Themify banner

#1 Themify WordPress Θέματα και Πρόσθετα

5/5 - (2 votes)
Themify Θέμα Wordpress

Το Themify θέμα μαζί με τον builder του είναι 1 από τα πιο δυνατά και και εύχρηστα θέματα για το WordPress. Σχεδιάστε όποια διάταξη μπορείτε να φανταστείτε, ζωντανέψτε τη χρησιμοποιώντας τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και παρακολουθήστε την να έρχεται κοντά στα μάτια σας με ζωντανή προεπισκόπηση. Επιλέξτε, σύρετε και αποθέστε και έχετε δημιουργήσει όμορφες σελίδες – χωρίς κώδικα!

Πάμε να δούμε λίγα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του.

Themify επίσημο βίντεο

5/5 - (2 votes)

Themify builder

Backend

Η συμπαγής διεπαφή backend σάς επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέτετε ενότητες γρήγορα και εύκολα.

Frontend

Η λειτουργία επεξεργασίας Frontend σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του σχεδίου ζωντανά – αυτό που βλέπετε είναι αυτό που βγαίνει live.

———————————————————————————————————-

DRAG & DROP

Σχεδιάστε και δημιουργήστε σύροντας στοιχεία με ένα κλικ του ποντικιού σας. Είναι τόσο εύκολο!

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δείτε άμεσα τις αλλαγές που κάνατε στο σχεδιασμό σας με τη διαισθητική λειτουργία Live Preview.

UNDO/REDO

Δεν είστε σίγουροι αν σας αρέσουν οι αλλαγές; Κανένα πρόβλημα, απλά αναιρέστε το. Μπορείτε πάντα να το επαναλάβετε!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ

Αντιγράψτε/επικολλήστε ενότητες και σειρές από τη μια σελίδα στην άλλη χωρίς να μπερδευτείτε με ολόκληρη τη διάταξη.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΕΞΑΓΩΓΗ

Εισαγωγή συγκεκριμένης μονάδας ή σειράς από τον έναν υπολογιστή στον άλλο (π.χ. δεδομένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Το Duplicate σας βοηθά να επιταχύνετε την πρωτοτυπία αντιγράφοντας γρήγορα υπάρχουσες ενότητες και σειρές.

Γραμμές & Στήλες

Τακτοποιήστε πρακτικά κάθε πλέγμα διάταξης με τις επιλογές στήλης Builder. Οι γραμμές και οι στήλες μπορούν να τοποθετηθούν σε υπο -γραμμές ή στήλες. Κάθε πιθανός συνδυασμός ανταποκρίνεται!

Themify Row Column

Μέρη διάταξης

Τα μέρη διάταξης είναι επαναχρησιμοποιήσιμα μέρη διάταξης που μπορούν να συμπεριληφθούν στο Builder. Όταν ενημερώνεται ένα μέρος διάταξης, οποιαδήποτε σελίδα που χρησιμοποιεί αυτό το τμήμα διάταξης θα ενημερώνεται επίσης ταυτόχρονα.

Themify layout-parts

Κινουμένων σχεδίων

Δοκιμάστε το σχέδιό σας με εφέ κινούμενων εικόνων που ενεργοποιούνται όταν υπάρχουν τα στοιχεία στην περιοχή προβολής. Το Themify Builder περιλαμβάνει 60+ εφέ κινούμενων σχεδίων!

Προσαρμοσμένο στυλ

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης της σελίδας σας. Διαμορφώστε τα πάντα από χρώμα, φόντο, γραμματοσειρά, απόσταση, περίγραμμα, ακόμη και το συνολικό χρώμα του θέματος!

  • GOOGLE FONTS
  • SLIDER BACKGROUND
  • ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  • PARALLAX SCROLLING
  • ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
  • ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΩ

Themify styling

RESPONSIVE

Τόσο το front-end όσο και το back-end του ιστότοπού σας ανταποκρίνονται-εμφανίζονται όμορφα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και φορητές συσκευές.

ΣΥΣΤΗΜΑ CACHE

Το Builder έρχεται με το δικό του σύστημα cache που μειώνει τους πόρους του διακομιστή και μπορεί να επεξεργαστεί τις σελίδες γρηγορότερα.

SEO FRIENDLY

Όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται στο εσωτερικό του Builder είναι 100% φιλικό προς το SEO και είναι πλήρως ευρετηριασμένο από τις μηχανές αναζήτησης.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ

Το Builder έχει αρθρωτό σχεδιασμό και είναι βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση. Οι πόροι και τα αρχεία φορτώνονται μόνο όταν χρησιμοποιούνται.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ SITE

Το Builder λειτουργεί σε μεμονωμένους ιστότοπους WordPress ή σε δίκτυα πολλαπλών πλευρών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Builder για να τροφοδοτήσετε όσες ιστοσελίδες θέλετε!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Ο βασικός κώδικας του Builder είναι πλήρως εντοπισμένος χρησιμοποιώντας πρότυπα WordPress, επιτρέποντάς σας να μεταφράσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Επεκτάσιμα πρόσθετα

Χρειάζεστε περισσότερα από αυτά που περιλαμβάνονται στις ενότητες του Builder; Το Builder είναι πλήρως επεκτάσιμο εγκαθιστώντας Πρόσθετα!

Εικόνα

Εμφανίστε εικόνες σε οποιοδήποτε σχήμα και αφήστε το κείμενο να τυλιχτεί γύρω από αυτό το σχήμα.

Παρουσίαση διαφανειών

Εμφάνιση κάθε σειράς με εφέ μετάβασης σε δροσερές διαφάνειες

Άπειρες αναρτήσεις

Εμφάνιση αναρτήσεων σε κύλιση σε παράλλαξη, πλέγμα, επικάλυψη ή προβολή λίστας

Γραφομηχανή

Εμφανίστε το κείμενό σας με εντυπωσιακή κίνηση πληκτρολόγησης

Ρυθμιστικό βίντεο BG

Εμφάνιση πολλαπλών βίντεο στο φόντο της σειράς σας

Image Pro

Ομορφύνετε τις εικόνες με φίλτρα εικόνας, επικάλυψη χρώματος/εικόνας και εφέ κίνησης.

Themify infinite

Οποιοσδήποτε τύπος ανάρτησης

Το Builder λειτουργεί με οποιονδήποτε τύπο ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των προσαρμοσμένων τύπων αναρτήσεων από το θέμα και άλλες προσθήκες .

Themify shortcodes

Σύντομοι κωδικοί & HTML

Χτισμένο με πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές WordPress, το Themify Builder λειτουργεί με οποιοδήποτε plugin που χρησιμοποιεί τα ίδια πρότυπα WordPress. Εγγυημένη για εργασία με οποιοδήποτε θέμα, το πρόσθετο Builder συνοδεύεται από πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν λειτουργεί με το επιθυμητό θέμα (30ημέρες).

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα ευέλικτο θέμα που μπορεί να κάνει τα πάντα, το Themify Ultra είναι μια απίστευτη εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι ο συνδυασμός στοιχείων ελέγχου στυλ θέματος προς σημείο και της διεπαφής Themify Builder σάς επιτρέπει να κατασκευάσετε κάθε είδους ιστότοπο.