ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφημιστική Προβολή

Google Ads – Facebook/Instagram Διαφήμιση

Ας Ξεκινήσουμε

Τι είναι η Διαφημιστική Προβολή

Είχατε ακούσει στο παρελθόν: το μέλλον είναι στο διαδίκτυο. Πολύ σωστά έλεγαν.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αρχίσετε να εξετάζετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη online advertising για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

Unlike traditional advertising methods like television, radio and print media (which aren't even cost-effective anymore), online advertising provides multiple benefits for both small and large businesses.

Πώς ακριβώς όμως ξεκινάς;

Δημιουργήσαμε μια εύκολη διαδικασία για την υλοποίηση μιας επιτυχημένης διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας για την επιχείρηση σας!


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Αξιολογούμε τις απαιτήσεις της εταιρείας σας, καθορίζουμε στόχους και σχεδιάζουμε την προσέγγισή μας για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της προωθητικής διαφήμισης.

Επιλέγουμε τη σωστή καμπάνια και προωθητικές ενέργειες με βάση τις απαιτήσεις της εταιρείας σας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.


ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Το αποτελεσματικά γραμμένο διαφημιστικό κείμενο ή τα banner που θα χρησιμεύσουν ως βάση της διαφημιστικής καμπάνιας είναι απαραίτητα για την επιτυχή υλοποίησή της.

Απαιτούμενες προετοιμασίες για την τοποθέτηση διαφημίσεων σε γνωστά σημεία όπως Υoutube, Gmail, Google Search, Google News και ιστοσελίδες.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθούμε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το Google Analytics για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας καμπάνιας και να προσφέρουμε βελτιστοποιήσεις με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

Συνεχής έλεγχος για όποιες αλλαγές χρειάζεται η διαφημιστική καμπάνια.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Η σημασία της διαδικτυακής διαφήμισης

Η διαδικτυακή διαφήμιση επιτρέπει μεγαλύτερες δυνατότητες αναφοράς από ό,τι οι παραδοσιακές μορφές μέσων επί πληρωμή. Ισχυρά εργαλεία ανάλυσης με τα οποία μπορούμε να παρακολουθούμε πόσο καλά αποδίδουν οι καμπάνιες σας (και να τις προσαρμόζομαι ανάλογα).

Contact us

Διαφημιστική Προβολή

XNWeb Design Your Idea

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Στοχεύουμε σε αποτελέσματα

Χαρακτηριστικά για μια επιτυχημένη καμπάνια.

Δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργία διαφημίσεων

Banner ή συγγραφή κείμενων

ανταγωνισμός

Έρευνα Παντού

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό

Δημιουργία καμπάνιας

Δημιουργία καμπάνιας

Επιλογή κατάλληλων διαφημιστικών μέσων

XNWeb Design Your Idea

Στατιστικά

Μετατροπές & Καταγραφή

Στόχευση κοινού

Στόχευση κοινού

Κατάλληλο διαφημιστικό σύνολο

XNWeb Design Your Idea

Ενημέρωση

Αναφορά μέσω εμαιλ

Διαφήμιση στο Google AdWords

Budget

Πόσα χρήματα για την διαφήμιση

Όσα χρήματα θέλετε, από 10€ έως και 1000€. Σημασία είναι να μην μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε πολλά χρήματα μόνο και μόνο επειδή σας φαίνεται ότι πρέπει να κάνετε.

Μιλήστε με κάποιον ειδικό

Υπηρεσίες μας

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τι λένε οι ευχαριστημένοι πελάτες μας

5 αστέρια από 53 google κριτικές

XNWeb Design Your Idea

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερα από την επικοινωνία σε κάθε φάση της εργασίας.

Καραντωνίου Κωνσταντίνα • Google

XNWeb Design Your Idea

Οι καλύτεροι με διαφορά! Γνώστες του αντικειμένου και καλές τιμές. Άμεσα αποτελέσματα.

Άγγελος Αντωνίου • Facebook/Instagram

Μπακαλογλου

Άμεση εξυπηρέτηση, καταπληκτική δουλειά. Πάντα δίπλα μου!

Μπακάλογλου Πάνος • Facebook/Instagram

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ερωτήσεις απαντήσεις

Με τη βοήθεια της διαφημιστικής πλατφόρμας Google Ads, μπορείτε εύκολα να προωθήσετε ενώ εξακολουθείτε να πληρώνετε για κάθε κλικ στα αποτελέσματα αναζήτησης της Αναζήτησης Google. Με απλά λόγια, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Google δημιουργεί έσοδα.

Από 2€ μέχρι όσα χρήματα θέλετε. Για παράδειγμα πείτε ότι προσφέρετε 2€ σε μια λέξη – κλειδί και ο ανταγωνιστής σας προσφέρει 1€. Το περισσότερο που θα πρέπει να πληρώσετε τότε είναι μόνο 1,01. Στη συνέχεια φανταστείτε ότι ένας άλλος ανταγωνιστής έρχεται στη σκηνή και προσφέρει 1,50€. Τώρα, η ίδια λέξη κλειδί κοστίζει 1,51€.

Η διαφήμιση στη Google κοστίζει από 5 € ευρώ την ημέρα και μπορεί να φτάσει όσο επιθυμείτε. Αυτό εξαρτάται απο το πόσες καμπάνιες ή ομάδες διαφημίσεων και λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσουμε. Όσο πιο πολλές, τόσο αυξάνεται και το κόστος της διαφήμισης.

Θα κερδίσετε άμεση επισκεψιμότητα και από την πρώτη ημέρα δημιουργίας των διαφημίσεων. Θα μπορείτε να διαφημιστείτε με πολλές λέξεις-κλειδιά κάτι που δεν συμβαίνει με το SEO.

Το κόστος της διαφήμισης έχει να κάνει με το ποιες τοποθεσίες στοχεύουμε. Για παράδειγμα εάν στοχεύσουμε την Αθήνα το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το εάν στοχεύσουμε να προβληθούμε στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικό και τα ηλικιακά κοινά. Το κόστος μπορεί να είναι από 10€ μέχρι όσα χρήματα θέλετε.