πως να γινω affiliate

Πως να γινω affiliate Συνεργάτης, έξτρα εισόδημα, κερδίστε χρήματα

5/5 - (3 votes)

Πως να γινω affiliate και να βγάλω χρήματα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα affiliate συνεργάτης είναι να συνεργαστείτε με εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα θυγατρικών και στη συνέχεια να τους στείλετε εταιρείες για να τους δημιουργήσουν έναν ιστότοπο, μια σελίδα προορισμού ή άλλη λύση μέσω της οποίας μπορούν να προσεγγίσουν το κοινό τους με τη βοήθειά σας.

5/5 - (3 votes)

Το “πως να γινω affiliate” θα πρέπει να βρείτε αυτούς τους τύπους εταιρειών, αλλά όχι είμαστε εμείς εδώ! Θα μιλήσουμε για εμάς αλλά θα πούμε και άλλες γνωστές εταιρίες affiliate.

Πως να γινω affiliate και να βγάλω χρήματα

Ποιες είναι οι ευκαιρίες και πως λειτουργεί το affiliate marketing;

Το καλύτερο πράγμα με το affiliate πρόγραμμα,  είναι ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κάτι από την αρχή. Όταν κάποιος/α στέλνει έναν πελάτη στο δρόμο μας και εμείς κλείσουμε αυτήν την πώληση, εσείς πολύ απλά παίρνεται μια προμήθεια 10-20%.

Αυτή η προμήθεια ονομάζεται μπόνους μάρκετινγκ ή affiliate bonus. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απλώς στέλνοντας πιθανούς πελάτες προς την κατεύθυνση μας, ακόμα κι αν δεν κλείσουμε απευθείας την δουλειά, αλλά μετά από ένα μήνα, εμείς θα σας έχουμε καταχωρήσει στην καρτέλα του πελάτη.

Θα κερδίσετε χρήματα ακόμη εάν στο μέλλον κάνει και άλλη αγορά από εμάς ο ίδιος πελάτης πάλι θα πάρετε προμήθεια. Έτσι λειτουργεί σε εμάς το Affiliate Ελλάδα.

Τι είναι ο affiliate συνεργάτης, affiliate Ελλάδα;

O affiliate συνεργάτης είναι ένα άτομο που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και τις υπηρεσίες σας. Για παράδειγμα, εάν είστε κτηματομεσίτης, τότε ένας affiliate συνεργάτης είναι κάποιος που αγοράζει ή πουλά ακίνητα χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό σας ή/και τις υπηρεσίες σας.

Κάθε φορά που αυτός ο συνεργάτης πραγματοποιεί μια πώληση μέσω του ιστότοπού σας, κερδίζετε ένα ποσοστό αυτής της πώλησης. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα ως συνεργάτης μας είναι να μοιράζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε συνδέσμους στην υπογραφή του email σας σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται και να το αναφέρετε σε κάθε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα οφέλη να είσαι affiliate συνεργάτης μαζί μας;

Τα οφέλη να είσαι affiliate συνεργάτης μαζί μας;

Affiliate συνεργάτης είναι κάποιος που παραπέμπει πιθανούς πελάτες στην επιχείρηση μας με αντάλλαγμα ένα χρηματικό μπόνους. Ως συνεργάτης, θα κερδίζετε το 10 τοις εκατό των πωλήσεων που προέρχονται από το deal.

Εάν μας φέρνεται περισσότερους από 1 πελάτη μέσα σε ένα μήνα τότε το bonus θα αυξηθεί! Αυτό δίνει στους συνεργάτες ένα πραγματικό κίνητρο: Θέλουν οι φίλοι και οι ακόλουθοί τους να κάνουν κλικ στους συνδέσμους τους επειδή τους βοηθά να κερδίσουν περισσότερα χρήματα σε αντάλλαγμα. άρα κερδίζουν όλοι.

Για παράδειγμα κλείνουμε μια δουλειά μιας απλής ιστοσελίδας με κόστος 300€. Η προμήθεια που θα πάρετε εσείς είναι 15€. Εάν φέρεται όμως και άλλον πελάτη το ίδιο μήνα πάλι με μια απλή ιστοσελίδα των 300€ θα κερδίσετε 20€.

Τι Δεξιότητες Χρειάζομαι για affiliate wordpress;

Η κατανόηση το τι πρέπει να κάνετε και να είστε σε θέση να το υλοποιήσετε είναι  κρίσιμης σημασίας. Θα πρέπει να έχετε μια αίσθηση της συνολικής ικανότητας σας, καθώς και να κατανοείτε πού βρίσκονται τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας.

Γνωρίζοντας ποιες δεξιότητες είναι απαραίτητες για την επιτυχία στη μελλοντική καριέρα ή την συνεργασία μαζί μας τότε θα ξέρετε πως να ξεκινήσετε.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας, smartphone. Να έχετε κάποιο προφιλ στα social Media όπως facebook, instagram, tik tok, twitter και να έχετε κοινό-followers.

Άλλες εταιρείες που έχουν σαν το δικό μας πρόγραμμα είναι το banggood affiliate, ebay affiliate, amazon affiliate απλά εδώ πουλάτε προϊόντα και η προμήθεια είναι πάρα πολύ μικρή.

Affiliate συνεργάτης xnweb

Συμπέρασμα το πως λειτουργεί το affiliate marketing

Πάρτε ένα χαρτί, δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σαν εταιρεία, σημειώστε που πιστεύετε έχετε δυνατότητα να πουλήσετε – προτείνετε και φέρτε πελάτες στο δρόμο μας. Έτσι σε κάθε deal θα κερδίζετε χρήματα απευθείας στον λογαριασμό σας.

banggood affiliate, affiliate wordpress, πωσ λειτουργει το affiliate marketing, Affiliate ελλάδα

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Social Marketing.