Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος Ηλείας

Στην XNWeb, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων για κάθε είδους εταιρεία στον Πύργο Ηλείας, από την ανάλυση και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, στην Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος Ηλείας.

Αποτελεσματικό μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης, στα social media και στο διαδίκτυο γενικότερα.

Θέλω Προσφορά

Blog – Eshop – GMB – Logo

  • Κατασκευή Ιστοσελίδων Πύργος
  • Προώθηση Ιστοσελίδων Πύργος
  • Ιστοσελίδες με WordPress
  • Διαχείριση Social Media
  • Kατασκευή Eshop

Κατασκευή ιστοσελίδων & Eshop στον Πύργο Ηλείας

Η XNWeb είναι μια νέα εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων με έντονη επιθυμία να δημιουργήσει.H ομάδα της διαθέτουν περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Πύργος

Προώθηση Ιστοσελίδων Πύργος

Κατασκευή eshop Πύργος

Η XNWeb προωθεί τον ιστότοπό σας έτσι ώστε να εμφανίζεται στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η XNWeb διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία στην προώθηση ιστοσελίδων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επαγγελμάτων ή κοινωνικών ομάδων, η XNWeb έχει δημιουργήσει προσαρμοσμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Η αποστολή μας είναι να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές υψηλού επιπέδου με το πιο ανταγωνιστικό κόστος στον Πύργο.

WordPress και διαχείριση

Ένα από τα καλύτερα συστήματα,πλατφόρμες για την εύκολη διαχείριση των απαιτήσεων των πελατών μας είναι το WordPress.

Για καλύτερα αποτελέσματα, δημιουργούμε δυναμικούς, ανταποκρινόμενους σύγχρονους ιστότοπους WordPress.

Responsive σχεδιασμό, για καλύτερα αποτελέσματα στην Google.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος Ηλείας

“Έχετε επιχείρηση στον Πύργο;
Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα”

~ XNWEB DESIGN

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εάν μπορούσαμε να απαντήσουμε γρήγορα σε αυτό το ερώτημα, θα σήμαινε ότι χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις που είναι προσαρμοσμένες για κάθε πελάτη. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και κάθε δουλειά έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Αναλύουμε διεξοδικά τις απαιτήσεις μαζί σας και σας παρουσιάζουμε την πιο ανταγωνιστική μας επιλογή στον Πύργο! Για να ξεκινήσετε, get in touch άμεσα μαζί μας!

Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας κυμαίνεται από 7-15 εργάσιμες μέρες, ενώ, για κατασκευή eshop από 15-40 ανάλογα τις απαιτήσεις σας.

Το επιπλέον ποσό που καλείστε να πληρώσετε είναι το κόστος φιλοξενίας (web hosting), που είναι ανάλογο με το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξετε και το όνομα της ιστοσελίδας που καταχωρούμε νομικά στο όνομα σας.

Το κόστος για φιλοξενίας μιας απλής ιστοσελίδας είναι περίπου 70€ – 90€ τον χρόνο, ενώ, για φιλοξενία eshop, το κόστος ξεκινάει από 230€ το χρόνο.