WhatsApp στα Windows 11

WhatsApp στα Windows 11 με Δυνατότητα Κοινής Χρήσης Οθόνης: Οδηγός

5/5 - (2 votes)

Στον σύγχρονο κόσμο των επικοινωνιών, το WhatsApp έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα, καθώς παρέχει μια απλή και αξιόπιστη λύση για την ανταλλαγή μηνυμάτων, φωτογραφιών, και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά μας.

WhatsApp στα Windows 11

Τώρα, με την επικείμενη κυκλοφορία των Windows 11, οι χρήστες του WhatsApp στο PC θα έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές και δυνατότητες.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε αναλυτικά τη νέα δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης που προστέθηκε στο WhatsApp για Windows 11 και θα σας παρουσιάσουμε οδηγίες για τη χρήση της.

WhatsApp στα Windows 11

Δυνατότητα Κοινής Χρήσης Οθόνης στο WhatsApp για Windows 11

Η κοινή χρήση οθόνης είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την οθόνη του υπολογιστή σας με άλλους χρήστες του WhatsApp. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παρουσιάσετε κάτι ή να συνεργαστείτε σε ένα έγγραφο ή μια εργασία με άλλους από απόσταση.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης στο WhatsApp για Windows 11, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Windows 11 από την επίσημη ιστοσελίδα του WhatsApp.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.
 • Ανοίξτε μια συνομιλία με τον χρήστη με τον οποίο θέλετε να κοινή χρησιμοποιήσετε την οθόνη.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας που βρίσκεται στην επάνω γραμμή εργαλείων της συνομιλίας.
 • Επιλέξτε την επιλογή “Κοινή χρήση οθόνης” από το μενού που εμφανίζεται.
 • Προσκαλέστε τον άλλο χρήστη να συμμετάσχει στην κοινή χρήση οθόνης αποστέλλοντας του μια πρόσκληση.

Steps:

 1. Ανοίξτε μια συνομιλία
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας
 3. Επιλέξτε Κοινή Χρήση Οθόνης
 4. Προσκαλέστε τον άλλο χρήστη
 5. Αποδοχή πρόσκλησης
 6. Κοινή Χρήση Οθόνης

Όταν ο άλλος χρήστης αποδεχτεί την πρόσκληση, η κοινή χρήση οθόνης θα ξεκινήσει και θα μπορείτε να βλέπετε και να ελέγχετε την οθόνη του άλλου χρήστη.

Αυτή η εξελιγμένη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης στο WhatsApp για Windows 11 θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με άλλους ανεξάρτητα από την απόσταση.

Λήψη και εγκατάσταση του WhatsApp στα Windows 11

Για να εγκαταστήσετε το WhatsApp στα Windows, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του WhatsApp για Windows στη διεύθυνση: https://www.whatsapp.com/download

2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη για Windows”.

3. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης που κατέβηκε (το αρχείο θα έχει κατάληξη .exe).

4. Εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

5. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα εμφανιστεί η ένδειξη ότι το WhatsApp έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στον υπολογιστή σας.

Αυτά είναι τα βασικά βήματα για να λάβετε και να εγκαταστήσετε το WhatsApp στα Windows. Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη ένα.

Ελπίζω αυτές οι οδηγίες να σας βοηθήσουν!

Windows 11

Λήψη windows 11

Για να πραγματοποιήσετε τη λήψη των Windows 11, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft για τα Windows 11.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη τώρα” ή “Get Windows 11” (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στη σελίδα).
 3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εκτελέσετε το αρχείο εγκατάστασης που έχετε λάβει.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και να επιλέξετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την εγκατάσταση.
 5. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο υπολογιστής σας θα εκκινήσει με τα Windows 11.

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι η διαθεσιμότητα των Windows 11 μπορεί να εξαρτάται από τις απαιτήσεις του συστήματός σας και την πολιτική της Microsoft. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις και ότι η έκδοση των Windows που έχετε είναι συμβατή με την αναβάθμιση.

Conclusions

Ο ολοκληρωμένος οδηγός αυτός προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της δυνατότητας κοινής χρήσης οθόνης στο WhatsApp για Windows 11. Με αυτήν τη λειτουργία, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται την οθόνη τους με άλλους χρήστες και να συνεργάζονται αποτελεσματικά ανεξάρτητα από την απόσταση.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να παρουσιάσουν και να συνεργαστούν σε έγγραφα ή εργασίες με άλλους χρήστες, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

Αναλάβετε τον έλεγχο των επικοινωνιών σας και απολαύστε μια ακόμα πιο ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία χρήσης του WhatsApp στα Windows 11 με την καινούργια δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την προηγμένη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης του WhatsApp στα Windows 11 και να βελτιώσετε τη συνεργασία σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Frequent questions

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WhatsApp στον υπολογιστή μου με Windows;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας WhatsApp στον υπολογιστή σας PC ή Mac: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή web. Μεταβείτε στη διεύθυνση web.whatsapp.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για την επιφάνεια εργασίας.

Πώς να συνδέσετε το WhatsApp στον υπολογιστή;

Είναι ειδικά κατασκευασμένο για τα Windows 10, τα Windows 11 και το macOS. Θα σας επιτρέπει να κάνετε βιντεοκλήσεις, κάτι που δεν επιτρέπει η εφαρμογή web. Ακολουθεί ο τρόπος χρήσης της.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WhatsApp στον υπολογιστή και το τηλέφωνό μου ταυτόχρονα;

Χρησιμοποιήστε το WhatsApp σε Web, επιφάνεια εργασίας, tablet Android, συνοδευτικά τηλέφωνα και άλλες συσκευές συνδέοντάς τα με το κύριο τηλέφωνό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε έως και τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα. Τα προσωπικά σας μηνύματα, τα μέσα ενημέρωσης και οι κλήσεις σας είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

Μπορώ να έχω το WhatsApp σε 2 συσκευές;

Η συνοδευτική λειτουργία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έναν μόνο λογαριασμό WhatsApp σε όλες τις συσκευές σας. Οι συνομιλίες, οι επαφές και οι ομάδες θα συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να συνδέσετε έως και 5 συσκευές με το λογαριασμό σας στο WhatsApp.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WhatsApp στον υπολογιστή χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Είναι δυνατή η χρήση του WhatsApp χωρίς τηλέφωνο μέσω εξομοιωτών Android. Ένα καλό παράδειγμα είναι το BlueStacks. Ένας BlueStacks App Player είναι ένας εξομοιωτής Android που σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να εκτελείτε εφαρμογές Android από το Google Play Store στον υπολογιστή σας με Windows ή Mac, συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το WhatsApp στα Windows 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *