Έξυπνες Viber Ρυθμίσεις

Έξυπνες Viber Ρυθμίσεις που Θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Χρησιμοποιείτε το App

5/5 - (1 vote)

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μερικές έξυπνες Viber ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή.

Παρουσία της τεχνολογικής εξέλιξης και της αυξημένης χρήσης smartphone, οι επικοινωνίες μέσω εφαρμογών έχουν γίνει πιο διαδεδομένες από ποτέ. Η εφαρμογή Viber, μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για ανταλλαγή μηνυμάτων και κλήσεις, προσφέρει πολλές εξυπνες ρυθμίσεις που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Ανακαλύψτε αυτές τις ρυθμίσεις και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εμπειρία του Viber.

Viber Ρυθμίσεις: Έξυπνες & Εύκολες

Προσαρμογή των ειδοποιήσεων Viber

1. Προσαρμογή των ειδοποιήσεων Viber

Μία από τις βασικές ρυθμίσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε στο Viber είναι οι ειδοποιήσεις. Με αυτή τη ρύθμιση, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι επαφές θα σας στείλουν ειδοποιήσεις, ποιοι όχι, και να ρυθμίσετε τον ήχο ή τη δόνηση που θα συνοδεύει την ειδοποίηση. Αυτό βοηθάει να μην χάνετε σημαντικά μηνύματα και να μην ενοχλείστε από ασήμαντες ειδοποιήσεις.

+ Ορίστε προτεραιότητες

Με τις προηγμένες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του Viber, μπορείτε να ορίσετε προτεραιότητες για τις ειδοποιήσεις από διάφορες επαφές. Έτσι, θα γνωρίζετε αμέσως αν έχετε λάβει μήνυμα από σημαντικά άτομα και θα αποφύγετε να αναπτύξετε το “ένστικτο προστασίας” που μας παίρνει όταν ακούμε τον ήχο της ειδοποίησης.

+ Νεσεσέρ για τις ειδοποιήσεις

Οι “Νεσεσέρ ειδοποιήσεων” είναι μία έξυπνη λειτουργία του Viber που θα σας επιτρέψει να ομαδοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με το ποια είναι σημαντικά για εσάς. Καταρχήν, επιλέγετε την επαφή ή την ομάδα που θέλετε να επεξεργαστείτε. Στη συνέχεια, ορίζετε τα κριτήρια (π.χ. λέξεις-κλειδιά, ονόματα κλπ.) που θα καθορίζουν την ειδοποίηση γι’ αυτήν την επαφή. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο από τις πραγματικά σημαντικές επαφές. Δείτε βίντεο εδώ.

2. Προστασία της ιδιωτικότητας

Η ιδιωτικότητα είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους χρήστες και των εφαρμογών επικοινωνίας. Το Viber προσφέρει διάφορες ρυθμίσεις προστασίας της ιδιωτικότητας για να κάνει την εμπειρία σας ασφαλέστερη.

+ Κρυπτογράφηση μηνυμάτων Viber

Το Viber χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση για να προστατεύσει τα μηνύματά σας από αδικαιολόγητη παρακολούθηση ή πρόσβαση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εσείς και ο παραλήπτης του μηνύματος μπορείτε να το διαβάσετε. Μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη ρύθμιση και να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

+ Σβησμένα μηνύματα

Ακόμα και αφού στείλετε ένα μήνυμα, μπορείτε να το διαγράψετε για καιρό. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να αποστέλλετε μηνύματα με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να τα σβήσετε αργότερα, αν το επιθυμείτε.

Προσωποποίηση του Viber

3. Προσωποποίηση του Viber

Για να κάνετε την χρήση του Viber ακόμα πιο ευχάριστη και προσωπική, μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν το πλάνο φόντου, τους ήχους πλήκτρων, και πολλά άλλα.

+ Πλάνο φόντου

Μπορείτε να αλλάξετε το πλάνο φόντου του Viber για να το κάνετε αντιπροσωπευτικό του προσωπικού σας στιλ. Επιλέξτε μία φωτογραφία από τη συλλογή σας ή από μία online βάση δεδομένων και προσαρμόστε την όπως επιθυμείτε.

+ Ήχοι και δόνηση

Ο Viber σάς επιτρέπει να αλλάξετε τους ήχους και τη δόνηση που προκαλείται από τις ειδοποιήσεις. Επιλέξτε από μία ποικιλία ήχων για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας σε συνάρτηση με το προσωπικό σας γούστο.

“Οι έξυπνες ρυθμίσεις του Viber προσφέρουν εξατομικευμένη χρήση και προστασία, δημιουργώντας μια εμπειρία επικοινωνίας που θα σας διευκολύνει και θα σας εντυπωσιάσει.”

Συμπέρασμα

Οι έξυπνες ρυθμίσεις του Viber μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το app και να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Από τη διαχείριση των ειδοποιήσεων μέχρι την προστασία της ιδιωτικότητάς σας και την προσωποποίηση της εφαρμογής, το Viber σας προσφέρει την αυθεντική και αποκλειστική εμπειρία που αξίζετε.

 

Μην διστάσετε να ανακαλύψετε τις προηγμένες ρυθμίσεις του Viber και να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εμπειρία επικοινωνίας σας και να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Viber.

Τις έξυπνες ρυθμίσεις του Viber τις έχετε στα χέρια σας. Αξιοποιήστε τις και απολαύστε μία εμπειρία επικοινωνίας που προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.