21 κρυφά μυστικά και λειτουργίες Snapchat

21 κρυφά μυστικά και λειτουργίες Snapchat που μπορεί να έχετε χάσει

5/5 - (1 vote)

Επί του παρόντος, το Snapchat έχει δημιουργήσει και δρομολογήσει νέες λειτουργίες και κρυφά μυστικά που μπορεί να είναι συγκρίσιμες με διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι επιλογές τους έδωσαν επιπλέον πελάτες τώρα, ωστόσο αρκετοί δεν έχουν ακόμη επίγνωση των επιλογών που έχει το Snapchat.

21 κρυφά μυστικά και λειτουργίες Snapchat

Table of Content Appear

Αν είστε χρήστης του Snapchat, γνωρίζετε ότι η εφαρμογή αλλάζει συνεχώς και προσθέτει νέες λειτουργίες. Αλλά το να συμβαδίζετε με όλες τις νέες ενημερώσεις μπορεί να είναι μια πρόκληση. Γι’ αυτό συντάξαμε μια λίστα με 21 κρυμμένα μυστικά και χαρακτηριστικά του Snapchat που μπορεί να σας έχουν διαφύγει. Από μυστικά φίλτρα μέχρι κρυφά παιχνίδια, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε στο Snapchat. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Συμβουλή #1: Ο σωστός τρόπος για να κάνετε φωνητικές κλήσεις/κλήσεις βίντεο στο Snapchat;

Τον Μάρτιο του 2016, το Snapchat εγκαινίασε αυτό το χαρακτηριστικό, στο οποίο μπορείτε επίσης να κάνετε ένα φωνητικό ή βιντεοκλήση στους φίλους σας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις διάφορες λειτουργίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν μία από τις πολλές μεγαλύτερες προσαρμογές που έκανε το Snapchat στο λογισμικό του. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο αν θέλετε να έρχεστε σε επαφή με τους φίλους σας στο Snapchat και δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε διαφορετικές λειτουργίες απλά και μόνο για να τους στείλετε ένα μήνυμα ή να κάνετε ένα όνομα βίντεο.

Βήμα 1: Ανοίξτε το λογισμικό Snapchat και μεταβείτε στο διάλογο του φίλου σας.
Βήμα 2: Μπορείτε να αναζητήσετε το τηλέφωνο για να κάνετε ένα τηλεφωνική κλήση και το εικονίδιο της συσκευής εγγραφής βίντεο για να κάνετε ένα βίντεο.
Βήμα 3: Για να κάνετε μια τηλεφωνική κλήση, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του βίντεο ή της κλήσης. Όταν πατήσετε το εικονίδιο, θα αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνο του φίλου σας.

τρόπος για να κάνετε φωνητικές κλήσεις βίντεο στο Snapchat

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα κουδουνίσματος και αν δεν απαντήσει, θα σας ρωτήσει μηχανικά αν θέλετε να στείλετε εναλλακτικά μια σύντομη ηχογράφηση φωνής ή βίντεο στο φίλο σας.

Συμβουλή #2: Ο σωστός τρόπος για να δείτε τα Snapchats χωρίς να το καταλάβουν οι άλλοι;

Το πλεονέκτημα του να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα snaps των φίλων σας είναι ότι ο παραλήπτης θα γνωρίζει αν τα έχετε δει ή όχι. Παρ’ όλα αυτά, για παράδειγμα ότι απλά θέλετε να δείτε το snap ή το μήνυμα του φίλου σας χωρίς να το καταλάβουν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Snapchat ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το λογισμικό Snapchat και μεταβείτε στην καρτέλα “Διάλογος” για να δείτε τα νέα σας στιγμιότυπα.
Βήμα 2: Παρακολουθήστε το snap να φορτωθεί πλήρως μέχρι να δείτε το ροζ τετράγωνο που ισχυρίζεται “Νέο Snap”.
Βήμα 3: Μετά, θα θέσετε το τηλέφωνό σας σε “Λειτουργία αεροπλάνου” για να αποσυνδεθείτε εντελώς από το διαδίκτυο.
Βήμα 4: Επιστρέψτε στο λογισμικό Snapchat και θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να δείτε το snap του φίλου σας.

Συμβουλή #3: Ο σωστός τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat;

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε χρήση του τηλεφώνου σας νωρίτερα από τον ύπνο, τότε πρέπει απλώς να θυμάστε να έχετε ενεργοποιήσει τη “Σκοτεινή λειτουργία”. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας μέσα στη νύχτα χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας.

Έχουμε τώρα ένα άρθρο με τίτλο “Τι είναι η σκοτεινή λειτουργία και πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat”, το οποίο μπορεί να σας παρουσιάσει τα βήματα σχετικά με τις μεθόδους για να επιτρέψετε αυτό το χαρακτηριστικό στο Snapchat, το οποίο είναι σχετικό για κάθε τηλέφωνο iOS και Android.

Συμβουλή #4: Ο σωστός τρόπος για να ενημερώσετε αν κάποιος σας κάνει unfriends στο Snapchat?

Το Snapchat δεν είναι το ίδιο με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου ενδεχομένως να μπορείτε να γνωρίζετε σύντομα ποιος συνεχίζει να είναι φίλος σας. Στο Snapchat, μπορείτε ενδεχομένως να στέλνετε παρόλα αυτά στιγμιότυπα σε αυτούς που δεν έχετε προσθέσει, ωστόσο υπάρχει μια στρατηγική για να ανακαλύψετε αν κάποιος σας αφαιρεί στο Snapchat.

Μπορείτε να ανακαλύψετε πότε έχετε έναν φίλο που σας διέγραψε, πηγαίνοντας να εξετάσετε τη βαθμολογία του στο Snapchat. Σε περίπτωση που μπορείτε παρόλα αυτά να δείτε τη βαθμολογία του, μπορεί να είστε παρόλα αυτά φίλοι, αλλά όταν δεν βλέπετε καμία βαθμολογία, σας έχει αποπροσδιορίσει στο Sanachat.

Συμβουλή #5: Ο σωστός τρόπος για να προσθέσετε μουσική στο Snapchat Story;

Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό που μπορείτε να κάνετε στο Snapchat είναι να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες σας στο Snapchat για να τις κάνετε πιο ελκυστικές για να τις δουν οι θεατές σας.

Βήμα 1: Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο snap στο τηλέφωνό σας μέσω του λογισμικού Snapchat.
Βήμα 2: Στη σωστή πλευρά της οθόνης, θα παρατηρήσετε το εικονίδιο “Μουσική” και θα πατήσετε σε αυτό.
Βήμα 3: Επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε το κουμπί. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε ποιο μέρος της μουσικής θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια θα πατήσετε το κουμπί ελέγχου για να αποθηκεύσετε πολλά.

προσθέσετε μουσική στο Snapchat Story

Συμβουλή #6: Ο σωστός τρόπος για να αποκτήσετε το App Look στο Snapchat;

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το Snapchat είναι ότι δημιουργεί νέες επιλογές φιλικές προς τον χρήστη, τις οποίες λατρεύουν όλοι οι πελάτες του. Τον τελευταίο χρόνο, ήρθε η επιλογή να αλλάξουν την εμφάνιση της εφαρμογής για μια αποτελεσματική και βελτιωμένη διεπαφή με τον καταναλωτή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να εισέλθετε σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο λογισμικό Snapchat και μεταβείτε στο Προφίλ σας.
Βήμα 2: Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στο “Ο λογαριασμός μου”.
Βήμα 3: Μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε το “App Look” και από εκεί, μπορείτε ενδεχομένως να επιλέξετε να επιτρέψετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Συμβουλή #7: Ο σωστός τρόπος για να ενισχύσετε ή να μειώσετε το χρόνο στο Snapchat;

Ο παράγοντας με την αποστολή στιγμιότυπων στο Snapchat, πρόκειται να εξαφανιστούν μηχανικά αφού τα δει ο παραλήπτης. Κάποιες φορές, θα είναι πολύ σύντομο ή πολύ μακρύ και θα πρέπει να αλλάξετε το χρόνο για το στιγμιότυπο που στείλατε. Αυτό είναι επιπλέον εφικτό στο Snapchat και θα ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ένα στιγμιότυπο βίντεο στο λογισμικό Snapchat.
Βήμα 2: Στη σωστή πλευρά της οθόνης, αναζητήστε το εικονίδιο “Χρονοδιακόπτης” και πατήστε το.Βήμα 3: Επιλέξτε τον χρόνο που χρειάζεστε και κάντε κλικ στο βέλος ξανά. Στη συνέχεια, μπορείτε ενδεχομένως να στείλετε το στιγμιότυπό σας.

Συμβουλή #8: Ο σωστός τρόπος για να βγάλετε κάποιον από το αρχείο των καλύτερων συνεργατών σας στο Snapchat?

Το να έχετε μια λίστα με τους καλύτερους φίλους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γνωρίζετε πιθανώς τις περισσότερες επαφές με τις οποίες μπορεί να εμπλέκεστε.Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για να βγάλετε κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας, ωστόσο μπορείτε ενδεχομένως να αποκρύψετε τη λίστα στην ιδιωτική σας ζωή.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο Προφίλ σας μέσα στο λογισμικό Snapchat και κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις”.

Βήμα 2: Για τους πελάτες του iOS, μεταβείτε στο “Χειρισμός” και επιλέξτε “Συνεργάτες Emoji”. Για τους πελάτες Android, κάντε κλικ στο “Προσαρμογή Emojis”.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, μπορείτε ενδεχομένως να αλλάξετε το emoji που αντιστοιχεί στη λίστα των φίλων σας.

Συμβουλή #9:Πώς να προσελκύσετε με emojis στο Snapchat;

Είναι ένα εύκολο αλλά χρήσιμο hack στο Snapchat για να κάνετε τις ιστορίες σας να φαίνονται ωραίες. Μπορείτε να προσθέσετε emojis στα tales σας χρησιμοποιώντας το “Emoji Brush” που βρίσκεται στο εικονίδιο του μολυβιού. Από εκεί, μπορείτε ενδεχομένως να επιλέξετε τα emojis που απλά θέλετε να βάλετε στην ιστορία σας.

Συμβουλή #10: Πώς να δημιουργήσετε τους προσωπικούς σας φακούς φίλτρων Snapchat?

Είναι ένα ωραίο hack για επιχειρηματίες ή απλά για τους τακτικούς πελάτες, ως αποτέλεσμα του ότι μπορείτε ενδεχομένως να δημιουργήσετε τα geofilters σας στο Snapchat.
Ίσως είναι για μια ειδική ημέρα ή για την πώληση ενός προϊόντος ή ενός μοντέλου. Είναι εφικτό να φτιάξετε τα φίλτρα σας. Μπορείτε να στείλετε τα προσαρμοσμένα γεωφίλτρα σας στο http://geofilters.snapchat.com.

Συμβουλή #11: Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα;

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα από τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει στο Snapchat. Ίσως αυτή η φωτογραφία να ήταν κάτι αξιομνημόνευτο ή να είναι μια υπέροχη φωτογραφία που απλά θέλετε να μοιραστείτε, και θα δημιουργήσετε το αυτοκόλλητό σας από αυτήν στο Snapchat.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο λογισμικό του Snapchat.
Βήμα 2: Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο ή χρησιμοποιήστε οποιεσδήποτε φωτογραφίες που έχετε στο αρχείο σας.
Βήμα 3: Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο “Ψαλίδι” στη σωστή πλευρά και να το χρησιμοποιήσετε για να υποδείξετε τη φωτογραφία που θέλετε να φτιάξετε αυτοκόλλητο.
Βήμα 4: Μπορείτε να το βγάλετε στην άκρη ως αυτοκόλλητο.

Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα

Συμβουλή #12: Πώς να προσθέσετε αποτελέσματα στο περιεχόμενο σας;

Η συμπερίληψη αποτελεσμάτων κειμενικού περιεχομένου στην ιστορία σας μπορεί να ολοκληρωθεί σε μερικά μόνο βήματα.
Τα αποτελέσματα κειμενικού περιεχομένου θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιστορίες σας να ξεχωρίζουν.

Βήμα 1: Αφού τραβήξετε το στιγμιότυπο, μπορείτε ενδεχομένως να κάνετε κλικ στο εικονίδιο “T”.
Βήμα 2: Επιλέξτε το αποτέλεσμα που απλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο κειμενικό σας περιεχόμενο.

Συμβουλή #13: Πώς να αλλάξετε τα χρώματα του κειμενικού σας περιεχομένου;

Στο Snapchat, μπορείτε ενδεχομένως να αλλάξετε τα χρώματα των κειμένων σας. Είναι μια άλλη στρατηγική για να κάνετε τις ιστορίες σας εντυπωσιακές και ευχάριστες για το κοινό. Αν θέλετε να έχετε εντελώς διαφορετικά χρώματα για κάθε κειμενικό περιεχόμενο, τότε μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε γράμμα ή φράση και να επιλέξετε το χρώμα που πραγματικά θέλετε.

Συμβουλή #14: Πώς να παρουσιάσετε τον υπερσύνδεσμο της ιστοσελίδας σας στα στιγμιότυπά σας;

Το να συμπεριλάβετε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο στις ιστορίες σας μπορεί επίσης να είναι εφικτό και ένα απίστευτο για να διαφημίσετε τον νέο σας ιστότοπο ή αν θέλετε απλώς να μοιραστείτε έναν υπερσύνδεσμο με τους φίλους σας. Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο, μπορείτε ενδεχομένως να μεταβείτε στο εικονίδιο “Συνδετήρας” στη σωστή πλευρά της οθόνης, μετά το οποίο μπορείτε ενδεχομένως να συνδέσετε εκεί τον υπερσύνδεσμό σας.

Συμβουλή #15: Πώς να χρησιμοποιήσετε πολλά φίλτρα ταυτόχρονα;

Με το Snapchat, μπορείτε ενδεχομένως να επιλέξετε έως και 3 φίλτρα όταν τραβάτε ένα βίντεο ή μια ιστορία με snap.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να το δοκιμάσετε αυτό παρακάτω.

Βήμα 1: Αρχικά, θα μπορούσατε να εφαρμόσετε το πρωταρχικό φίλτρο μετά το οποίο θα διατηρήσετε τη φωτογραφία καθώς θα κλειδώσει το πρωταρχικό φίλτρο.
Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι το δάχτυλό σας εξακολουθεί να βρίσκεται στην οθόνη. Μαζί με το διαφορετικό δάχτυλό σας, μπορείτε ενδεχομένως να σύρετε το δάχτυλό σας για να αποφασίσετε για το δεύτερο φίλτρο.
Βήμα 3: Μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω βήματα για να εφαρμόσετε το τρίτο φίλτρο στο στιγμιότυπό σας.

Συμβουλή #16: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χρονογραμμής;

Ακριβώς εδώ είναι ένα άλλο μυστικό τέχνασμα που δεν γνωρίζουν όλοι οι πελάτες, η λειτουργία Timeline Mode. Με τη λειτουργία Timeline Mode, μπορείτε ενδεχομένως να συνθέσετε εντελώς διαφορετικές εικόνες και ταινίες χρησιμοποιώντας το λογισμικό Snapchat. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε μια άλλη εφαρμογή απλά για να συνθέσετε το σύνολο των εικόνων και των ταινιών σας.

Συμβουλή #17: Πώς να δείτε τους συνεργάτες σας στο χάρτη Snap;

Μπορείτε να παρακολουθείτε το μέρος που βρίσκονται οι σύντροφοί σας στο Snap Map του Snapchat. Μπορείτε να μεταβείτε στο Snap Map κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “Χάρτης” στην αριστερή πλευρά της όψης. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τη θέση που βρίσκονται οι φίλοι σας αυτή τη στιγμή.

Πώς να δείτε τους συνεργάτες σας στο χάρτη Snap

Συμβουλή #18: Πώς να επιλύσετε αριθμητικά ζητήματα;

Βέβαια, το μάθατε αυτό σωστά!
Το Snapchat διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε μόνοι σας τα μαθηματικά σας. Πρέπει απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία του θέματος και να αφήσετε το Snapchat να κάνει τη διόρθωση και να μοιραστεί μαζί σας τη σωστή απάντηση.

Συμβουλή #19: Πώς να παίξετε τα βιντεοπαιχνίδια στο Snapchat;

Μπορείτε να σκοτώσετε την ώρα σας απολαμβάνοντας ένα από τα πολλά βιντεοπαιχνίδια που παρέχονται στο Snapchat. Μπορείτε να εισέλθετε στο άθλημα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Ενώ βρίσκεστε εντός της ψηφιακής κάμερας, μπορείτε ενδεχομένως να πατήσετε το εικονίδιο “Smiley” στην οθόνη.
Βήμα 2: Σαρώστε και θα περιηγηθείτε στη λίστα με τα βιντεοπαιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με έναν φίλο.

Συμβουλή #20: Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα του βίντεο σας;

Το Snapchat διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να αλλάζετε το ρυθμό των ταινιών σας. Μπορείτε να τον αλλάξετε σε σταδιακό, γρήγορο ή να τον γυρίσετε πίσω. Παρατηρήστε τα παρακάτω βήματα για τις μεθόδους αλλαγής.

Βήμα 1: Μπορείτε να τραβήξετε ένα βίντεο Snap χρησιμοποιώντας το λογισμικό Snapchat.
Βήμα 2: Σύρετε το δάχτυλό σας για να επιλέξετε το ρυθμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις ταινίες σας.

Συμβουλή #21: Πώς να αλλάξετε σε λειτουργία ταξιδιού;

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ταξιδιού στο Snapchat, εξοικονομείτε τη χρήση της μπαταρίας και τη γνώση στο τηλέφωνό σας. Σε αυτή τη λειτουργία, όλα τα στιγμιότυπα δεν θα λαμβάνονται μηχανικά και θα επιλέγετε εκείνα που απλά θέλετε να φορτώσετε. Μπορείτε να εισέλθετε στη λειτουργία Journey Mode ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” και επιλέξτε “Χειρισμός”.
Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέξτε “Extra Providers” και ενεργοποιήστε τη “Λειτουργία ταξιδιού” από εδώ.

Conclusion

Ελπίζουμε ότι όλες οι 21 προτάσεις και συμβουλές που μοιραστήκαμε παραπάνω θα βοηθήσουν την εμπειρία σας με τη χρήση του Snapchat να είναι πιο ευχάριστη και ελκυστική.
Μπορείτε να κάνετε τις ιστορίες ή τα στιγμιότυπά σας να ξεχωρίζουν αλλάζοντας τα είδη κειμένου ή συμπεριλαμβάνοντας μουσική στα στιγμιότυπά σας πριν τα στείλετε στους φίλους σας. Μπορείτε να απελευθερώσετε την εφευρετική σας πλευρά απολαμβάνοντας όλες τις επιλογές του Snapchat.

Είναι επίσης δυνατό να μοιραστείτε αυτό το κείμενο με τους φίλους σας που έχουν λογαριασμούς Snapchat για να τους επιτρέψετε να ανακαλύψουν επιπλέον τα θαύματα και τις επιλογές του λογισμικού Snapchat.