Εντοπισμος κινητού μεσω viber

Εντοπισμος κινητού μεσω viber, Πώς να “κατασκοπεύω” συνομιλία Viber;

4.5/5 - (26 votes)

Το Viber είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σχεδόν οποιονδήποτε έχει smartphone ή υπολογιστή.

Επειδή το Viber σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με φίλους και συγγενείς σε πραγματικό χρόνο, είναι μια ιδανική πλατφόρμα για να διατηρείτε επαφή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν σε τακτική βάση.

Αλλά αν έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος άλλος κοντά σας μπορεί να κρύβει κάτι από εσάς, τότε πιθανώς αναρωτιέστε πώς να κατασκοπεύετε τις συνομιλίες του Viber ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι λένε πίσω από την πλάτη σας.

4.5/5 - (26 votes)

Λοιπόν, μη φοβάστε! Εδώ σας έχω.

κατασκοπεύω συνομιλία viber

Πώς γίνεται ο Εντοπισμος κινητού μεσω viber: Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

Περιεχόμενα Εμφάνιση

Τι είναι το Viber;

Το Viber είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων.

Κυκλοφόρησε το 2010 και τώρα έχει επεκταθεί σε μια διεθνή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Υπάρχουν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χρήστες του Viber παγκοσμίως (από τον Δεκέμβριο του 2013).

Αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιεί τεχνολογία Voice over IP (VoIP), καθώς και δίκτυα δεδομένων για την αποστολή μηνυμάτων, εικόνων, βιντεοκλήσεων, ακόμη και εγγράφων μεταξύ ατόμων που είναι συνδεδεμένα μέσω Διαδικτύου ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Γιατί πρέπει να κατασκοπεύω τον λογαριασμό κάποιου στο Viber; ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κατασκοπεύετε τις συνομιλίες κάποιου στο Viber.

Για παράδειγμα, ίσως η έφηβη κόρη σας να ισχυρίζεται ότι περνά χρόνο με φίλους, ενώ στην πραγματικότητα εξαφανίζεται για ώρες κάθε φορά και αρνείται να σας πει πού πηγαίνει.

Ή ίσως ο σύζυγός σας είχε πρόσφατα έμφραγμα και δεν μπορεί πλέον να κάνει τη δουλειά του όπως παλιά — το ένστικτό σας λέει ότι μπορεί να έχει σχέση, αλλά δεν έχετε καμία απόδειξη.

Ένα άλλο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ότι υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας μιλάει με έναν πρώην εραστή πίσω από την πλάτη σας. επειδή αρνούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις, σας είναι δύσκολο να τους εμπιστευτείτε.

Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!

Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, η κατασκοπεία του λογαριασμού κάποιου στο Viber είναι γρήγορη και εύκολη αλλά και άκρως παράνομη να γίνεται αυτό.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση email τους για να αρχίσετε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο.

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιούν Android ή iOS — μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δύο πλατφόρμες από ένα μέρος. Δεν θα χρειαστεί καν φυσική πρόσβαση στη συσκευή τους!

Η κορυφαία προτεινόμενη εφαρμογή μας(θα την βρείτε στο τέλος του άρθρου) σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις πτυχές του λογαριασμού τους, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των επαφών και άλλων.

Με λίγα μόνο κλικ ενός κουμπιού, θα αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που στέλνει ή λαμβάνει το άτομο μέσω Viber!

νόμιμη η κατασκοπεία

Πώς κατασκοπεύω συνομιλία viber, λογαριασμό κάποιου στο Viber;

Εάν είστε θύμα χάκερ κινητών τηλεφώνων, ίσως θελήσετε να αναλάβετε δράση.

Το Viber είναι σαν το Facebook στις δυνατότητες του. είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν βιντεοκλήσεις, να στέλνουν μηνύματα και ακόμη και να στέλνουν αρχεία εμπρός και πίσω.

Ωστόσο, οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Viber για να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή σας και να υποκλέψουν αυτά τα μηνύματα.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να κατασκοπεύετε συνομιλίες μέσω viber. καλύπτει τα πάντα, από την παρακολούθηση συσκευών μέσω viber hack, την παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου μέσω του viber και πολλά άλλα!

Ένας άλλος χρήσιμος πόρος είναι η σελίδα μας για το λογισμικό πειρατείας κινητών τηλεφώνων. υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα διαθέσιμα προς αγορά, συμπεριλαμβανομένων των mSpy και Highster Mobile.

Αυτά τα προγράμματα σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε όλα τα είδη δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων κειμένου και των αρχείων καταγραφής κλήσεων.

Σας επιτρέπουν επίσης να προβάλλετε τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που αποστέλλονται μεταξύ δύο μερών (συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων).

Η τρίτη επιλογή που έχετε είναι να μιλήσετε με έναν επαγγελματία για την κατάστασή σας. Υπάρχουν ιδιωτικοί ερευνητές που ειδικεύονται σε υποθέσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία, όπως η επιτήρηση συζύγων ή η επιτήρηση εργαζομένων.

Η δουλειά τους είναι να ανακαλύψουν εάν ένα άτομο απατά τη σύζυγό του, κοιτάζει πορν* ενώ βρίσκεται στη δουλειά και άλλα παρόμοια θέματα.

Τέλος, εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας χωρίς άδεια, δοκιμάστε να αλλάξετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας, ώστε να μην μπορεί πλέον να συνδεθεί σε αυτόν.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξεχάσουν τον κωδικό πρόσβασής τους αφού περάσει αρκετός καιρός – κάτι που θα σας δώσει το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές βοήθησαν να ξεκαθαριστεί κάποια σύγχυση!

συνομιλία viber

Για να εντοπίσετε ένα κινητό μέσω του Viber, χρειάζεστε μια εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνων που υποστηρίζει την παρακολούθηση μέσω του Viber. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, όπως το mSpy, το FlexiSPY και το Spyzie. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν έναν απλό τρόπο να παρακολουθήσετε και να εντοπίσετε ένα κινητό μέσω του Viber.

Βήμα 1: Επιλέξτε την κατάλληλη εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου

Ο πρώτος βήμα για να εντοπίσετε ένα κινητό μέσω του Viber είναι να επιλέξετε την κατάλληλη εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου. Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη εφαρμογή υποστηρίζει την παρακολούθηση μέσω του Viber.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον στόχο συσκευή

Αφού επιλέξετε την εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε. Αυτό μπορεί να απαιτεί φυσική πρόσβαση στη συσκευή για μερικά λεπτά.

Βήμα 3: Κάντε εγγραφή και συνδεθείτε

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη στόχο συσκευή, πρέπει να κάνετε εγγραφή και να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες της συσκευής από την εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου.

Βήμα 4: Προσθέστε το Viber ως εφαρμογή παρακολούθησης

Αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου, πρέπει να προσθέσετε το Viber ως μια εφαρμογή παρακολούθησης στην εφαρμογή. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του Viber, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των κλήσεων και των τοποθεσιών.

Είναι νόμιμη η κατασκοπεία;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι αντίθετο τόσο στην ομοσπονδιακή όσο και στην πολιτειακή νομοθεσία να συμμετέχει κάποιος σε ηλεκτρονική παρακολούθηση χωρίς να το γνωρίζει κάποιος άλλος εκτός από σύζυγο ή γονέα ανήλικου τέκνου (όχι 18 ετών).

Ωστόσο, υπάρχουν δύο εξαιρέσεις εντός της κρατικής νομοθεσίας όπου η κατασκοπεία κινητών τηλεφώνων είναι νόμιμη.

Η πρώτη εξαίρεση επιτρέπει στους εργοδότες να παρακολουθούν τους εργαζομένους τους εάν έχει προηγουμένως συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη και έχει υπογραφεί εγγράφως.

Η δεύτερη εξαίρεση αφορά αστικές υποθέσεις, όπως διαφορές για την επιμέλεια παιδιών.

Εάν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων και αισθάνεστε άβολα σχετικά με το εάν θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομο ή όχι, συμβουλευτείτε το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα πριν προχωρήσετε.

Είναι καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι όταν ασχολείσαι με τόσο ευαίσθητο υλικό και ζητήματα απορρήτου.

**Το άρθρο είναι ενημερωτικό. Η κατασκοπεία στις συνομιλίες του Viber κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων του στο απόρρητο και θεωρείται παράνομη. Η παρακολούθηση των επικοινωνιών κάποιου, όπως οι συνομιλίες στο Viber, κατατάσσεται στην κατασκοπεία και είναι τιμωρητέα από το νόμο.

Πρέπει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή κατασκοπείας λογισμικού ή να χρησιμοποιήσω μια διαδικτυακή υπηρεσία;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κατασκοπεύσετε τη δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου των παιδιών σας.

Θα περιγράψω λεπτομερώς τρεις από αυτές παρακάτω, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια επιλογή είναι η καλύτερη για την κατάστασή σας.

Η επιλογή τελικά εξαρτάται από το πόσο συχνά και τον τύπο παρακολούθησης που θέλετε να κάνετε.

Εάν θέλετε μόνο να μάθετε εάν χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους τη νύχτα ή κατά τις σχολικές ώρες, τότε μια εφαρμογή λογισμικού μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Ωστόσο, εάν θέλετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, όπως με ποιον έχουν συνομιλήσει και πού έχουν εντοπιστεί ανά πάσα στιγμή, τότε μια εφαρμογή λογισμικού ενδέχεται να μην παρέχει αρκετές πληροφορίες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή υπηρεσία, επειδή προσφέρουν πιο λεπτομερείς αναφορές που παρέχουν πληροφορίες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την εγκατάσταση μιας εφαρμογής λογισμικού επειδή είναι λιγότερο επεμβατική από τη χρήση μιας διαδικτυακής υπηρεσίας.

Με μια εφαρμογή λογισμικού εγκατεστημένη στο τηλέφωνό τους, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά αντί να μεταδίδονται over-the-air (OTA) μέσω διακομιστών.

εφαρμογή παρακολούθησης

Τι πρέπει να αναζητήσω σε μια καλή εφαρμογή παρακολούθησης smartphone;

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό κατασκοπείας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε μια καλή εφαρμογή παρακολούθησης.

Πρώτον, θα πρέπει να είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει επίσης να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής κλήσεων και της παρακολούθησης τοποθεσίας του στοχευόμενου smartphone ή του κινητού σας τηλεφώνου.

Τέλος, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εταιρεία που προσφέρει πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι η παρακολούθηση του στόχου σας είναι πιο σημαντική από το να τους εμποδίσετε να σας κατασκοπεύουν.

**Οι ηθικές και νομικές επιπτώσεις της παρακολούθησης των ιδιωτικών συζητήσεων κάποιου, ακόμη και με έγκυρο λόγο, πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα είναι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να γίνεται σεβαστό, να τηρείται και να προστατεύεται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον αναλογικό κόσμο.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου;:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παρακολουθείτε την κινητή συσκευή του παιδιού σας χωρίς να έχετε φυσική πρόσβαση σε αυτήν.

Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που καταγράφει μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται μεταξύ της συσκευής τους και μιας άλλης κινητής συσκευής.

Μια άλλη επιλογή είναι να τοποθετήσετε λογισμικό υποκλοπής στο τηλέφωνό τους μέσω της σύνδεσής τους Wi-Fi όταν συνδέουν τη συσκευή τους στο οικιακό σας δίκτυο τη νύχτα.

Η τρίτη επιλογή θα ήταν η εγκατάσταση λογισμικού παρακολούθησης GPS στη συσκευή τους μέσω φυσικής πρόσβασης, η οποία μπορεί να γίνει είτε με άδεια είτε εάν χάσουν το τηλέφωνό τους ή ζητήσουν από κάποιον άλλο να το κλέψει.

κατασκοπεύω τον λογαριασμό

Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω τηλέφωνα Android χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση!

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο Android χωρίς να εγκαταστήσετε απολύτως τίποτα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εύρεση συσκευής για να εντοπίσετε τη συσκευή σας και να την κλειδώσετε ή να τη διαγράψετε εξ αποστάσεως εάν χαθεί ή κλαπεί.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τις Υπηρεσίες Google Play στη συσκευή σας, ώστε όταν κάποιος προσπαθήσει να την επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα του ζητηθεί πρώτα ο κωδικός πρόσβασής του.

Υπάρχουν πολλές δωρεάν διαθέσιμες επιλογές, εάν θέλετε απλώς βασική προστασία και παρακολούθηση τοποθεσίας. Στην πραγματικότητα, πολλές εφαρμογές προσφέρουν υπηρεσίες παρόμοιες με τις δικές μας, αλλά χωρίς κρυφές χρεώσεις ή κόστος.

Εάν ενδιαφέρεστε να αναζητήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: Τι είδους πληροφορίες αποθηκεύει; Μοιράζεται τα δεδομένα μου με κάποιον άλλο; Μπορώ να ελέγξω ποιες πληροφορίες κοινοποιούνται; Προστατεύονται οι πληροφορίες μου με κρυπτογράφηση;

Συμπέρασμα. Ποια εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή κατασκοπείας είναι το FlexiSPY.

Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, είναι προσιτό και πολύ αξιόπιστο. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του FlexiSPY εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων ή άλλες μεθόδους κατασκοπείας, διαβάστε τις κριτικές των προγραμμάτων mSpy, Highster Mobile και Mobistealth.

Και οι τρεις είναι εξαιρετικές επιλογές για την παρακολούθηση των smartphone των παιδιών ή των εργαζομένων σας. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε το κινητό κάποιου άλλου από απόσταση χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό, χρησιμοποιήστε το MxSpy – θα κάνει ό,τι χρειάζεστε!

Επομένως, είναι σημαντικό να ζητείτε νομική συμβουλή και να λαμβάνετε την απαραίτητη συγκατάθεση πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε ενέργειας που ενδέχεται να παραβιάσει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας κάποιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *