ξεκλειδωμα viber

Ξεκλειδωμα viber: Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

5/5 - (1 vote)

“Τι να κάνω αν ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης στο Viber;” Αναρωτηθήκατε ποτέ για Ξεκλειδωμα viber; Είναι απολύτως φυσιολογικό να ξεχάσουμε τα στοιχεία πρόσβασης από τον λογαριασμό μας σε μια εφαρμογή όπως το Viber. Αλλά μην ανησυχείτε! Σε αυτό το άρθρο, θα σας ξεναγήσουμε μέσα από τα βήματα για να ξεκλειδώσετε το Viber αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης σας. Επιπλέον, θα μοιραστούμε κάποιες συμβουλές για την προστασία του λογαριασμού σας για το μέλλον.

Πώς να κάνετε ξεκλειδωμα viber αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης

Όταν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Viber, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να τον επαναφέρετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας.
  2. Στην οθόνη καλωσορίσματος, πατήστε το “Έχετε ξεχάσει το PIN σας;”
  3. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο Viber.
  4. Αφού πατήσετε το κουμπί “Συνέχεια”, θα λάβετε έναν κωδικό επαναφοράς μέσω SMS.
  5. Εισάγετε τον κωδικό επαναφοράς που λάβατε μέσω SMS στην εφαρμογή.
  6. Κατόπιν, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει πρόσβαση στο δίκτυο των κινητών δεδομένων ή σε μια σύνδεση Wi-Fi για να λάβετε και να εισάγετε τον κωδικό επαναφοράς.

Πώς να κάνετε ξεκλειδωμα viber αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης

Συμβουλές για την προστασία του λογαριασμού σας

Τώρα που έχετε ξεκλειδώσει τον λογαριασμό σας στο Viber, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας στο μέλλον:

1. Χρησιμοποιήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Όταν επιλέγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για το Viber, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ισχυρός. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό από μεγάλα και μικρά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα για να τον καταστήσετε πιο πολύπλοκο.

2. Ενεργοποιήστε τη διπλή επαλήθευση ταυτότητας

The διπλή επαλήθευση ταυτότητας είναι μια επιπλέον στρώση ασφαλείας που μπορείτε να προσθέσετε στον λογαριασμό σας στο Viber. Όταν είναι ενεργοποιημένη, θα σας ζητείται να παράσχετε έναν επιπλέον κωδικό πρόσβασης ή να σας σταλεί ένας κωδικός μέσω SMS για επιβεβαίωση κάθε φορά που συνδέεστε από μια νέα συσκευή.

3. Μην αποκαλύπτετε τον κωδικό σας σε άλλους

Αυτό μπορεί να ακούγεται ευθύνη, αλλά θυμηθείτε να μην αποκαλύπτετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης σας σε άλλα άτομα. Ακόμη και οι πιο εμπιστευτικοί φίλοι μπορεί να μην είναι πάντα αξιόπιστοι, και η προστασία του λογαριασμού σας είναι αποκλειστική ευθύνη σας.

Εξωτερικοί πόροι

  • Σε αυτό το άρθρο, χρησιμοποιήσαμε τις επίσημες οδηγίες του Viber για το ξεκλείδωμα του λογαριασμού όταν ο χρήστης ξεχνά τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του Viber.

In a few words

Το να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης στο Viber μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά τώρα γνωρίζετε πώς να τον επαναφέρετε. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και να ενεργοποιήσετε τη διπλή επαλήθευση ταυτότητας για προστασία του λογαριασμού σας. Με αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να απολαμβάνετε την εμπειρία χρήσης του Viber με ασφάλεια και άνεση.

Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία ξεκλειδώματος του λογαριασμού σας στο Viber αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης. Καλή τύχη και ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε το Viber για τις επικοινωνίες σας!