Πληκτρολογούμε την ιστοσελίδα deyap ή deyaponline

Πως κάνω πληρωμη δευαπ με καρτα μέσω deyaponline στην Πάτρα;

5/5 - (2 votes)

Μπερδεύεστε με το θέμα της πληρωμής των λογαριασμών DEYAP; Μην ανησυχείτε! Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει με απλά βήματα για την πληρωμη δευαπ με καρτα των λογαριασμών DEYAP μέσω του deyaponline.

Τι είναι το ΔΕΥΑΠ;

Το DEYAP, γνωστό και ως Δημοτική Επιχείρηση Παροχής Υδραυλικών Υπηρεσιών στην Πάτρα, αποτελεί έναν καθοδηγητικό πύργο στον χώρο των υδραυλικών υπηρεσιών στην πόλη μας. Με μια έντονη ιστορία που ξεκινά από τις αρχές του 20ού αιώνα, το DEYAP αντανακλά τη δέσμευση της Πάτρας στην παροχή υψηλής ποιότητας υδροδότησης και αποχέτευσης.

Είναι ο φύλακας του υγρού στοιχείου, εξασφαλίζοντας μια αδιάκοπη ροή στα σπίτια μας και την αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων. Οι υπηρεσίες του δεν περιορίζονται μόνο στην καθημερινή μας άνεση, αλλά επεκτείνονται και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, το DEYAP επεκτείνει τον ρόλο του με καινοτόμες πρωτοβουλίες για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την εξοικονόμηση νερού και την αύξηση της ποιότητας του υδάτινου στοιχείου. Έτσι, το DEYAP δεν αποτελεί απλώς έναν πάροχο υδραυλικών υπηρεσιών, αλλά έναν ενεργό σύμμαχο για ένα βιώσιμο και υγιές περιβάλλον.

Με τη συνεχή πρόοδο και την αφοσίωση στην ποιότητα, το DEYAP αποδεικνύει πώς η προσφορά υδροδότησης και αποχέτευσης μπορεί να συνεισφέρει στην επικαιροποίηση της καθημερινότητάς μας και την προστασία του περιβάλλοντος που αγαπάμε.

Γιατί Επιλέγουμε δευαπ με καρτα μέσω deyaponline;

Στο Deyaponline, δεν απλά προσφέρουν ένα μέσο πληρωμής για τους λογαριασμούς μας. Δημιουργούν έναν τρόπο να κάνετε την καθημερινότητά μας πιο ευέλικτη, πιο απλή και πιο εξελιγμένη. Ας εξετάσουμε κάποιους λόγους που επιλέγουμε το Deyaponline για τις δικές μας πληρωμές.

Άνεση από τον Καναπέ μας

Με το Deyaponline, ο αγαπημένος μας καναπές μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικό ταμείο πληρωμών. Χάρη στην online πλατφόρμα τους, έχουμε τη δυνατότητα να εξοφλούμε τους λογαριασμούς μας από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε επιπλέον κίνηση.

Διαθεσιμότητα 24/7

Ο χρόνος δεν ακολουθεί το δικό μας ρυθμό, αλλά οι πληρωμές μας μπορούν να εκτελούνται όποτε μας βολεύει. Με το Deyaponline, η πλατφόρμα τους είναι πάντα προσβάσιμη, προσφέροντάς μας την ελευθερία να διαχειριζόμαστε τις πληρωμές μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Παρακολούθηση των Πληρωμών μας

Με το Deyaponline, διατηρούμε πάντα τον έλεγχο. Μπορούμε να παρακολουθούμε τις πληρωμές μας, να βλέπουμε το ιστορικό μας και να έχουμε πάντα μια σαφή εικόνα της οικονομικής μας κατάστασης.

Ενημερώσεις μέσω Ειδοποιήσεων

Μην ανησυχείτε ποτέ για πιθανές “ληξιπρόθεσμες” πληρωμές. Με τις ειδοποιήσεις του Deyaponline, θα λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για τις επερχόμενες πληρωμές και τυχόν σημαντικές εξελίξεις.

Επιλέγοντας το Deyaponline, επιλέγουμε μια πλατφόρμα που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας και μας παρέχει μια πρακτική, ασφαλή και σύγχρονη εμπειρία πληρωμών.

Πως κάνω πληρωμη δευαπ με καρτα μέσω deyaponline στην Πάτρα;

Τα βήματα είναι γενικά εύκολα είτε από υπολογιστή είτε από κινητό. Εγώ θα σας δείξω μέσω του υπολογιστή την διαδικασία-βήματα και εάν τα ακολουθήσετε θα έχετε μια ολοκληρωμένη εξόφληση λογαριασμού.

Βήμα 1: Πληκτρολογούμε την ιστοσελίδα https://deyap.gr/ ή https://deyaponline.gr/

Πληκτρολογούμε την ιστοσελίδα deyap ή deyaponline

Μόλις μπούμε στην σελίδα deyap.gr στο αριστερό μας χέρι υπάρχει η επιλογή Online πληρωμές. Πατάμε πάνω στο κουμπί “Υποβολή πληρωμής”. Τώρα έαν μπήκατε στην ιστοσελίδα https://deyaponline.gr/ πάλι υπάρχει η ίδια επιλογή και πατάτε εκεί που λέει “Εξόφληση λογαριασμού”.

Βήμα 2: Εξόφληση λογαριασμού

Στο επόμενο μας βήμα, επιλέγουμε την επιλογή “Εξόφληση λογαριασμού”.

Εξόφληση λογαριασμού

Βήμα 3: Καταχώρηση Κωδικού Καταναλωτή και αριθμός απόδειξης

Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να έχουμε είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη μορφή τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ. Στο πρώτο πλαίσιο εισάγουμε τον κωδικό καταναλωτή δηλαδή το Α που μας δείχνει η εικόνα. Στο επόμενο πλαίσιο εισάγουμε τον Αριθμό απόδειξης δηλαδή το Β που μας δείχνει η εικόνα. Μετά είναι εύκολα τα πράγματα, ένα τηλεφωνο επικοινωνίας και ένα email. Εάν δεν έχετε email διαβάστε το άρθρο μας. Στην ουσία το εμαιλ το θέλετε για να σας έρθει η απόδειξη της πληρωμής.

Καταχώρηση Κωδικού Καταναλωτή και αριθμός απόδειξης

Μόλις είμαστε οκ, πατάμε το κουμπί “Συνέχεια”.

Βήμα 4: Επιβεβαίωση Πληρωμής

Σε αυτό το στάδιο, διπλό τσεκάρουμε εάν βγάλει το ονοματεπώνυμο μας και την αξία εάν είναι ίδια με τον λογαριασμό που έχετε. Επιλέγετε το κουτάκι “Συμφωνώ με τους όρους χρήσης” και “Εκτέλεση πληρωμής”

Επιβεβαίωση Πληρωμής

Βήμα 5: Πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας

Θέλω να σας συγχαρώ φτάσαμε στο τελευταίο μας στάδιο. Τελειώνουμε τώρα. Εδω είναι η ώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό μας, να βάλουμε τα στοιχεία της κάρτας και πατάμε πληρωμή.

Πληρωμή μέσω χρεωστικής πιστωτικής κάρτας

Και αυτό ήταν, Μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf την απόδειξη σας ή θα σας έρθει η πληρωμή στο εμαιλ σας. Είμαστε στην διάθεση σας εάν χρειάζεστε βοήθεια.