Πως μπλοκάρω διαφημίσεις

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις ΠΑΝΤΟΥ

4.9/5 - (20 votes)
Πως μπλοκάρω διαφημίσεις

Μια ερώτηση πάρα πολύ συχνή το Πως μπλοκάρω διαφημίσεις είτε από κινητό είτε από υπολογιστή. Συχνά εξερευνούμε στο διαδίκτυο και πολλές φορές μα πάρα πολλές φορές σε σελίδες που μας αρέσουν που χαζεύουμε για νέα της περιοχή μας, για κους κους, της εκπαίδευσης, της δουλειά μας κτλ. Ακόμη και σε ηλεκτρονικά καταστήματα όταν χαζεύουμε τιμές και προϊόντα πετάγονται από δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω από παντού ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Κάποιες φορές υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαφημίσεις πάνω στα ενδιαφέροντα μας , άλλες φορές όμως ενοχλητικές και ακατάλληλες.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα, χρησιμοποιείται ένα laptop και έναν συγκεκριμένο φυλλομετρητή ή αλλιώς browser, είστε στο σπίτι σας ή στον χώρο εργασία σας και ετοιμάζεται την παρουσίαση σας για κάποιο project.

Παρατηρείται ότι αρχίζουν και πετάγονται διάφορες διαφημίσεις αλλά δεν δίνετε σημασία. Όμως έρχεται η στιγμή που πηγαίνετε να κάνετε την παρουσίαση και αρχίζουν να πετάγονται πάλι, και έτσι με πολύ απλά λόγια, ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ή ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

Για όσους δεν γνωρίζεται τι είναι ο φυλλομετρητής ή browser: Ένας περιηγητής ιστού (αγγλικά: web browser) ή φυλλομετρητής ιστοσελίδων (ή αλλιώς πλοηγός ιστού, πρόγραμμα περιήγησης ιστού, περιηγητής Ιστού ή απλά περιηγητής) είναι λογισμικό που επιτρέπει στον χρήστη του να προβάλλει, και να αλληλεπιδρά με, κείμενα, εικόνες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια και άλλες πληροφορίες συνήθως αναρτημένες σε μια ιστοσελίδα ενός ιστότοπου στον Παγκόσμιο Ιστό ή σε ένα τοπικό δίκτυο.

Το κείμενο και οι εικόνες σε μια ιστοσελίδα μπορεί να περιέχουν υπερσυνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες του ίδιου ή διαφορετικού ιστότοπου. Ο φυλλομετρητής επιτρέπει στον χρήστη την γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που βρίσκονται σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστότοπους εναλλάσσοντας τις ιστοσελίδες μέσω των υπερσυνδέσμων.

Οι φυλλομετρητές χρησιμοποιούν τη γλώσσα μορφοποίησης HTML για την προβολή των ιστοσελίδων, για αυτό η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον περιηγητή. Πηγή: wikipedia

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις

Άρα σε αυτό το άρθρο θα σας απαντήσουμε στα ερωτήματα:

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις η πως σταματάω τις διαφημίσεις στο chrome

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις στο chrome

Το Chrome , ο φυλλομετρητής από την Google είναι πιο διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο.

Παρέχει δυνατότητα εγκατάστασης προγραμμάτων ή αλλιώς τα λέμε επεκτάσεις που κάνουν κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες.Το AdBlock Pro είναι μια επέκταση στο Chrome που μπορεί να αποκλείσει όλες τις διαδικτυακές διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την εμπειρία περιήγησής σας.

Το AdBlock Pro είναι πολύ αποτελεσματικό επειδή ισχύει για λίστες φιλτραρίσματος. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσετε όλες τις διαφημίσεις ή μόνο μερικές διαφημίσεις. Αν θέλετε να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας ιστότοπο ή το κανάλι YouTube, απλώς προσθέστε το στη λίστα εργασιών σας. Εκτός από το ότι είναι το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, το AdBlock Pro είναι επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, όπως διαγραφή διαφημίσεων για συγκεκριμένους ιστότοπους, πρόσβαση στο κύριο μενού, δημιουργία λιστών και φίλτρων υποχρεώσεων και πολλά άλλα. Μην ξεχνάτε, είναι εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για εγκατάσταση.

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις η πως σταματάω τις διαφημίσεις στο youtube

πως σταματάω τις διαφημίσεις στο youtube

Θα χρησιμοποιήσουμε την επέκταση AdBlock που συχνά συγχέεται με το AdBlock Plus. Μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί από 40 εκατομμύρια χρήστες. Το AdBlock είναι το καλύτερο για Chrome και Safari. Αν και άλλα προγράμματα περιήγησης όπως ο Firefox, ο Internet Explorer και η Opera υποστηρίζονται όλα.

Με το AdBlock μπορείτε να απαντήστε εύκολα στην ερώτηση “Πως μπλοκάρω διαφημίσεις σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης”, όπως Facebook, YouTube κ.λπ. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του AdBlock είναι ότι διαγράφει επίσης προειδοποιητικά μηνύματα που εμφανίζονται σε συγκεκριμένες σελίδες όπου χρησιμοποιείτε πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Σε αυτό το σημείο απαντάμε και στην ερώτηση “πως σταματάω τις διαφημίσεις στο internet”.

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις η πως να σταματήσω τις διαφημίσεις στο κινητό

πως να σταματήσω τις διαφημίσεις στο κινητό

Το Ad Clear είναι the best πρόγραμμα αποκλεισμού χωρίς διαφημίσεις για Android. Το Ad Clear αφαιρεί τις διαφημίσεις ακόμη και πριν οι διαφημιστές προσπαθήσουν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας. Θα καταργήσει όλες τις διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων YouTube.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του Ad Clear είναι ότι μπορεί να εξοικονομήσει μπαταρία του τηλεφώνου σας, να επιταχύνει τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας και να προστατεύσει τους χρήστες από κακόβουλο λογισμικό και άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος. Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις η πως να σταματήσω τις διαφημίσεις στο facebook

Πως μπλοκάρω διαφημίσεις facebook

Εδώ τα πράγματα λίγο περιπλέκονται γιατί παίζει ρόλο πιο browser χρησιμοποιείται. Αν χρησιμοποιείται το Opera έχει ρύθμιση “Πως μπλοκάρω διαφημίσεις”, όμως το chrome και το Mozilla όχι. Άρα για το chrome χρειαστούμε αυτόν τον “Ad Blocker” ενώ στο Mozilla θα χρειαστούμε αυτόν τον “Ad Blocker“.

Το marketing είναι πραγματικά ωφέλιμο και για τους εμπόρους και για τους καταναλωτές. Αλλά στις μέρες μας, λόγω της υπερβολικής χρήσης διαφορετικών τακτικών μάρκετινγκ, υπερβολικές διαφημίσεις γίνεται όλο και πιο ενοχλητικό και αναρωτιόμαστε Πως μπλοκάρω διαφημίσεις. Ως εκ τούτου, μερικά από αυτά τα καλύτερα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων έχουν γίνει ανάγκη στην ημέρα μας.

Τέλος θα σας δείξουμε και άλλες 12 εναλλακτικές λύσεις εάν δεν λειτουργήσουν τα παραπάνω που ανέφερα.

1. Ghostery

2. AdBlock Plus

3. AdBlock

4. Firefox Focus

5. Adguard

6. Ad Clear by Seven – Ad Blocker for Android

7. AdBlock Pro – Ad Blocker for Chrome

8. Super Ad Blocker for Chrome

9. AdBlocker Ultimate

10. uBlock Origin

11. Block This – Ad Blocker for Android

12. Simply Block Ads – Ad Blocker for Chrome

Στην κατηγορία μας “Tips/Tricks“, δηλαδή συμβουλές και <κολπάκια> για τον υπολογιστή ή το διαδίκτυο, θα βρείτε άρθρα που σίγουρα ψάχνετε λύσεις ή απαντήσεις σε ερωτήματα σας.