δωρεάν ταινίεσ και σειρέσ

Δωρεάν ταινίες και σειρές – Kodi

3.9/5 - (12 votes)
δωρεάν ταινίεσ και σειρέσ

Δωρεάν ταινίες και σειρές

Λίστα με τα buildsΌπως σας είχαμε υποσχεθεί σε προηγούμενο άρθρο, θα σας δείξουμε τον τρόπο πως θα βλέπετε δωρεάν ταινίες και σειρές στον υπολογιστή σας, στο laptop σας, στο tablet σας, στο κινητό σας και στο tv box σας.

Είστε σπίτι μια ημέρα που δεν δουλεύετε ή είστε φοιτητής και έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο, δεν θέλετε να δείτε τελευταίες ταινίες 2021-2022 σε καλή ανάλυση, όπως το Matrix ή το John Wick και άλλες??? Ωστόσο και σειρές όπως το Witcher, Game of thrones, Superman και πάρα πολλές άλλες??? Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε λύσει τις ερωτήσεις όπως “Που βλέπω δωρεάν ταινίες και σειρές;”, “Τι είναι το KODI;”, “Αν είναι νόμιμο το Kodi;”.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα απαντήσουμε στα ίδια ερωτήματα αλλά σε ερωτήματα εγκατάστασης και υλοποίησης.

Ας ξεκινήσουμε

  1. Πως να εγκαταστήσεις το kodi;
  2. Ποια είναι τα πιο γνωστά builds;

Λοιπόν να αναφερθούμε λίγο πάλι τι είναι το kodi. Το kodi είναι

Το Kodi είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα της οποίας ο κύριος σκοπός είναι το Media Center, αλλά περιέχει πολλές εξειδικευμένες λειτουργίες πολυμέσων ροής.

Το Kodi σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να αποθηκεύετε περιεχόμενο πολυμέσων, όπως μουσική και βίντεο, σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

δωρεάν ταινίεσ και σειρέσ

Πως να εγκαταστήσεις το Kodi για δωρεάν ταινίες και σειρές

Πρώτα πρέπει να κάνουμε λήψη του προγράμματος, δηλαδή να το κατεβάσουμε τοπικά στην συσκευή μας. Είναι δωρεάν. Πατήστε εδώ για την λήψη.

Αφού πατήσετε το link θα πρέπει να επιλέξετε το λειτουργικό που έχετε. Στην περίπτωση την δική μου θα επιλέξω Windows γιατί θα το εγκαταστήσω σε laptop.

δωρεάν ταινίεσ και σειρέσ Πλατφόρμες

Ωραία το ένα βήμα έγινε. Στην συνέχεια αφού πατήσετε διπλό αριστερό κλικ για να ανοίξει το πρόγραμμα πατάτε όλο συνέχεια και συμφωνώ με τους όρους.

Επόμενο βήμα για δωρεάν ταινίες και σειρές

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε ξένες και ελληνικές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Όπως και σειρές, οπότε θα πρέπει να βρούμε το κατάλληλο build που να τα έχει όλα αυτά, δηλαδή ελληνικά με όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Αυτό που δουλεύουμε χρόνια εμείς και είναι άψογο είναι το build “technewsology build”, να είναι καλά ο άνθρωπος για αυτό το υπέροχο και συνεχόμενα βελτιωμένο build. 

Πριν όμως σας δείξω πως θα το βρούμε αυτό θα πρέπει να κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην σελίδα https://grecotm.club/register/

Είναι μια ομάδα από Έλληνες που του αρέσει να βλέπουν δωρεάν ταινίες και σειρές και μας το παρέχουν απλόχερα ΔΩΡΕΑΝ. Μπράβο τους και ευχαριστούμε.

δωρεάν ταινίες και σειρές εγγραφή

Έχει μια πάρα πολύ εύκολη φόρμα που βάζετε τα στοιχεία σας. Εφόσον κάνουμε εγγραφή περιμένουμε μέχρι ένας διαχειριστής της σελίδας να μας ενεργοποιήσει το λογαριασμό μας. Το αφήνουμε λίγο στην άκρη μέχρι να γίνει η διαδικασία αυτή και θα το χρειαστούμε αργότερα.

Στην συνέχεια ανοίγουμε το kodi που έχουμε εγκαταστήσει. Έπειτα πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις (γρανάζι επάνω αριστερά), μετά στο file manager ή αλλιώς διαχειριστής αρχείων και επιλέγουμε add source.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Στη συνέχεια πληκτρολογούμε την διεύθυνση

https://grecotm.club/repo

και σαν όνομα θα βάλουμε repo.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Γυρίζουμε στη κεντρική οθόνη του Kodi και πηγαίνουμε στην επιλογή Add-ons.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Έπειτα πάμε επάνω αριστερά στο εικονίδιο που μοιάζει με ένα κουτί.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Για αρχή θα επιλέξουμε την εγκατάσταση από αρχείο .zip ή install from .zip file.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις άγνωστες πηγές και στη συνέχεια θα επιλέξουμε το αρχείο repo.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

Θα κάνουμε κλικ στο repository.GRwizard.zip για να εγκαταστήσουμε επιπλέον στοιχεία. Μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης όπως φαίνεται παρακάτω και, στη συνέχεια, θα κάνουμε κλικ στο Install from Repository και θα πατήσουμε στην επιλογή GRwizard repository.

δωρεάν ταινίες και σειρές με το kodi

GRwizard repository

Έπειτα επιλέγουμε Program add-ons και θα εγκαταστήσουμε το GRecoTM Build Wizard. Μόλις εγκατασταθεί ο builder θα εμφανίσει στην οθόνη μας κάποια ενημερωτικά παράθυρα. Θα τα προσπεράσουμε μέχρι που θα μας εμφανίσει το παράθυρο και θα πατήσουμε να μας εμφανίσει τη λίστα με τα builds.

Λίστα με τα builds

Επιλέγουμε όποιο build θέλουμε και στη συνέχεια την επιλογή καθαρής εγκατάστασης. Εμείς είπαμε θα εγκαταστήσουμε το technewsology.

Kodi Ελληνικούς υπότιτλους

Τώρα, θα χρειαστεί να μπούμε στη σελίδα του grecotm, εκεί που κάναμε εγγραφή και να πάμε να πάρουμε έναν προσωρινό κωδικό που θα μας δώσουν σαν το παράδειγμα από κάτω.

Σελίδα για δωρεάν ταινίες

Εισάγουμε τον κωδικό μας στο πεδίο που μας τον ζητάει και περιμένουμε μέχρι να κατεβεί το build μας. Τέλος θα επιλέξουμε force close και το Kodi θα κλείσει αυτόματα. Περιμένουμε 5 λεπτάκια και έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας το πρόγραμμα kodi. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ.

technewsology xnweb

Θα βάλουμε και ένα βίντεο με την διαδικασία.