πολιτικούς μηχανικούς

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

XNWeb Design Your Idea

Ιστοσελίδα για πολιτικούς μηχανικούς

Εάν είστε πολιτικός μηχανικός, είστε υπεύθυνος για το σχεδιασμό κατασκευών όπως κτίρια, γέφυρες, δρόμους και άδειες που μπορούν να ωφελήσουν την κοινότητα βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, διευκολύνοντας την μετακίνηση και την νομιμοποίηση. Τι γίνεται όμως αν κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχετε; Ένα σχέδιο δεν είναι καλό αν δεν το χρησιμοποιεί κανείς! Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να διαφημιστείτε ως πολιτικός μηχανικός στο διαδίκτυο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να σας βρουν όταν χρειάζονται τις υπηρεσίες σας.

Ιστοσελίδα για πολιτικούς μηχανικούς

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Πολιτικούς Μηχανικούς

Κανείς δεν θα επισκεφτεί τον ιστότοπo σας εάν φαίνεται αντιεπαγγελματικός ή αντιαισθητικός. Υπάρχουν πολλά κοινά λάθη που κάνουν οι πολιτικοί μηχανικοί στο σχεδιασμό ιστοσελίδων τους και μερικά από αυτά πρέπει απλά να διορθωθούν. Εάν θέλετε ο ιστότοπος σας να δείχνει τι είναι ικανός ένας πολιτικός μηχανικός να κάνει τότε πρέπει να μιλήσετε μαζί μας!

9 Συμβουλές

9 Συμβουλές για έναν υπέροχο ιστότοπο

  1. Ο ιστότοπoς για πολιτικούς μηχανικούς σας θα πρέπει να διευκολύνει την ενημέρωση για εσάς και την επιχείρησή σας.
  2. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να κατανοήσουν γρήγορα ποια είναι η επιχείρησή σας, ποιοι είστε και πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  3. Χρησιμοποιήστε ως πολιτικοί μηχανικοί παροτρύνσεις για δράση σε ολόκληρο τον ιστότοπo σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες σας ή να έρθουν σε επαφή μαζί σας εύκολα.
  4. Σκεφτείτε να προσθέσετε βίντεο για να δείξετε στους πιθανούς πελάτες τι προσφέρετε.
  5. Δείξτε τους και λίγη προσωπικότητα αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης.
  6. Διατηρήστε τα βίντεo σας κάτω από δύο λεπτά, αν είναι δυνατόν.
  7. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της εταιρείας σας (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.) είναι ορατά σε κάθε σελίδα.
  8. Δεν θέλετε οι επισκέπτες να πρέπει να ψάχνουν σε πολλές σελίδες για σημαντικές πληροφορίες όπως αριθμούς τηλεφώνου ή λεπτομέρειες διεύθυνσης.
  9. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα πράγματα είναι καθαρά ορατά ανά πάσα στιγμή!

πολιτικούς μηχανικούς

πολιτικοί μηχανικοί ιστοσελίδα

Δημιουργούμε μια αποτελεσματική αρχική ιστοσελίδα

Όσον αφορά τη σχεδίαση ιστοτόπων, η αρχική σας σελίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μας πλεονεκτήματα. Εδώ έχουμε λίγα δευτερόλεπτα για να τραβήξουμε την προσοχή ενός χρήστη και να τον κρατήσουμε στον ιστότοπό. Το πρώτο πράγμα που δημιουργούμε είναι μια ισχυρή κεφαλίδα. Η κεφαλίδα θα είναι ορατή σε όλα τα προγράμματα περιήγησης, επομένως είναι ευκρινή και ευανάγνωστη από οποιαδήποτε συσκευή.

See our prices

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Examples of how your page can be made

Υποχρεωτικη ιστοσελιδα ικε Παράδειγμα 1
Υποχρεωτικη ιστοσελιδα ικε Παράδειγμα 2
Υποχρεωτικη ιστοσελιδα ικε Παράδειγμα 3

CONTACT

Έχετε Ερωτήματα

Εάν είστε ο ίδιος πολιτικός μηχανικός ή σκοπεύετε να γίνετε ένας μηχανικός στα επόμενα χρόνια, θα χρειαστεί να έχετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο σχεδιασμένο με βάση το επάγγελμά σας. Να έχετε portofolio με δουλειές σας, εικόνες-βίντεο.

Ρωτήστε μας, Site ή Portofolio
XNWeb Design Your Idea

Το AutoCAD (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ) είναι εμπορικό λογισμικό σχεδιασμού βοηθούμενο από υπολογιστή (Computer Aided Design). Αναπτύσσεται και διατίθενται στο εμπόριο από την Autodesk, ενώ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1982. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε αρχικά για μικροϋπολογιστές με εσωτερικούς ελεγκτές γραφικών. Πριν την εισαγωγή του AutoCAD, τα περισσότερα εμπορικά προγράμματα ΣΒΥ χρησιμοποιούνταν σε κεντρικούς υπολογιστές ή μικροϋπολογιστές, με κάθε χειριστή ΣΒΥ (user) να εργάζεται σε ένα ξεχωριστό τερματικό.[3] Από το 2010, το AutoCAD κυκλοφόρησε σε μορφή κινητού και διαδικτυακής εφαρμογής, ενώ διατίθεται στο εμπόριο με τον τίτλο AutoCAD 360.

Το AutoCAD χρησιμοποιείται  από αρχιτέκτονες, διαχειριστές έργων, μηχανικούς, σχεδιαστές γραφικών, πολεοδόμους και άλλους επαγγελματίες, καθώς και από φοιτητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων. Source: wikipedia