εγκατασταση WhatsApp σε υπολογιστή κινητό

Πώς να κάνω εγκατασταση WhatsApp σε υπολογιστή και κινητό, οδηγός με βίντεο

5/5 - (1 vote)

Η δημοτικότητα των εφαρμογών για εγκατασταση WhatsApp σε υπολογιστή και κινητό αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν πλέον να εγκαθιστούν εφαρμογές στις συσκευές τους παρά να περιηγούνται στο διαδίκτυο για πληροφορίες και υπηρεσίες.

Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ευκολία πρόσβασης, στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και στα πλεονεκτήματα αποθήκευσης που έχουν οι εφαρμογές smartphone σε σχέση με την παραδοσιακή περιήγηση.

5/5 - (1 vote)

Αν είστε ένας από εκείνους που επιλέγουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά περισσότερο από ιστότοπους για υπολογιστές, τότε θα καταλάβετε γιατί γράφουμε αυτό το άρθρο. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας διδάξουμε πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp σε υπολογιστή και κινητές συσκευές.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τη δημοφιλή εφαρμογή και πώς να τη κατεβάσετε στη συσκευή σας σήμερα!

Πώς να κατεβάσετε το WhatsApp σε υπολογιστή και κινητό

Τι είναι το WhatsApp;

Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στην Facebook Inc. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και κλήσεις Voice over IP (VoIP) χωρίς χρέωση. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες τον Φεβρουάριο του 2018, με περίπου 40 εκατομμύρια χρήστες μόνο στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το WhatsApp ως εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκονται τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της εφαρμογής, η διαθεσιμότητα σε πολλαπλές πλατφόρμες και η λειτουργία δωρεάν κλήσεων.

Θα σας είναι εύκολο να επικοινωνείτε με φίλους και συγγενείς ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν, καθώς και να διατηρείτε τον έλεγχο των δεδομένων επικοινωνίας σας.

5/5 - (1 vote)

Πώς γίνεται η εγκατασταση WhatsApp σε υπολογιστή;

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το WhatsApp στον υπολογιστή σας, θα πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

5/5 - (1 vote)

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα όταν εμφανιστεί ένα παράθυρο. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση αν σας ζητηθεί από το παράθυρο διαλόγου Ασφάλεια των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι για να δώσετε άδεια εκτέλεσης της εφαρμογής.

εγκατασταση whatsapp στο laptop

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Επιλέξτε I accept the terms of the license agreement (Αποδέχομαι τους όρους της συμφωνίας άδειας χρήσης) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Next (Επόμενο).

Κάντε κλικ στο Install (Εγκατάσταση) για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Finish (Τέλος) για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Κάντε κλικ στο κουμπί Close (Κλείσιμο) όταν δείτε το μήνυμα Done (Έγινε). Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows για να ανοίξετε το μενού εφαρμογών.

εγκατασταση whatsapp στον υπολογιστη

Κάντε κλικ στο εικονίδιο WhatsApp για να εκκινήσετε την εφαρμογή. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι αν σας ζητηθεί από το παράθυρο διαλόγου Ασφάλεια των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιτρέπεται για να χορηγήσετε άδεια εκτέλεσης της εφαρμογής.

Πώς γίνεται η εγκατασταση whatsapp στο κινητο, WhatsApp στο Android;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Amazon Appstore.

Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας Android. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης και αναζητήστε το WhatsApp.

Κάντε κλικ στο κουμπί Install (Εγκατάσταση) δίπλα στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Accept (Αποδοχή) για να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση.

εγκατασταση whatsapp στο κινητο

Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί Επιτρέψτε όταν σας ζητηθεί από ένα νέο παράθυρο, για να δώσετε άδεια εκτέλεσης της εφαρμογής.

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί Done (Τέλος) για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

5/5 - (1 vote)

Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο iOS, whatsapp κινητό;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το iTunes στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή App Store.

Ανοίξτε την εφαρμογή App Store στη συσκευή σας iOS. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αναζήτηση και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε WhatsApp.

whatsapp ios

Κάντε κλικ στο εικονίδιο WhatsApp και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή όταν σας ζητηθεί από ένα νέο παράθυρο, για να δώσετε άδεια εκτέλεσης της εφαρμογής.

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τι είναι το WhatsApp, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συσκευές και πώς να το κατεβάσετε.

Θα διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και με τις χρήσιμες λειτουργίες της μπορείτε να κάνετε την εμπειρία της επικοινωνίας σας καλύτερη και ευκολότερη.

Αν θέλετε να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, κατεβάστε το WhatsApp σε υπολογιστή και κινητό για να γνωρίσετε την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που υπάρχει σήμερα.