ανακτήσω μηνύματα WhatsApp

Πώς να ανακτήσω μηνύματα WhatsApp διαγραμμένα

4.7/5 - (4 votes)

Μετά από ένα υπέροχο άρθρο για το πως να επαναφέρω μνμ στο viber ήρθε η ώρα να μιλήσω για το πως να ανακτήσω μηνύματα WhatsApp.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε το WhatsApp στις καθημερινές μας επικοινωνίες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να αποθηκεύουμε κρίσιμες πληροφορίες σε αυτές τις συνομιλίες.

4.7/5 - (4 votes)

Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, όπως η ώρα του ραντεβού με τον γιατρό, ή σημαντικό, όπως ένα συμβόλαιο για την αγορά ενός ακριβού αντικειμένου ή στοιχεία για ένα χρέος που οφείλουμε σε κάποιον.

Μπορεί ακόμη και να είναι συνομιλίες με ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει πεθάνει, τις οποίες δεν θέλετε να χάσετε. Πρέπει να είστε σε θέση να ανακτήσετε αυτά τα μηνύματα WhatsApp, αν διαγράψετε ακούσια οτιδήποτε από ό,τι κι αν είναι.

Πριν ξεκινήσω να σας εξηγώ πως να το κάνετε θέλω να θυμάστε το εξής:

  •  εάν θέλω να ανακτήσω μηνύματα WhatsApp που διεγράψα ένα μήνυμα και στη συνέχεια δημιουργήσα αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου μου αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα θα διαγραφούν από αυτό το αντίγραφο ασφαλείας.

Σε αυτό το σημείο, τα μηνύματα θα είναι μη ανακτήσιμα.

Επομένως, εάν έχετε διαγράψει ένα μήνυμα που πρέπει να ανακτήσετε, βεβαιωθείτε ότι τυχόν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας έχουν ακυρωθεί αμέσως και μην δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο!

Τώρα ας ξεκινήσουμε….

Πώς να ανακτήσω μηνύματα Whatsapp στο Android, διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp

Πρώτα, διαγράψτε το WhatsApp από το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το ξανά.

Πως επαναφερω διαγραμμενα μηνυματα στο whatsapp

Θα πρέπει να κάνετε ξανά ολόκληρη τη ρύθμιση με τον αριθμό τηλεφώνου σας και να επαληθεύσετε τον αριθμό. Πρέπει επίσης να έχετε έτοιμο τον αριθμό ελέγχου ταυτότητας σε δύο βήματα, εάν τον είχατε ρυθμίσει με την προηγούμενη εγκατάσταση.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Android

Αφού επαληθεύσετε τον αριθμό σας, θα σας ενημερώσει εάν έχει εντοπίσει ένα αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive.

  1. Εάν έχει, θα σας προσκαλέσει να το επαναφέρετε.
  2. Εάν πατήσετε ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ , λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε επαναφορά από το Google Drive χωρίς απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.

Αλλά μπορείτε να επιλέξετε SKIP εάν σκοπεύετε να κάνετε επαναφορά από ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας.

αντίγραφο ασφαλείας whatsapp

Τώρα το τηλέφωνό σας θα κατεβάσει και θα επαναφέρει το αντίγραφο ασφαλείας σας. Η διάρκεια εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου σας και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο.

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το όνομα οθόνης και ο κωδικός ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων πρέπει να εισαχθούν άλλη μία φορά μετά την ολοκλήρωση του αντιγράφου ασφαλείας. Στη συνέχεια, τα μηνύματά σας θα εμφανιστούν στην οθόνη.

Επαναφορα whatsapp

Επαναφορά από τοπικό αντίγραφο ασφαλείας

Αντίθετα, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανακτήσετε το αρχείο WhatsApp, αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας ή σε μια κάρτα SD.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας, χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή αρχείων όπως το Google Files.

Η θέση του φακέλου WhatsApp αλλάζει από συσκευή σε συσκευή, οπότε ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο. Όταν εντοπίσετε το φάκελο, επιλέξτε Βάσεις δεδομένων και θα έπρεπε να δείτε ένα αρχείο με όνομα παρόμοιο με αυτό. Το δικό σας αρχείο θα έχει ελαφρώς διαφορετικό όνομα.

Επαναφορά από τοπικό αντίγραφο ασφαλείας

Το όνομά του θα πρέπει να αλλάξει σε msgstore BACKUP.db.crypt16 για να περιλαμβάνει τον όρο “backup”. Το πιο πρόσφατο αρχείο σε αυτόν το φάκελο είναι πιθανώς αυτό που θέλετε να επαναφέρετε- μετονομάστε το σε προηγούμενο. Στην προκειμένη περίπτωση θα είναι το msgstore.db.crypt16.

Επανεγκαταστήστε το WhatsApp μετά την απεγκατάστασή του και, στη συνέχεια, προχωρήστε ξανά στη βασική εγκατάσταση.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας του Google Drive που να εντοπίζεται κατά την επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας, αντί γι’ αυτό θα εντοπίσει την έκδοση του τοπικού αποθηκευτικού χώρου.

Επαναφορά από παλαιότερο αντίγραφο ασφαλείας

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας και να επιλέξετε ένα παλαιότερο, εάν έχετε αποθηκεύσει επιπλέον αντίγραφα ασφαλείας σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο ή σε κάρτα SD.

Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια με αυτή που περιγράφεται παραπάνω, με τη διαφορά ότι κάθε αρχείο στην ενότητα Βάσεις δεδομένων θα έχει μια ημερομηνία προσαρτημένη σε αυτό, όπως msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt16.

Ο αριθμός θα μπορούσε να είναι crypt15 ή crypt14 σε παλαιότερα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν θα πρέπει να τον αλλάξετε.

Απλά επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να επαναφέρετε, σε αυτό το παράδειγμα msgstore.1.db.crypt16, και διαγράψτε την ημερομηνία για να το μετονομάσετε.

Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, επιβεβαιώστε ότι το όνομα του αρχείου περιλαμβάνει ήδη BACKUP.

Προχωρήστε τώρα στη διαδικασία επανεγκατάστασης του WhatsApp και επιλέξτε Επαναφορά.

Πώς να ανακτήσω διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp στο iPhone, Ανακτηση συνομιλιων whatsapp iphone

Δεδομένου ότι τα iPhone δεν υποστηρίζουν κάρτες SD ή επαναφορά από τον τοπικό χώρο αποθήκευσης, ο μόνος τρόπος είναι μέσω ενός αντιγράφου ασφαλείας iCloud . Από πολλές απόψεις, αυτό απλοποιεί σημαντικά την όλη διαδικασία.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone

Είναι το ίδιο με την επαναφορά ενός τηλεφώνου Android από το Google Drive:

  • Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το WhatsApp στο iPhone.
  • Ρυθμίστε και επαληθεύστε ξανά τον αριθμό σας.
  • Επιλέξτε Επαναφορά και θα εντοπίσει το αντίγραφο ασφαλείας του iCloud, όπου μπορείτε στη συνέχεια να επαναφέρετε τα πάντα.

Πως βρισκω διαγραμμενα μηνυματα Whatsapp

Μπορείτε να διαβάσετε τα διαγραμμένα μηνύματα χρησιμοποιώντας το WhatsApp Chat Backup. Απεγκαταστήστε το WhatsApp και εγκαταστήστε το ξανά από το Google Play Store αν χρησιμοποιείτε συσκευή Android ή από το App Store αν χρησιμοποιείτε iPhone.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “Ιστορικό ειδοποιήσεων” για να διαβάσετε τα μηνύματα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “Λήψη διαγραμμένων μηνυμάτων” από το Google Play Store.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο “επαναφορά από τον κάδο απορριμμάτων” μέσα στη φούσκα των διαγραμμένων μηνυμάτων και θα μπορέσετε να δείτε το μήνυμα.

Πως κάνω Αντιγραφο συνομιλιων whatsapp

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών σας στο WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας είτε στο iCloud είτε στο Google Drive – σε iOS ή Android, αντίστοιχα.

Απλώς μεταβείτε στις “ρυθμίσεις”, “συνομιλίες” και στη συνέχεια “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας”.

Εδώ, θα υπάρχει ένα κουμπί δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και μια λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που μπορείτε να ρυθμίσετε.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο WhatsApp σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud τρίτου μέρους, όπως το Sync.com, το pCloud ή το Icedrive.

Για να το κάνετε αυτό, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή αποθήκευσης στο cloud και ακολουθήστε τις οδηγίες για να φορτώσετε και να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp σας.

Πως βλεπω διαγραμμένο μηνυμα στο whatsapp.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *