Γιατί δεν εμφανίζονται οι επαφές στο viber

Γιατί δεν εμφανίζονται οι επαφές στο viber, πως να τις εμφανίζεται

5/5 - (1 vote)

Είναι απογοητευτικό όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber και δεν μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας. Δυστυχώς, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς χρήστες και μπορεί να σας ανησυχεί πολύ. Και τώρα σκεφτείτε, γιατί συμβαίνει αυτή η δυσλειτουργία;

Πώς μπορείτε να το διορθώσετε; Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους πιθανούς λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζονται οι επαφές σας στο Viber και πώς μπορείτε να το διορθώσετε. Προχωρήστε για να το φτιάξετε!

Γιατί δεν εμφανίζονται οι επαφές στο viber

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι επαφές σας δεν εμφανίζονται στο Viber είναι οι ρυθμίσεις απορρήτου. Εάν οι επαφές σας δεν έχουν δοθεί άδεια να εμφανιστούν στο Viber, τότε δεν θα μπορείτε να τις δείτε.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Viber και βεβαιωθείτε ότι οι επαφές σας έχουν τον απαιτούμενο έλεγχο απόρρητου για να εμφανιστούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τις απαραίτητες άδειες στο Viber για να έχει πρόσβαση στις επαφές σας.

Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο

Αν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, το Viber δεν θα μπορεί να φορτώσει τις επαφές σας. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αξιόπιστο δίκτυο.

Εάν η σύνδεσή σας δεν είναι σταθερή ή απουσιάζει, αποκαταστήστε τη σύνδεση σας και επανεκκινήστε το Viber.

Ελέγξτε την αναβάθμιση της εφαρμογής Viber

Μερικές φορές, η έλλειψη εμφάνισης των επαφών στο Viber μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα με την εφαρμογή. Ελέγξτε εάν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το Viber και εγκαταστήστε την αναβάθμιση εάν χρειάζεται.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων συμβατότητας που μπορεί να επηρεάζουν την εμφάνιση των επαφών.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των επαφών

Είναι πιθανό να μην εμφανίζονται οι επαφές σας στο Viber εάν αυτές δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. Ελέγξτε εάν οι επαφές σας έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν διαγραφεί από το Viber.

Εάν είναι απενεργοποιημένες, ενεργοποιήστε τις επαφές σας ξανά. Εάν έχουν διαγραφεί, προσθέστε τις επαφές σας ξανά στο Viber.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας του Viber και βεβαιωθείτε ότι οι επαφές σας έχουν την κατάλληλη άδεια πρόσβασης.

Πώς να διορθώσετε τις επαφές Viber που δεν εμφανίζονται – Android & Ios

Ενημερώστε την εφαρμογή Viber

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις των επαφών σας

Μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες για το πρόβλημα των μη εμφανίζοντων επαφών είναι οι ρυθμίσεις των επαφών στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι οι επαφές σας έχουν την επιλογή να εμφανίζονται στην εφαρμογή Viber.

Για να το ελέγξετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα “Εφαρμογές” ή “Εφαρμογές και ειδοποιήσεις”.
  3. Βρείτε και επιλέξτε την εφαρμογή Viber από τη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας.
  4. Βεβαιωθείτε ότι οι άδειες για τις επαφές είναι ενεργοποιημένες και η επιλογή “Εμφάνιση επαφών” είναι επιλεγμένη.

Ενημερώστε την εφαρμογή Viber

Ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα με τις επαφές που δεν εμφανίζονται μπορεί να είναι η έλλειψη της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Viber.

Η ενημέρωση της εφαρμογής μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και να διορθώσει πιθανές συμβατικές αντιφάσεις. Για να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το Viber, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Google Play Store για τους χρήστες Android ή το App Store για τους χρήστες iOS.
  2. Αναζητήστε “Viber” στην αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης.
  3. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, επιλέξτε το κουμπί “Ενημέρωση” ή “Ανανέωση” για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τις viber επαφές συναίνεσής σας

Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τις viber επαφές συναίνεσής σας

Οι επαφές συναίνεσης είναι οι επαφές που σας έχουν προσθέσει στη λίστα τους στο Viber και εκκρεμεί η αποδοχή σας. Ενδέχεται να υπάρχουν διάφορα προβλήματα που επηρεάζουν την εμφάνιση των επαφών αυτών.

Μία από τις λύσεις είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά τις επαφές συναίνεσής σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις” (συνήθως αναπαριστάται από ένα εικονίδιο τροχού).
  3. Επιλέξτε την κατηγορία “Ιδιωτικότητα”.
  4. Επιλέξτε την επιλογή “Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση ξανά τις επαφές συναίνεσης”.

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και επανεκκινήστε την εφαρμογή Viber για να δείτε εάν εμφανίζονται σωστά οι επαφές συναίνεσης.

Επαναλάβετε το συγχρονισμό των επαφών σας

Αν οι επαφές σας δεν εμφανίζονται ακόμα σωστά στην εφαρμογή Viber, μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναλάβετε το συγχρονισμό των επαφών σας.

Αυτό ανανεώνει την επικοινωνία του Viber με τις επαφές σας και ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε:

  1. Ανοίξτ την εφαρμογή Viber στο κινητό σας τηλέφωνο.
  2. Πατήστε στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις”.
  3. Αναζητήστε και επιλέξτε την επιλογή “Συγχρονισμός επαφών” ή “Αντιγραφή επαφών”.
  4. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα καθώς ολοκληρώνεται ο συγχρονισμός των επαφών σας.

Αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, ελέγξτε ξανά τη λίστα των επαφών σας για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Viber

Αν όλες οι παραπάνω λύσεις δεν λειτουργήσουν, το επόμενο βήμα είναι να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας.

Αυτό εξαλείφει οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα με την εφαρμογή και δημιουργεί μια νέα εγκατάσταση που θα λειτουργεί σωστά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα “Εφαρμογές” ή “Εφαρμογές και ειδοποιήσεις”.
  3. Βρείτε και επιλέξτε την εφαρμογή Viber από τη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας.
  4. Επιλέξτε την επιλογή “Απεγκατάσταση” ή “Διαγραφή”.
  5. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας (Google Play Store ή App Store) και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Viber.

Ολοκλήρωση προβλημάτων επαφών Viber σε Android και iOS

Ολοκλήρωση προβλημάτων επαφών Viber σε Android και iOS

Με αυτές τις προτεινόμενες λύσεις θα πρέπει να μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα με τις επαφές που δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή Viber για συσκευές Android και iOS.

Θυμηθείτε να ελέγχετε περιοδικά για διαθέσιμες ενημερώσεις της εφαρμογής Viber και να ανανεώνετε την εφαρμογή ανάλογα.

Αν παρατηρείτε άλλα προβλήματα ή δυσκολίες, είναι σημαντικό να ανατρέξετε στο ιστότοπο υποστήριξης του Viber για περαιτέρω βοήθεια.

“Μην επιτρέπετε στα προβλήματα με τις επαφές σας να σας αποσπάσουν από την ευκαιρία να απολαύσετε την εξαιρετική εμπειρία του Viber!”

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι επαφές σας δεν εμφανίζονται στο Viber. Από τις ρυθμίσεις απορρήτου μέχρι προβλήματα με την εφαρμογή ή τις διαθέσιμες επαφές, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν τη λειτουργία.

Ωστόσο, με αυτές τις συμβουλές και λύσεις που παρέχουμε, μπορείτε να ανακτήσετε τις επαφές σας και να επανέλθετε στον κανονικό σας τρόπο χρήσης του Viber.

Θυμηθείτε να ελέγχετε τακτικά τις ρυθμίσεις σας και να ενημερώνετε την εφαρμογή σας για τυχόν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αποφεύγετε προβλήματα σχετικά με τις επαφές σας στο Viber.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Viber ή τη σελίδα υποστήριξης τους.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Viber.