πως ανεβαζω τραγουδι απο το youtube στο instagram story

Πως ανεβαζω τραγουδι απο το youtube στο instagram story;

5/5 - (1 vote)

Σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε πάνω σε ένα καταπληκτικό τραγούδι στο YouTube και σκέφτεστε “Πως ανεβαζω τραγουδι απο το youtube στο instagram story;” ώστε να μπορούσατε να το μοιραστείτε απευθείας στο Instagram story σας; Ευτυχώς, υπάρχουν απλοί τρόποι για να συμβεί αυτό!

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία μεταφόρτωσης ενός τραγουδιού από το YouTube στο Instagram story σας. Ας βουτήξουμε λοιπόν και ας κατακτήσουμε τα βήματα μαζί!

Πως ανεβαζω τραγουδι απο το youtube στο instagram story;

Η προσθήκη ενός τραγουδιού από το YouTube στην ιστορία σας στο Instagram περιλαμβάνει μια διαδικασία δύο βημάτων.

  • Πρώτον, πρέπει να κατεβάσετε το τραγούδι από το YouTube στη συσκευή σας.
  • Δεύτερον, μπορείτε να το μεταφορτώσετε με ευκολία στην ιστορία σας στο Instagram χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους.

Ας αναλύσουμε κάθε βήμα για μια απρόσκοπτη εμπειρία!

Λήψη του τραγουδιού από το YouTube

Λήψη του τραγουδιού από το YouTube

Αναγνωρίστε το τραγούδι

Βρείτε το βίντεο στο YouTube που περιέχει το τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην ιστορία σας στο Instagram. Μπορεί να είναι ένα επίσημο μουσικό βίντεο ή απλώς ένα ηχητικό κομμάτι που έχει ανεβάσει ένας χρήστης.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο YouTube

Επιλέξτε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube, επισημαίνοντάς την στη γραμμή διευθύνσεων στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε την επιλογή “Αντιγραφή” ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+C (Windows) ή Command+C (Mac).

Επιλέξτε έναν μετατροπέα YouTube σε MP3

Υπάρχουν πολυάριθμες διαδικτυακές πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε μορφή MP3. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν τα freedownload.gr,  YTMP3.cc, Y2Mate και SaveTheVideo. Επισκεφθείτε έναν από αυτούς τους ιστότοπους και επικολλήστε τη διεύθυνση URL του YouTube στο καθορισμένο πλαίσιο.

Μετατροπή σε MP3

Αφού επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του YouTube, κάντε κλικ στο κουμπί “Μετατροπή” ή σε μια παρόμοια επιλογή που παρέχεται από τον ιστότοπο μετατροπής. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία μετατροπής, μετατρέποντας το βίντεο του YouTube σε αρχείο MP3.

Κατεβάστε το αρχείο MP3

Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, θα σας παρουσιαστεί ένας σύνδεσμος λήψης για το αρχείο MP3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να κατεβάσετε το τραγούδι στη συσκευή σας. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

Ανέβασμα του τραγουδιού στο Instagram Story σας

Τώρα που έχετε αποθηκεύσει το επιθυμητό τραγούδι στη συσκευή σας ως αρχείο MP3, ήρθε η ώρα να το προσθέσετε στην ιστορία σας στο Instagram. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ονομάζεται “CutStory” και επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση ήχου(μπορείτε εννοείται να το κάνετε και με το cupcut). Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο θα προχωρήσετε:

Για android εδώ ενώ για iphone εδώ.

Ανέβασμα του τραγουδιού στο Instagram Story σας

Εγκαταστήστε την εφαρμογή CutStory

Επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας και αναζητήστε την εφαρμογή CutStory. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την στη συσκευή σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή CutStory

Μόλις εγκατασταθεί, ξεκινήστε την εφαρμογή CutStory στη συσκευή σας.

Εισάγετε το τραγούδι

Εντός της εφαρμογής CutStory, εισαγάγετε το αρχείο τραγουδιού MP3 που κατεβάσατε από το YouTube. Συνήθως, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του τραγουδιού από τη διαχείριση αρχείων ή τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας.

Περικόψτε το τραγούδι (προαιρετικά)

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα του τραγουδιού στην ιστορία σας στο Instagram, το CutStory σας επιτρέπει να περικόψετε τον ήχο ανάλογα. Μη διστάσετε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει με το επιθυμητό μήκος του κλιπ σας.

Αποθηκεύστε το κομμένο τραγούδι

Αφού κάνετε τις απαραίτητες επεξεργασίες, αποθηκεύστε το κομμένο τραγούδι μέσα στην εφαρμογή CutStory.

Πρόσβαση στο Instagram

Ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας και μεταβείτε στην ενότητα δημιουργίας ιστοριών. Αυτό βρίσκεται συνήθως στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης.

Επιλέξτε το κομμένο τραγούδι

Εντός της ενότητας δημιουργίας ιστορίας του Instagram, επιλέξτε το κομμένο τραγούδι που αποθηκεύσατε στην εφαρμογή CutStory. Ίσως χρειαστεί να περιηγηθείτε στη διαχείριση αρχείων ή στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας για να το εντοπίσετε.

Προσθέστε το τραγούδι στην ιστορία σας

Μόλις επιλέξετε το κομμένο τραγούδι, θα επικαλυφθεί στην οθόνη δημιουργίας της ιστορίας σας στο Instagram. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη θέση και την εμφάνιση του αυτοκόλλητου τραγουδιού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Δημοσιεύστε την ιστορία σας

Τέλος, όταν είστε ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο της ιστορίας σας στο Instagram, κάντε κλικ στο κουμπί δημοσίευσης για να το μοιραστείτε με τους οπαδούς σας.

Κορυφαία στιγμή: Η προσθήκη των αγαπημένων σας τραγουδιών από το YouTube στο Instagram story σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Αρκεί να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που περιγράφονται παραπάνω και θα γίνετε ειδικός σε χρόνο μηδέν.

Συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, σας δείξαμε πώς να ανεβάσετε χωρίς κόπο ένα τραγούδι από το YouTube στο Instagram story σας. Θυμηθείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία δύο βημάτων: να κατεβάσετε το τραγούδι από το YouTube χρησιμοποιώντας έναν μετατροπέα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CutStory για να ενσωματώσετε τον ήχο στο Instagram story σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας μελωδίες με τους φίλους σας, βελτιώνοντας την εμπειρία του Instagram story σας. Προχωρήστε λοιπόν, απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και κάντε τις ιστορίες σας ακόμα πιο ελκυστικές με τη δύναμη της μουσικής!

Αποτέλεσμα: Με τα κατάλληλα εργαλεία και μερικά απλά βήματα, μπορείτε να μεταφέρετε τη μαγεία των αγαπημένων σας τραγουδιών από το YouTube στην ιστορία σας στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς σας και εκφράζοντας το μοναδικό σας στυλ και την προσωπικότητά σας.

Πειραματιστείτε ελεύθερα με διαφορετικά τραγούδια, εξερευνήστε διάφορα hashtags που σχετίζονται με τη μουσική στο Instagram και κάντε τις ιστορίες σας να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Αφήστε το ρυθμό να κυλήσει και απολαύστε τη φανταστική συγχώνευση του YouTube και του Instagram στις προσπάθειες αφήγησης ιστοριών σας!