σας πρακτικά δεν περιορίζονται
  • Μπορείτε να συνδυάσετε το dropshipping με άλλες δραστηριότητες εργασίας

Αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες πιθανές παγίδες:

  • Χρειάζεστε πολύ αξιόπιστους προμηθευτές
  • Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό, οπότε θα πρέπει να έχετε μια σκόπιμη στρατηγική προώθησης
  • Τα ζητήματα αποστολής και η διαχείριση αποθεμάτων μπορεί να περιπλέξουν την εξυπηρέτηση των πελατών σας

Εάν έχετε σταθμίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αλλά εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε εάν το dropshipping είναι κερδοφόρο, γνωρίστε τους ήρωες μας του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι το AliExpress dropshipping;

Το AliExpress dropshipping λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το παραδοσιακό επιχειρηματικό μοντέλο dropshipping. Αντιγράφετε το προϊόν από το AliExpress στο δικό σας κατάστημα, ορίζετε τις δικές σας τιμές/σημάνσεις και αφού πουλήσετε ένα προϊόν, το αγοράζετε από το AliExpress και το στέλνετε απευθείας στον πελάτη σας.

Η επιχείρηση Dropship με το AliExpress έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα.

Πρώτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες των προϊόντων τους, πλήρεις περιγραφές και κριτικές. Εξοικονομεί τόνους χρόνου, ειδικά αν διαθέτετε κατάλληλο λογισμικό για να εισαγάγετε όλα όσα χρειάζεστε στον ιστότοπό σας.

Δεύτερον, είναι εύκολο να βρείτε αξιόπιστους χονδρεμπόρους. Βλέπετε όλες τις αξιολογήσεις και τα σχόλια των πελατών. Δεν σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανυπόληπτους προμηθευτές. Η ποικιλία είναι δύσκολο να φανταστεί. Οι τιμές είναι τόσο ευνοϊκές. Έχουν εξυπηρέτηση πελατών. Παραδίδουν παγκοσμίως. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Τι είναι το AliDropship

Η AliDropship είναι μια εταιρεία που προσφέρει αποτελεσματικές αυτοματοποιημένες λύσεις για κερδοφόρες επιχειρήσεις dropshipping με το AliExpress. Τεράστια εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση – και το dropshipping!

Περισσότερα για το Alidropship Plugin
XNWeb Design Your Idea

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση dropship;

Ίσως ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση είναι να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τη βοήθεια του πρόσθετου AliDropship. Είναι το πιο ισχυρό πρόσθετο για τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων dropshipping AliExpress.

Εδώ η ΧΝWeb Design μπορεί να σας κατασκευάσει όλη την ιστοσελίδα και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τα προϊόντα και τους προμηθευτές. Συνιστούμε επίσης σε όλους τους νεοεισερχόμενους dropshipping να παρακολουθήσουν βίντεο από το youtube για να βρουν επιτυχημένα προϊόντα και προμηθευτές.

dropshipping