Χριστουγεννιατικη προσφορα

Christmas Δώρο

Christmas Offer

Christmas Price

XNWeb Design Your Idea

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά

Κατασκευή Ιστοσελίδας + SEO

Blog – Παρουσίαση Εταιρείας

Προσφορά 390.00€

Tιμή: 500.00€

Santa claus

XNWeb Design Your Idea

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων responsive. Δυναμικές ιστοσελίδες στις καλύτερες τιμές! Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για μεγάλες και μικρές εταιρείες που αναζητούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Επαγγελματική εμφάνιση, μοντέρνο άγγιγμα, λειτουργία και φυσικά γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι το όραμα και το πάθος μας για κάθε δημιουργία.Για εμάς αυτό δεν είναι υποχρέωση, αλλά πρόκληση!

Επικοινωνία
XNWeb Design Your Idea

Christmas Offer

Χριστουγεννιάτικη προσφορά blog

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά μέχρι 30.12.2023. Κατασκευή blog-παρουσίαση σελίδας+SEO(on page) από 500€ τώρα 390€.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένες υπηρεσίες. Κατασκευή Ιστοσελίδας 1-4 σελίδες. Seo. Τρέχει ο χρόνος…………………… Επικοινωνήστε μαζί μας και ως τίτλο στο θέμα του μηνύματος γράψτε μας SPECIAL OFFER.

Επικοινωνία
Χριστουγεννιάτικο δένδρο

Ιστορική Αναδρομή

Τα Χριστούγεννα (σύνθετη λέξη της δημοτικής Χριστός + γέννα) είναι η ετήσια χριστιανική εορτή της γέννησης του Χριστού και κατ’ επέκταση το σύνολο των εορτών από εκείνη την ημέρα, τις 25 Δεκεμβρίου, μέχρι τα Θεοφάνια (“Γιορτές των Χριστουγέννων”).

Την ημέρα των Χριστουγέννων γιορτάζουν ο Χρήστος, η Χριστίνα και η Χρυσούλα. Γενικά τα έθιμα στις “εορτές των Χριστουγέννων” προέρχονται από ένα συνδυασμό θρησκευτικών (χριστιανικών και πρότερων), και λαϊκών παραδόσεων που εορτάζονται κυρίως από τους χριστιανούς της Ευρώπης και Αμερικής αλλά και από άλλους λαούς μη χριστιανικούς (Κινέζοι, Ιάπωνες κλπ).

Στην Ελλάδα συνδυάζονται διεθνή έθιμα όπως ο Άϊ Βασίλης και η υποδοχή του νέου έτους με ελληνικά έθιμα όπως το πρωτοχρονιάτικο ρόδι και ιστορίες με καλικάντζαρους. Κάθε χώρα έχει τα ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμα της.

Κύρια έθιμα στη διακόσμηση είναι ο στολισμός του δένδρου των Χριστουγέννων (διεθνές), η απεικόνιση Φάτνη της Γεννήσεως ή Φάτνη των αλόγων, το Αλεξανδριανό ή Αστέρι της Βηθλεέμ (διεθνές), το χριστουγεννιάτικο καράβι (ελληνική συνήθεια που έχει σχέση με την ενασχόληση των Ελλήνων με τη θάλασσα, αλλά και εκκλησιαστική αναφορά – η Εκκλησία συχνά συμβολίζεται με πλοίο), ο στολισμός τα φώτα των Χριστουγέννων (διεθνές) και το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.

Στην Ελλάδα το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστηκε στα βασιλικά ανάκτορα όταν ήταν βασιλιάς ο Όθωνας. Πηγή wikipedia.

Τεκμηρίωση

Έρχονται και νέες προσφορές σε πολλές υπηρεσίες μας και σε λίγο καιρό δυνατότητα online παραγγελίας, θα δείτε…….

Οι προσφορές μας δεν ισχύουν για τους affiliate συνεργάτες μας γιατί η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Aναλυτικά τι προσφέρουμε στην στην ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

  1. Κατασκευή Ιστοσελίδας μέχρι 4 σελίδες(blog-παρουσίαση εταιρείας)
  2. Domain name για 2 χρόνια
  3. Φιλοξενία ιστοσελίδας για 1 χρόνο, server Ελλάδας
  4. Γραφιστικά
  5. Seo – Προώθηση Ιστοσελίδας, Search Engine Optimization

Πιο χαμηλή τιμή δεν θα βρείτε πουθενά αλλού με αυτά που προσφέρουμε, ε γιορτές είναι ίσως σας κάνουμε και κάποιο δωράκι 😉

Τέλος αυτές τις μέρες, τις γιορτινές ημέρες ακούμε Black friday, cyper monday, κτλ, πρέπει να προσέξετε γιατί οι προσφορές δεν είναι αληθινές απλά είναι μια παραπλάνηση. Υπάρχουν όμως καταστήματα που όντως βάζουν αλλά είναι πάρα πολύ λίγα.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα θέλετε να αγοράσετε μια τηλεόραση, πριν ένα μήνα θα έλεγε το κατάστημα 450€, τώρα λόγω εορτών και black friday κτλ από 600€ τώρα 450€. Που είναι η προσφορά???

Άρα για να δείτε ότι ένα προϊόν αν όντως έχει έκπτωση πρέπει να παρακολουθείτε το συγκεκριμένο κατάστημα την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του και να το καταγράφετε με κάποιο τρόπο για να μην το ξεχάσετε.