Δημιουργία λογότυπου

Σχεδιασμός λογότυπου. Δημιουργία λογότυπου. Το λογότυπο είναι η ταυτότητα της εταιρείας σας. Αποκτήστε ένα μοναδικό λογότυπο με εξαιρετικό και απλό σχεδιασμό.

Το λογότυπο είναι το πιο σημαντικό μέρος του σχεδιασμού και της δημιουργίας μάρκας.Ο σχεδιασμός λογότυπου είναι πολύ σημαντικός γιατί εξαρτάται από όλες τις επόμενες επιλογές σχεδιασμού, όπως σχεδιασμός διαφήμισης, εταιρική εικόνα, συσκευασία κ.λπ.

Η επιτυχία ενός λογότυπου εξαρτάται από την όμορφη σχεδίαση, τη σωστή έρευνα και ανάλυση της επιχείρησής σας και την επιλογή του σχεδιαστή. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία λογότυπου γίνεται με τα προγράμματα Adobe Illustrator/Photoshop.

Επικοινωνία

δημιουργία λογότυπου

δημιουργία λογότυπου

Όμορφος σχεδιασμός: Το λογότυπο είναι η πρώτη εικόνα της εταιρείας/επιχείρησης. Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο παράδειγμα μιας ποιοτικής επιχείρησης/εταιρείας.

Μοναδικότητα: Σε ένα χαοτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα καλό λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Σε αυτήν την εποχή, η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και η νίκη με την πρώτη ματιά είναι βασικά στοιχεία.

Μνήμη: Οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται τα σημάδια πιο εύκολα από τα ονόματα. Ο σωστός σχεδιασμός του λογότυπου που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση αυξάνει την πιθανότητα να αποτυπωθεί στη μνήμη του πελάτη.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Branding μια πολύ σημαντική λέξη γιατί επικοινωνεί στο κοινό ποιοι είμαστε και γιατί πρέπει να ενδιαφέρονται για εμάς. Ποια είναι η αξία των ιδεών μας; Συνδέεται άμεσα με την ίδρυση και τη διαδικασία μιας εταιρείας. Στοχεύει στη δημιουργία μιας άθραυστης σύνδεσης με τους πελάτες κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τα συναισθήματά τους.

Company Identity Design, ένα σημαντικό μέρος κάθε επιχείρησης είναι να διαμορφώσει τις ιδέες που θέλει να επικοινωνήσει με το κοινό. Αυτό γίνεται με το σχεδιασμό μιας εταιρικής εικόνας μέσω λογότυπων, φυλλαδίων, αφισών, πανό και οποιουδήποτε άλλου ψηφιακού ή έντυπου υλικού.

Logo είναι ένα σύμβολο μάρκας που εκφράζει την εταιρική φιλοσοφία και το καθιστά αναγνωρίσιμο από το κοινό. Θα πρέπει να είναι ελκυστικό για το κοινό και οι ιδέες που μοιράζεται είναι σαφείς.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ
ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ
ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Promotion περιλαμβάνουν έντυπο υλικό όπως κάρτες, φυλλάδια, παρουσιάσεις εταιρειών, αφίσες, ακόμη και καταλόγους ή μενού, ή ψηφιακό υλικό, όπως πανό και ενημερωτικά δελτία.

Company presentations βοηθά στην εισαγωγή και τη δημοσιοποίηση της εταιρείας σας. Ελάτε να πείτε την ιστορία σας.

Flyers δείχνει σύντομες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας ή ορισμένα μέρη που θέλετε να διαφημίσετε. Τα φυλλάδια πρέπει να είναι συνοπτικά και να προωθούν σαφώς τις πληροφορίες που θέλουμε να διαδώσουμε.

Menu/Price list δημιουργείται για να ενημερώνει το κοινό σχετικά με την τιμή μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Όλες οι εταιρείες διαθέτουν ένα μενού ή έναν τιμοκατάλογο στον οποίο αξιολογούνται οι υπηρεσίες τους. Είναι πολύ σημαντικό η διατύπωση αυτών των τιμοκαταλόγων να είναι σαφής και εύκολη για τους πελάτες.

Επικοινωνία

Υποστήριξη ιστοσελίδων, Κάθε εταιρεία που θέλει να συμβαδίσει με την τεχνολογική εξέλιξη της εποχής μας έχει ξεκινήσει να δημιουργεί έναν ιστότοπο. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η δημιουργία ενός ιστότοπου, πρέπει να συνεχίσετε να προωθείτε την επιχείρησή σας μέσω αυτού. Εάν μια επιχείρηση προωθηθεί συστηματικά και σωστά στο Διαδίκτυο, θα υπάρξουν μεγάλα οφέλη.

Banner εμφανίζεται στην ιστοσελίδα με τη μορφή στήλης ή πλαισίου και το μήνυμα είναι ένα μήνυμα δημοσίευσης. Ο στόχος είναι να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε πελάτες που θα περιηγηθούν στον ιστότοπο.

Newsletter στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τυχόν θέματα που σχετίζονται με την εταιρεία. Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματική στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Ειδικά όταν συνδυάζετε πρόσθετες πληροφορίες με πωλήσεις προϊόντων.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ