Παπούτσι με άσπρο φόντο

Παπούτσι με φόντο

ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ

Είτε δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο είτε προωθείτε τα προϊόντα σας σε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, οι φωτογραφίες που χρησιμοποιείτε για την εμφάνιση των προϊόντων σας ενδέχεται να απογειώσουν, είτε να «χαντακώσουν» τα προϊόντα σας.

Άσπρο φόντο στα προϊόντα, μεγαλύτερες πωλήσεις

Προωθεί το προϊόν, το οποίο είναι το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε χωρίς αντιπερισπασμούς. Τα μάτια των δυνητικών καταναλωτών θα δουν μόνο τα προϊόντα που θα πρέπει να ενδιαφέρεστε να δείτε, δηλαδή τα προϊόντα σας.Αυτό που θέλετε να βάλει στο καλάθι του. Σκεφτείτε ότι μπαίνετε σε έναν ιστότοπο. Αυτό που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε είναι να κάνουμε κύλιση προς τα κάτω γρήγορα για να δούμε με μια ματιά τι μπορεί να μας ενδιαφέρει.

Tο άσπρο αναδεικνύει

Είναι το πιο φωτεινό χρώμα και αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αναδείξει κάθε προϊόν.Αποκτήστε τα κατάλληλα επαγγελματικά αποτελέσματα με τη λιγότερη προσπάθεια.

Amazon Ebay Άσπρο Φόντο

Άσπρο φόντο σε κάθε προϊόν σας, ώστε όλη η προσοχή των πελατών σας να εστιαστεί στο ίδιο το προϊόν και όχι σε αυτό που βρίσκεται πίσω του. Έτσι δίνετε μια πιο επαγγελματική αίσθηση στις φωτογραφίες σας. Το να αφαιρέσετε το φόντο σε περίπτωση που δεν είναι λευκό, δεν αποτελεί δύσκολη υπόθεση για εμάς. Γνωστές πλατφόρμες όπως το Skroutz, Amazon, Ebay, Bestprice, Google Shopping, Shopzilla, Etsy κτλ είναι μια από τις υποχρεωτικές απαιτήσεις για να ανεβούν online.

Τόσο το Amazon όσο και το Etsy απαιτούν μια εικόνα πλάτους και ύψους τουλάχιστον 1000 px, ενώ το Ebay απαιτεί φωτογραφίες που είναι 500 px . Κάθε ιστότοπος έχει τις δικές του απαιτήσεις για επιτυχία όταν πρόκειται για φωτογραφία προϊόντων, οπότε τώρα γνωρίζετε που να απευθυνθείτε.

Άσπρο φόντο

Κούπα με άσπρο φόντοΚούπα με φόντο

Μπλούζα με άσπρο φόντοΜπλούζα με φόντο