μαζικά μηνύματα Viber

Οδηγός για να στείλετε μαζικά μηνύματα Viber

5/5 - (1 vote)

Η ίδεα του άρθρου αυτού ήρθε τώρα στις γιορτές. Ήθελα να στείλω μαζικά ένα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε πάνω από 30 επαφές. Πως γίνεται αυτό; Εδώ σας έχω.

Στείλτε μαζικά μηνύματα Viber

Θέλατε ποτέ να στείλετε ένα μήνυμα σε όλες τις επαφές σας ταυτόχρονα δηλαδή να στείλετε μαζικά μηνύματα Viber; Ή μήπως θέλετε να ενημερώνετε μια ομάδα ανθρώπων για μια εκδήλωση ή μια ειδική προσφορά;

Με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber, μπορείτε εύκολα να απευθυνθείτε σε πολλές επαφές με ένα μόνο μήνυμα, μαζικά μηνύματα Viber. Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας δείξει πώς να στέλνετε μηνύματα σε πολλές επαφές στο Viber.

5/5 - (1 vote)

Εδώ, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε μια ομάδα, να προσθέτετε τις επαφές σας, να προσαρμόζετε το μήνυμά σας και να το στέλνετε.

Είτε προσπαθείτε να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας, να οργανώσετε ένα πάρτι ή να ενημερώσετε τις επαγγελματικές σας επαφές, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να στείλετε το μήνυμά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

μαζικά μηνύματα

Δημιουργήστε μια ομάδα στο Viber για μαζικά μηνύματα Viber

Το πρώτο βήμα για την αποστολή ενός μηνύματος ή να στείλετε μαζικά μηνύματα Viber σε πολλές επαφές είναι η δημιουργία μιας ομάδας. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα μια ομάδα, μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Viber, επιλέξτε “Ομάδες” και πατήστε “Νέα ομάδα”.

Εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα της ομάδας σας και να επιλέξετε τη ρύθμιση απορρήτου.

Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις απορρήτου:

  • Δημόσια (Οποιοσδήποτε μπορεί να δει και να συμμετάσχει στην ομάδα)
  • Μόνο φίλοι (Μόνο οι φίλοι μπορούν να δουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα)
  • Ιδιωτική (Μόνο οι διαχειριστές της ομάδας μπορούν να δουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα) Μόλις δημιουργήσετε την ομάδα, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε επαφές σε αυτήν.

Δείτε το αναλυτικό μας άρθρο για το “Πως κάνω ομάδα στο Viber

Πως κανω ομαδα στο viber και viber διαχειριστης ομαδας

Πολλά τηλεφωνήματα με πολλά ερωτήματα για το viber. Μας αρέσει να βοηθάμε τον κόσμο με [...]

Περισσότερα

Προσθήκη επαφών στην ομάδα για μαζικά μηνύματα Viber

Για να προσθέσετε πολλές επαφές στην ομάδα, πατήστε στο “Μέλη” και επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε. Αφού επιλέξετε τις επαφές, πατήστε “Τέλος” και οι επαφές θα προστεθούν στην ομάδα.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επαφές κάνοντας κύλιση προς τα κάτω και επιλέγοντας “Προσθήκη μέλους”. Αν θέλετε να προσθέσετε έναν φίλο αλλά δεν έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας του, επιλέξτε “Προτείνετε έναν φίλο”, πληκτρολογήστε το όνομά του και το Viber θα τον βρει για εσάς.

Επιλέξτε “Έγινε” και η εφαρμογή θα στείλει ένα αίτημα στο φίλο σας να γίνει μέλος της ομάδας. Μόλις προσθέσετε επαφές στην ομάδα, μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμά σας και να το στείλετε.

Προσαρμογή του μηνύματός σας

Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε το μήνυμα, πατήστε στην καρτέλα “Ομάδα”. Εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις επαφές που έχετε προσθέσει στην ομάδα.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Επεξεργασία” για να προσαρμόσετε το μήνυμά σας. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα του μηνύματός σας, να γράψετε ένα νέο μήνυμα, να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα αυτοκόλλητο, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και να στείλετε το μήνυμα.

Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε “Αποστολή” και το μήνυμά σας θα παραδοθεί αμέσως σε ολόκληρη την ομάδα. Το Viber σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όσες ομάδες θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ομάδες για να στείλετε μηνύματα στις επαγγελματικές σας επαφές, στην οικογένεια και τους φίλους σας, στους συναδέλφους σας και σε πολλούς άλλους.

Αποστολή του μηνύματος

Αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να το κάνετε πατώντας στην καρτέλα “Single” (μεμονωμένο). Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε την επαφή στην οποία θέλετε να στείλετε μήνυμα.

Αν δεν έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μπορείτε να επιλέξετε “Προτείνετε έναν φίλο” και το Viber θα βρει τα στοιχεία επικοινωνίας τους για εσάς. Μόλις είστε έτοιμοι να στείλετε το μήνυμα, πατήστε “Αποστολή”. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα σε πολλές επαφές πατώντας στο “Ομάδα”.

Πρόσθετες συμβουλές για την αποστολή μηνυμάτων σε πολλές επαφές, μαζικά μηνύματα Viber

Αν θέλετε να διαχειριστείτε την ομάδα, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα “Ομάδες” και να επιλέξετε την ομάδα που θέλετε να διαχειριστείτε. Εδώ, μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα της ομάδας, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και να αφαιρέσετε επαφές από την ομάδα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέες ομάδες, να διαγράψετε υπάρχουσες ομάδες και να στείλετε ένα μήνυμα σε ολόκληρη την ομάδα. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ομάδα απευθείας από μια συνομιλία, πατώντας στην επιλογή “Ομάδα”. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα με μία μόνο επαφή, επιλέξτε την επαφή και πατήστε “Νέα ομάδα”.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα με πολλές επαφές, επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε “Νέα ομάδα”. Το Viber σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια ομάδα με τις επαγγελματικές σας επαφές προσθέτοντας την επαγγελματική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Viber για ανταλλαγή μηνυμάτων, μαζικά μηνύματα Viber

Χρησιμοποιώντας το Viber για ανταλλαγή μηνυμάτων, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε πολλές επαφές ταυτόχρονα. Το Viber σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε ομάδες με πολλές επαφές, ώστε να μπορείτε να στέλνετε ένα μόνο μήνυμα σε όλους. Μπορείτε επίσης να στέλνετε μηνύματα one-to-one σε μια συγκεκριμένη επαφή.

Αν θέλετε να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας ενώ ταξιδεύετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber για να τους στέλνετε καθημερινές ενημερώσεις και φωτογραφίες.

Αν θέλετε να ενημερώνετε τις επαγγελματικές σας επαφές για ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις, μπορείτε να τους στείλετε ένα ομαδικό μήνυμα.

Συνολικά, το Viber είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνείτε με τις επαφές σας και να μένετε σε επαφή μαζί τους.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε να στείλετε ένα μεμονωμένο μήνυμα ή ένα ομαδικό μήνυμα στις επαφές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber.

Η δημιουργία μιας ομάδας είναι το πρώτο βήμα για την αποστολή μηνυμάτων σε πολλές επαφές. Μπορείτε να προσθέσετε επαφές στην ομάδα και να προσαρμόσετε το μήνυμά σας. Μόλις είστε έτοιμοι να στείλετε το μήνυμα, μπορείτε να το στείλετε σε ολόκληρη την ομάδα ή σε μία μόνο επαφή.

Το Viber σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια ομάδα με τις επαγγελματικές σας επαφές.

Χρησιμοποιώντας το Viber για ανταλλαγή μηνυμάτων, μπορείτε να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, να στείλετε ειδικές προσφορές στις επαγγελματικές σας επαφές και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν την αποστολή όπως η respond.io Ενδιαφέρον άρθρο είναι και αυτό 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *