Πως Facebook Business Page

Βήμα βήμα για την ρύθμιση της επιχειρηματικής σας σελίδας στο facebook business

5/5 - (7 votes)
Πως Facebook Business Page

Οι ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ πιστεύουν ότι πρέπει μια επιχείρηση να είναι παρούσα και ενεργή σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το facebook business. Με 2,8 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και έναν μέσο χρήστη που επισκέπτεται, μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να αυξήσετε την μάρκας σας και να δημιουργήσετε πωλήσεις προσεγγίζοντας ένα ευρύτερο κοινό.

Η δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook από μόνη της δεν αρκεί (facebook business), πρέπει επίσης να έχετε μια εστιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους(για αυτό είμαστε εμείς εδώ ΧΝWEB Design Marketing). Ακολουθήστε τα έξι εύκολα βήματα που δίνονται παρακάτω για να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον online επιχειρηματικό κόσμο:

Εγγραφή στο facebook

BΗΜΑ 1

Συνδεθείτε και Εγγραφείτε – facebook business

Για να δημιουργήσετε μια επιχειρησιακή σελίδα στο Facebook (facebook business), θα πρέπει να έχετε λογαριασμό. Ξεκινήστε με την εγγραφή προσωπικoύ λογαριασμού πρώτα. αν έχετε ήδη ένα, τότε συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.Στη δεξιά πλευρά, στο επάνω μέρος της αρχικής σας σελίδας, υπάρχει μια επιλογή «Δημιουργία», βρείτε και κάντε κλικ σε αυτήν.

Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε «Σελίδα» για να δημιουργήσετε την επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook (facebook business).Θα έχετε την επιλογή μεταξύ κατηγοριών δύο σελίδων. μια «Επιχείρηση ή μάρκα» ή «Κοινότητα ή δημόσιο πρόσωπο». Επιλέξτε την κατηγορία ανάλογα με την επιχείρησή σας-οι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, ενώ οι μη κερδοσκοπικές προσπάθειες επιλέγουν τη δεύτερη, αντίστοιχα (facebook business)..

Εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας

BΗΜΑ 2

Εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας – facebook business

Αφού επιλέξετε μια κατηγορία, θα πρέπει να συμπληρώσετε μερικά πεδία που θα εμφανιστούν στη συνέχεια. Αυτά περιλαμβάνουν το όνομα των σελίδων σας και την κατηγορία επιχείρησης.Εισαγάγετε ένα όνομα για τη σελίδα που είναι ίδιο με την επιχείρησή σας και, στη συνέχεια, προσθέστε μια κατηγορία που ταιριάζει στην επιχείρηση ή την επωνυμία σας.

Για παράδειγμα, για ένα κομμωτήριο, μπορείτε να εισαγάγετε “Τοπική επιχείρηση”, η οποία θα σας δώσει στη συνέχεια μια λίστα σχετικών επιλογών για να διαλέξετε.

Εικονα Προφιλ facebook business

BΗΜΑ 3

Ανεβάστε μια εικόνα προφίλ και μια φωτογραφία εξωφύλλου – facebook business

Στη συνέχεια, το Facebook (facebook business) θα σας ζητήσει να ανεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ και μια φωτογραφία εξωφύλλου για τη σελίδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και την επωνυμία της.

Συνιστάται να επιλέξετε το λογότυπο της μάρκας σας για το σκοπό αυτό. Η χρήση μιας αρχικής φωτογραφίας με πλάτος 170 pixels και ύψος 170 pixel είναι ιδανική (θα δείτε πως γίνετε στην κατηγορία PHOTOSHOP)Η φωτογραφία εξωφύλλου σας είναι το φόντο της σελίδας σας (facebook business)., επομένως πρέπει να είναι οπτικά ελκυστική και αντιπροσωπευτική της επωνυμίας σας, όπως και ο προσωπικός σας λογαριασμός. Το ιδανικό μέγεθος για αυτήν τη φωτογραφία είναι τουλάχιστον 400 pixels πλάτος και 150 pixels ύψος.

Εάν δεν έχετε λογότυπο ούτε γνωρίζετε πως να φτιάξετε banner για αυτό είναι η ομάδα μας.

Προσκαλέσετε τους Facebook φίλους

BΗΜΑ 4

Προσκαλέσετε τους φίλους – facebook business

Στη συνέχεια, το Facebook θα σας δώσει την επιλογή να καλέσετε τους τρέχοντες φίλους σας από τον λογαριασμό σας να κάνουν like στη νέα σας επιχειρηματική σελίδα(facebook business page).

Συνιστάται να στείλετε τις προσκλήσεις για να παρέχετε μια καλή αρχική βάση οπαδών και επισημάνσεων “μου αρέσει” για τη νέα σας επιχειρηματική σελίδα.Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην αναδυόμενη επιλογή είτε να προσκαλέσετε φίλους από το κουμπί «…» στο επάνω μέρος του χρονοδιαγράμματος της επιχείρησής σας(facebook business).

Εισαγάγετε πρόσθετες λεπτομέρειες επιχείρησης

BΗΜΑ 5

Εισαγάγετε πρόσθετες λεπτομέρειες επιχείρησης – facebook business

Στην αριστερή πλευρά της σελίδας σας στο Facebook, θα βρείτε το “About”, κάντε κλικ σε αυτό για να προσθέσετε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας, μπορείτε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας, τα προϊόντα ή το μενού σας. Εισαγάγετε όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως τον ιστότοπό σας, τις εργάσιμες ώρες, τα στοιχεία επικοινωνίας και τους συνδέσμους προς άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν υπάρχουν.

Το Facebook μπορεί να είναι το πρώτο σημείο αναφοράς ενός δυνητικού πελάτη για την επιχείρησή σας καθώς τείνει να εμφανίζεται υψηλότερα στις τάξεις των μηχανών αναζήτησης, επομένως διασφαλίστε ότι όλες οι πληροφορίες σας είναι πλήρεις και ενημερωμένες.

Μια συμβουλή είναι να προσθέσετε ένα URL ή όνομα χρήστη για την επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook(facebook business), ίδια με την επωνυμία σας, που περιέχει τουλάχιστον 50 χαρακτήρες.Αυτό το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται από τους πελάτες για να αναζητήσουν τη σελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης, διευκολύνοντας έτσι την εύρεση σας στο διαδίκτυο.

Προσθέστε ένα κουμπί like

BΗΜΑ 6

Προσθέστε ένα κουμπί – facebook business

Κάθε σελίδα στο Facebook σας δίνει μια επιλογή κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου για να προσθέσετε ένα κουμπί στο λογαριασμό σας. Είναι δωρεάν για χρήση και χρησιμεύει ως ένα σημαντικό κουμπί παρότρυνσης για δράση (CTA).

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε τους επισκέπτες στη σελίδα σας να αναλάβουν δράση, όπως να σας στείλουν ένα μήνυμα ή να μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή σας.Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές: Κάντε κράτηση μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας, μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή μας, ψωνίστε μαζί μας ή κάντε μια δωρεά ή κατεβάστε την εφαρμογή μας.

Προχωρήστε και επιλέξτε το κουμπί που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας, για παράδειγμα, επιλέξτε «Κάντε κράτηση μαζί σας» για υπηρεσία σπα και κομμωτηρίου.

Συγχαρητήρια!

Δημιουργήσατε με επιτυχία την πρώτη σας επιχειρηματική σελίδα στο Facebook (facebook business page). Αλλά, η δημιουργία μιας σελίδας είναι μόνο το πρώτο βήμα για το επαγγελματικό σας ταξίδι στο διαδίκτυο.Θα πρέπει να παραμείνετε ενεργοί και ενημερωμένοι για τις πρόσφατες τάσεις για να εμπορευτείτε αποτελεσματικά τον εαυτό σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό παραμένοντας ενεργός στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας με συνέπεια νέο και σχετικό περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες του Facebook για ποικιλία, προσθέτοντας οπτική απήχηση στις αναρτήσεις σας και συμμετέχοντας σε ομάδες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε και να αλληλεπιδράσετε με ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσετε πωλήσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Η XNWeb Design διευκολύνει τις επιχειρήσεις να μείνουν ενεργοί στο διαδίκτυο με φωτογραφίες και άρθρα στην σελίδα σας(facebook business). Χρησιμοποιούμε δυναμικές και καινοτόμες στρατηγικές μάρκετινγκ ψηφιακών και κοινωνικών μέσων. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάντε κλικ εδώ .

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Προγραμματίστε μια συνάντηση για δωρεάν διαβούλευση με τους ειδικούς μάρκετινγκ σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Καλέστε μας