διαφορά ομάδας και κοινότητας viber

Διαφορά ομάδας και κοινότητας viber, τι πρέπει να ξέρετε πριν

5/5 - (1 vote)

Η διαφορά ομάδας και κοινότητας viber όλο μας μπερδεύει, ήρθε η ώρα να ξεμπερδέψουμε αυτό τον “γρίφ. Θέλετε να επικοινωνείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας με οργανωμένο τρόπο; Αν ναι, ίσως έχετε ακούσει για τις κοινότητες ομάδων ή Viber.

Και οι δύο είναι εξαιρετικοί τρόποι για να κρατάτε επαφή με τους ανθρώπους της ζωής σας. Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ των δύο;

Οι ομαδικές κοινότητες και οι κοινότητες Viber είναι παρόμοιες με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζετε. Μια ομάδα είναι παραδοσιακά ένας ιδιωτικός χώρος για μια μικρή ομάδα ανθρώπων που επικοινωνούν και μοιράζονται περιεχόμενο.

Από την άλλη πλευρά, οι κοινότητες Viber είναι δημόσιοι χώροι στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber. Μπορούν να έχουν χιλιάδες μέλη και χρησιμοποιούνται συχνά από επιχειρήσεις ή οργανισμούς για τη μετάδοση μηνυμάτων στους οπαδούς τους.

Ποια είναι η διαφορά ομάδας και κοινότητας viber

Επιπλέον, οι κοινότητες Viber διαθέτουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να συμμετέχει, να δημοσιεύει και να αλληλεπιδρά.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τις διαφορές μεταξύ των κοινοτήτων ομάδων και των κοινοτήτων Viber, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Ποια είναι η διαφορά ομάδας και κοινότητας viber; Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν γίνετε μέλος

Μια ομάδα Viber είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε ιδιωτικά με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς. Μια κοινότητα Viber είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε ιδιωτικά με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς και που ζουν στη γεωγραφική σας θέση.

Μια ομάδα Viber είναι ένας ιδιωτικός χώρος όπου οι χρήστες μπορούν να φιλοξενούν ψηφοφορίες, να δημιουργούν δημοσκοπήσεις, να μοιράζονται και να σχολιάζουν φωτογραφίες, ακόμη και να δημιουργούν διαδικτυακές δημοσκοπήσεις.

Μια κοινότητα Viber είναι επίσης ένας ιδιωτικός χώρος όπου οι χρήστες μπορούν επίσης να φιλοξενούν δημοσκοπήσεις, να δημιουργούν δημοσκοπήσεις, να μοιράζονται και να σχολιάζουν φωτογραφίες, ακόμη και να δημιουργούν διαδικτυακές δημοσκοπήσεις.

Ωστόσο, μια κοινότητα Viber είναι επίσης ένας τρόπος για τους χρήστες να συνδέονται με βάση κοινά ενδιαφέροντα και τοποθεσίες. Μια ομάδα Viber σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με άτομα που δεν γνωρίζετε στην πραγματική ζωή και με τα οποία δεν έχετε διαφορετικά καμία σύνδεση εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να φιλοξενείτε δημοσκοπήσεις, να δημιουργείτε ψηφοφορίες, να μοιράζεστε και να σχολιάζετε φωτογραφίες, ακόμη και να δημιουργείτε online δημοσκοπήσεις με τα μέλη της ομάδας σας.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα ή χόμπι και θέλετε να συνδεθείτε με άλλους που αισθάνονται το ίδιο. Μια κοινότητα Viber σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άτομα που δεν γνωρίζετε στην πραγματική ζωή και με τα οποία δεν έχετε διαφορετικά καμία σύνδεση εκτός σύνδεσης.

Τι είναι η κοινότητα ομάδας

Εκτός από τη δυνατότητα να φιλοξενούν δημοσκοπήσεις, να δημιουργούν ψηφοφορίες, να μοιράζονται και να σχολιάζουν φωτογραφίες, ακόμη και να δημιουργούν διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, τα μέλη μιας κοινότητας Viber μπορούν επίσης να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα ή χόμπι και θέλετε να συνδεθείτε με άλλους που αισθάνονται το ίδιο.

Μια κοινότητα Viber σας επιτρέπει επίσης να αλληλεπιδράτε με άτομα από την πραγματική σας τοποθεσία. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη ή περιοχή και θέλετε να συνδεθείτε με άτομα που ζουν κοντά σας.

Η επικοινωνία είναι μια αμφίδρομη διαδικασία και είναι σημαντικό να υπάρχουν χώροι όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να εκφραστούν. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τις διαφορές μεταξύ των κοινοτήτων ομάδων και των κοινοτήτων Viber, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γίνετε μέλος μιας ομαδικής κοινότητας. Αυτές είναι σαν ιδιωτικά δωμάτια συνομιλίας όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν με άλλους για ένα κοινό θέμα.

Σε αντίθεση με τις κανονικές συνομιλίες, οι ομαδικές συζητήσεις παραμένουν εντός της ομάδας, ακόμη και όταν τα μέλη αλλάζουν. Οι κοινότητες Viber είναι παρόμοιες με τις ομαδικές κοινότητες, αλλά με μια σημαντική διαφορά: Είναι δημόσιες. Όποιος ακολουθεί την κοινότητα θα βλέπει κάθε εκπομπή από αυτήν στην τροφοδοσία του.

Αυτό τις καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να μεταδώσετε σε ένα ευρύτερο κοινό με ένα μόνο μήνυμα. Οι κοινότητες ομάδων και οι κοινότητες Viber έχουν όμως και οι δύο ορισμένα πλεονεκτήματα.

Μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για την ανταλλαγή περιεχομένου, τη δημιουργία συνδέσεων και την επικοινωνία με άλλους. Κατανοώντας τις διαφορές μεταξύ των κοινοτήτων ομάδων και των κοινοτήτων Viber, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή για εσάς.

Τι είναι η κοινότητα ομάδας

Μια ομαδική κοινότητα είναι σαν μια ομαδική συνομιλία που περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο σύνολο ατόμων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομαδική κοινότητα όταν θέλετε να επικοινωνείτε με λίγα μόνο άτομα, όπως μια μικρή ομάδα ή μια μεγάλη οικογένεια.

Μέσα σε μια ομαδική συντροφιά, μπορείτε να στέλνετε κείμενο και εικόνες και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υποομάδες. Αν θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ομαδικού άλμπουμ φωτογραφιών.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια ομαδική συντροφιά να είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο, ώστε μόνο τα άτομα της ομάδας να μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα.

Τι είναι μια Viber κοινοτητα

Μια κοινότητα Viber είναι ένας δημόσιος χώρος στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδέονται, να μοιράζονται περιεχόμενο και να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αντίθεση με τις ομαδικές κοινότητες, οι κοινότητες Viber έχουν χιλιάδες μέλη.

Οι άνθρωποι μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα σε ολόκληρη την κοινότητα και τα μέλη μπορούν να στέλνουν μεταξύ τους προσωπικά μηνύματα.

Οι κοινότητες Viber χρησιμοποιούνται συχνά για επιχειρηματικούς σκοπούς ή για σκοπούς μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, μια εταιρεία θα μπορούσε να έχει μια κοινότητα Viber όπου οι οπαδοί της θα μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν εξυπηρέτηση πελατών.

Εκτός από τη μετάδοση μηνυμάτων, οι κοινότητες Viber επιτρέπουν στα μέλη να κάνουν like, να σχολιάζουν και να μοιράζονται αναρτήσεις.

Τι είναι μια Viber κοινοτητα

Σύγκριση των κοινοτήτων Group και Viber

Εκτός από όλες τις ομοιότητες που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν επίσης μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των κοινοτήτων ομάδων και των κοινοτήτων Viber που πρέπει να γνωρίζετε.

Θα τις διερευνήσουμε στις επόμενες παραγράφους. Μια ομάδα είναι παραδοσιακά ένας ιδιωτικός χώρος για μια μικρή ομάδα ανθρώπων που επικοινωνούν και μοιράζονται περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, οι κοινότητες Viber είναι δημόσιοι χώροι στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber.

Μπορούν να έχουν χιλιάδες μέλη και χρησιμοποιούνται συχνά από επιχειρήσεις ή οργανισμούς για τη μετάδοση μηνυμάτων στους οπαδούς τους.

Επιπλέον, οι κοινότητες Viber διαθέτουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να συμμετέχει, να δημοσιεύει και να αλληλεπιδρά.

Όσον αφορά το απόρρητο, οι ομαδικές κοινότητες επιτρέπουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, καθώς οι συνομιλίες γίνονται μόνο μεταξύ των ατόμων της ομάδας.

Οι κοινότητες Viber, από την άλλη πλευρά, είναι δημόσιες, οπότε οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει και να βλέπει τις συζητήσεις. Συνολικά, οι ομαδικές κοινότητες και οι κοινότητες Viber είναι και οι δύο χρήσιμα εργαλεία επικοινωνίας.

Η απόφαση μεταξύ τους θα εξαρτηθεί από το είδος της επικοινωνίας που χρειάζεστε

-αν είναι ιδιωτική ή δημόσια

– και από τον αριθμό των ατόμων με τα οποία θέλετε να επικοινωνήσετε.

Ποια είναι τα οφέλη μιας ομάδας ή κοινότητας Viber;

Μια ομάδα ή κοινότητα Viber είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε ιδιωτικά με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς. Μια ομάδα Viber είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε ιδιωτικά με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς και που ενδιαφέρονται επίσης για τα θέματα που σας παθιάζουν.

Μια κοινότητα Viber είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε ιδιωτικά με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς και που ζουν στη γεωγραφική σας θέση. Μια ομάδα Viber μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες σας με δομημένο και οργανωμένο τρόπο.

Μια κοινότητα Viber μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες σας με δομημένο, οργανωμένο τρόπο και με άτομα που βρίσκονται στη γεωγραφική σας θέση.

Μια ομάδα ή κοινότητα Viber μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με άλλους που μοιράζονται τα πάθη σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα ή χόμπι και θέλετε να συνδεθείτε με άλλους που αισθάνονται το ίδιο.

Πως κανω ομαδα στο viber – πως βρισκω μια ομαδα στο viber

Σε παλιότερο άρθρο μας έχουμε αναλύσει πως κάνουμε ομάδα στο viber, δείτε εδώ.

Για να δημιουργήσεις μια ομάδα στο Viber, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Viber στη συσκευή σας.
  2. Στην αρχική οθόνη, πάτησε το κουμπί “Ομάδες”, που συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Πατήστε “Δημιουργία Ομάδας”.
  4. Διάλεξε τα μέλη που θες να προσκαλέσεις στην ομάδα.
  5. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία και τώρα έχεις τη δική σου ομάδα στο Viber!

Αν θέλεις να ενταχθείς σε μια υπάρχουσα ομάδα, μπορείς να ψάξεις για διάφορες ομάδες μέσα στην εφαρμογή. Πήγαινε στην καρτέλα “Ομάδες” και πατησε “Αναζήτηση” για να βρεις ομάδες που σε ενδιαφέρουν.

Στο βίντεο θα δείτε πως να βρίσκετε ομάδα στο viber:

Πως βρισκω κοινοτητες στο viber

Για να βρεις κοινότητες στο Viber, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξε το Viber στη συσκευή σου.
  2. Στην αρχική οθόνη, επίλεξε το κουμπί “Εξερεύνηση” ή “Κοινότητες“. Συνήθως, βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Αναζήτησε θέματα ή ενδιαφέροντα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λέξεις-κλειδιά για αναζήτηση.
  4. Περιηγήσου στις διάφορες κοινότητες και βρες αυτή που σε ενδιαφέρει.
  5. Κάνε κλικ στην κοινότητα που θέλεις και επέλεξε “Συμμετοχή” ή ακολούθησε τις οδηγίες για να γίνεις μέλος.

Έτσι, θα είσαι μέρος κοινοτήτων που σε ενδιαφέρουν στο Viber.

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες μιας ομάδας ή κοινότητας Viber;

Μια ομάδα Viber και μια κοινότητα Viber σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε δημοσκοπήσεις, να δημιουργείτε ψηφοφορίες, να μοιράζεστε και να σχολιάζετε φωτογραφίες, ακόμη και να δημιουργείτε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους που ενδιαφέρονται για τα θέματα που σας παθιάζουν και που ζουν στη γεωγραφική σας θέση.

Μια ομάδα Viber και μια κοινότητα Viber σας επιτρέπουν επίσης να επικοινωνείτε με άλλους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να συνδεθείτε με άλλους που ενδιαφέρονται για τα θέματα που σας παθιάζουν και οι οποίοι ζουν στη γεωγραφική σας θέση.

Σε μια ομάδα Viber, μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας κείμενα και εικόνες και φιλοξενώντας κλήσεις ήχου και βίντεο. Σε μια κοινότητα Viber, μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας κείμενα και εικόνες και φιλοξενώντας κλήσεις ήχου.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα Viber;

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα Viber, μπορείτε να αναζητήσετε μια ομάδα ή κοινότητα στο Viber. Απλώς μεταβείτε στο Viber, επιλέξτε την επιλογή ” Περισσότερα ” και, στη συνέχεια, επιλέξτε ” Ομάδες και κοινότητες “.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή ” Εύρεση ομάδας ” ή ” Εύρεση κοινότητας ” και να πληκτρολογήσετε το ερώτημα αναζήτησής σας. Αυτό θα επιστρέψει μια λίστα με τις διαθέσιμες ομάδες και κοινότητες και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με άλλους συμμετέχοντας.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα Viber, μπορείτε να αναζητήσετε μια ομάδα ή να περιηγηθείτε στη λίστα των διαθέσιμων ομάδων επιλέγοντας την επιλογή ” Περισσότερα ” και στη συνέχεια ” Ομάδες και κοινότητες “. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή ” Εύρεση ομάδας ” και να πληκτρολογήσετε το ερώτημα αναζήτησής σας. Αυτό θα επιστρέψει μια λίστα με τις διαθέσιμες ομάδες και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με άλλους συμμετέχοντας.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα Viber, μπορείτε να αναζητήσετε μια κοινότητα ή να περιηγηθείτε στη λίστα των διαθέσιμων κοινοτήτων επιλέγοντας την επιλογή ” Περισσότερα “, ακολουθούμενη από την επιλογή ” Ομάδες και κοινότητες “.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή ” Εύρεση κοινότητας ” και να πληκτρολογήσετε το ερώτημα αναζήτησής σας. Αυτό θα σας επιστρέψει μια λίστα με τις διαθέσιμες κοινότητες και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με άλλους συμμετέχοντας.

Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για την ένταξη σε μια ομάδα ή κοινότητα του Viber;

Λάβετε υπόψη σας όταν συμμετέχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα Viber ότι ενδέχεται να μην συνδεθείτε με όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα ή κοινότητα. Η ομάδα ή η κοινότητα ενδέχεται να μην είναι σεξουαλικά προσανατολισμένη, όπως απαιτείται για την ένταξη σε τέτοιου είδους πλατφόρμες.

Η ομάδα ή η κοινότητα ενδέχεται να περιέχει ποικιλία ηλικιών και καταβολών, κάτι που θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πριν από την ένταξή σας. Η ομάδα ή η κοινότητα ενδέχεται να παρουσιάζει προσβλητικό περιεχόμενο, ή μπορείτε να αποφύγετε τη συμμετοχή στην ομάδα ή την κοινότητα αν δεν αισθάνεστε άνετα.

Αν δεν είστε σίγουροι για την ένταξή σας σε μια ομάδα ή κοινότητα, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε μια άλλη ομάδα ή κοινότητα που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς.

Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα του Viber;

Αν δεν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα Viber, μπορείτε να αγνοήσετε την πρόσκληση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αναφέρετε την ομάδα ή την κοινότητα, αν πιστεύετε ότι περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο ή αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του Viber.

Μπορείτε να αναφέρετε την ομάδα ή την κοινότητα επιλέγοντας την επιλογή ” Περισσότερα “, ακολουθούμενη από την επιλογή ” Ομάδες και κοινότητες ” και στη συνέχεια επιλέγοντας ” Αναφορά ομάδας ” ή ” Αναφορά κοινότητας “.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ” Αναφορά ομάδας ” ή ” Αναφορά κοινότητας ” και να συμπεριλάβετε μια σύντομη αιτιολογία. Αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή κοινότητα Viber, μπορείτε να αγνοήσετε την πρόσκληση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αναφέρετε την ομάδα ή την κοινότητα αν πιστεύετε ότι περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο ή αν παραβιάζει τους όρους χρήσης του Viber.

Μπορείτε να αναφέρετε την ομάδα ή την κοινότητα επιλέγοντας την επιλογή ” Περισσότερα “, ακολουθούμενη από την επιλογή ” Ομάδες και κοινότητες ” και στη συνέχεια επιλέγοντας ” Αναφορά ομάδας ” ή ” Αναφορά κοινότητας “. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ” Αναφορά ομάδας ” ή ” Αναφορά κοινότητας ” και να συμπεριλάβετε μια σύντομη αιτιολογία.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για τις Ομάδες και τις Κοινότητες τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά στο Κέντρο Βοήθειας του Viber εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *