wallpaper

Θέλω Φοβερό Wallpaper για τον υπολογιστή, wallpapers

5/5 - (2 votes)

Βαρεθήκατε να ανοίγετε τον υπολογιστή σας και να βλέπετε αυτή τη βαρετή ταπετσαρία, την μπλε σημαία, με το μπλε φόντο.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως να βάζετε ΦΟΒΕΡΑ wallpapers και να σας ρωτάνε όλοι.

Το άρθρο απευθύνεται μόνο για windows.

Θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε ένα wallpaper 1920×1080 σαν αυτό που έχουμε εμείς:

Wallpaper 1920×1080, gaming wallpaper 4k, wallpaper space

5/5 - (2 votes)

Ζωντανή ταπετσαρία

Ξεκινάμε από τα βασικά, χρειαζόμαστε ένα βίντεο, ένα wallpaper και με κάποιο τρόπο να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας.

Αυτό γίνεται με το πρόγραμμα Lively Wallpaper.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε άπειρα wallpapers, δωρεάν βεβαίως.

Δείτε μερικά από αυτά τα τέλεια wallpapers.

wallpaper tapetsaria

wallpapers

matrix wallpaper

Μετατρέψτε τα Gif, τα βίντεο και άλλο περιεχόμενο σε ταπετσαρίες

Το Lively Wallpaper είναι μια εφαρμογή Windows που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τα GIF, τα παιχνίδια και τα βίντεο σε κινούμενες ταπετσαρίες .

Αναπτύχθηκε από την Rockdanister (Dani John), το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να μετατρέψετε την οθόνη του υπολογιστή σας σε διαδραστικές ταπετσαρίες.

Αν και η εφαρμογή δεν προσφέρει πάρα πολλές προσχεδιασμένες ταπετσαρίες, έρχεται με πολλά θέματα, φόντο και κινούμενα σχέδια.

Επιπλέον, το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει προσωπικότητα στην επιφάνεια εργασίας σας , ανάλογα με το αρχείο προέλευσης.

Ο τέλειος τρόπος για να κάνετε την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας διαδραστική

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανησυχούν πολύ για τα φόντο της επιφάνειας εργασίας. Αλλά μετά από λίγο, η ίδια οθόνη μπορεί να φαίνεται βαρετή ή μονότονη.

Μόλις αρχίσετε να δίνετε λίγη προσοχή στην οθόνη, θα παρατηρήσετε την αξία που προστίθεται από προγράμματα όπως το Lively Wallpaper.

Αν ψάχνετε για μια διαδραστική ταπετσαρία των Windows αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε κάτι καλό, αυτό το εργαλείο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να κάνει μια αξιοσημείωτη διαφορά στη ρύθμιση της οθόνης αμέσως.

Πώς είναι η διεπαφή;

Μπορείτε να δείτε τις διασκεδαστικές ταπετσαρίες που εμφανίζονται σε μια διαδραστική, ελκυστική και εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή χρήστη.

Το πρόγραμμα παρέχει διάφορες επιλογές για να καθορίσετε πώς θέλετε να εμφανίζεται η ταπετσαρία στην οθόνη.

Για να ορίσετε ένα νέο θέμα ή φόντο των Windows , μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές. Το εργαλείο συνοδεύεται από μια βιβλιοθήκη εικόνων, η οποία παρέχει προεπισκοπήσεις οθόνης.

Δεδομένου ότι η επιλογή δεν είναι πολύ ολοκληρωμένη, μπορείτε επίσης να εισάγετε μη αυτόματα εικόνες, GIF, οθόνες παιχνιδιών ή ιστοσελίδες για να δημιουργήσετε νέες ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας για τον υπολογιστή σας.

Τι γίνεται με τα χαρακτηριστικά υπολογιστή,wallpaper pc;

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία εξατομίκευσης, όπως το Shimeji-ee Desktop Pet και το Classic Shell , το Lively Wallpaper υποστηρίζει προσαρμόσιμα φόντο σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον ενσωματωμένο δημιουργό ή στους εξωτερικούς κωδικοποιητές, οι οποίοι μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων σε ταπετσαρία.

Το πρόγραμμα προσφέρει υποστήριξη για πολλαπλές μορφές , συμπεριλαμβανομένων των AVI, MOV, MP4 και WebM.

Το Lively Wallpaper διαθέτει μια βιβλιοθήκη κινούμενων ταπετσαριών, θεμάτων και άλλου περιεχομένου για να σας δώσει μια λεπτομερή επισκόπηση των διαθέσιμων επιλογών.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε ταπετσαρίες , θα χαρείτε να μάθετε ότι η εφαρμογή υποστηρίζει προσαρμόσιμα φόντο σε πραγματικό χρόνο.

Το λογισμικό προσφέρει επίσης αναπαραγωγή βίντεο με επιτάχυνση υλικού, η οποία συνοδεύεται από επιλογή χρήσης του προτιμώμενου κωδικοποιητή Directshow.

Μερικές από τις κορυφαίες επιλογές περιλαμβάνουν Kawaii Codec, K-Lite, LAV και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα αρχεία είναι διαθέσιμα σε ζωντανή μορφή zip, η οποία είναι εύκολα κοινοποιήσιμη με φίλους, συναδέλφους και οικογένεια.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα αυτήν τη μορφή με το ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας του προγράμματος .

Το Lively Wallpaper προσφέρει επίσης πλήρη υποστήριξη πολλαπλών οθονών . Ως εκ τούτου, μια ενιαία ταπετσαρία των Windows μπορεί να τεντωθεί σε πολλές οθόνες.

Ενώ η ίδια ταπετσαρία μπορεί να αναπαραχθεί σε διάφορους επιτραπέζιους υπολογιστές, κάθε οθόνη μπορεί επίσης να υποστηρίξει διαφορετικές ταπετσαρίες.

Το πιο σημαντικό, εάν ο υπολογιστής σας είναι σε αδράνεια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο ήχος του κλιπ διακόπτεται αυτόματα.

Σε περίπτωση που ένα παιχνίδι ή μια βαριά εφαρμογή πλήρους οθόνης εκτελείται στο σύστημα, η αναπαραγωγή του θέματος των Windows διακόπτεται αμέσως.

Αυτό εξασφαλίζει 0% χρήση GPU και CPU , ενισχύοντας την απόδοση του συστήματός σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε την απόδοση, την ταχύτητα και τη χρήση του εργαλείου εξατομίκευσης με πολλούς τρόπους.

Ενώ χρησιμοποιείτε διασκεδαστικές ταπετσαρίες στην οθόνη, μπορείτε να ορίσετε κανόνες αναπαραγωγής με βάση τις εφαρμογές στο προσκήνιο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διακόψετε την αναπαραγωγή ανά οθόνη ή σε όλες τις οθόνες για να βεβαιωθείτε ότι η ταπετσαρία αναπαράγεται μόνο όταν το σύστημα δεν είναι σε αδράνεια.

anime wallpaper 4k

Δωρεάν anime wallpaper 4k

Δεν νομίζω ότι εγώ είμαι ο μόνος λάτρης του anime. Για να κατεβάσετε δωρεάν τρομερά wallpapers πατήστε εδώ.

Όλα οι ιστοσελίδες που προτείνουμε τις έχουμε ελέγξει για ιούς και είναι 100% ασφαλής.

wallpapers desktop

Wallpaper 4k υπολογιστή

Για 4Κ, δηλαδή για τρομερή ποιότητα εικόνας, εφόσον όμως οι οθόνες φτάνουν στα 4κ διαφορετικά δεν έχει νόημα, πατήστε εδώ.

wallpaper space

Χρειάζεται να πληρώσουμε για το Lively Wallpaper, lively wallpapers;

Το Lively Wallpaper είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ για υπολογιστές με Windows.

Αν θέλετε να κατεβάσετε ταπετσαρίες, αυτό το πρόγραμμα δεν θα σας απογοητεύσει. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμόρφωσης, ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και λειτουργεί ομαλά σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Το Lively Wallpaper είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και διαθέτει πολλές ρυθμίσεις, τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Για να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρίες στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας, θα θελήσετε να ελέγξετε αυτήν την ιδιαίτερα προτεινόμενη εφαρμογή προσαρμογής.

Η άποψη μας

Το Lively Wallpaper είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εξατομίκευσης που κάνουν τον υπολογιστή σας να φαίνεται διαδραστικός και ελκυστικός.

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε GIF, παιχνίδια, shaders, βίντεο, εξομοιωτές, HTML και παιχνίδια σε κινούμενες ταπετσαρίες για υπολογιστές με Windows .

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

5/5 - (2 votes)