Πώς να διαγράψω μήνυμα στο messenger

Πώς να διαγράψω μήνυμα στο messenger, Σωστά

5/5 - (1 vote)

Κουραστήκατε να στέλνετε ένα μήνυμα στο Facebook Messenger και να το μετανιώνετε αμέσως; Ίσως στείλατε ένα μήνυμα σε λάθος άτομο ή απλά θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα με το οποίο δεν θέλετε πλέον να σχετίζεται. Έρχεστε στο ερώτημα Πώς να διαγράψω μήνυμα στο messenger;

Δεν μπορω να διαγραψω μηνυμα στο messenger

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η διαγραφή ενός μηνύματος στο Facebook Messenger είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να σας γλιτώσει από πιθανή αμηχανία ή λύπη.

Facebook messenger διαγραφή

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Facebook Messenger:

Πώς να διαγράψω μήνυμα στο messenger

Βήμα 1: Ανοίξτε το Facebook Messenger

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook Messenger στην κινητή σας συσκευή ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Messenger στην επιφάνεια εργασίας σας.

Βήμα 2: Βρείτε τη συζήτηση

Στη συνέχεια, βρείτε τη συνομιλία που περιέχει το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κύλιση στις συνομιλίες σας ή χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε τη συνομιλία.

Βήμα 3: Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα, διαγραφη συνομιλιας messenger και απο τους δυο

Μόλις βρείτε τη συνομιλία, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Αυτό θα εμφανίσει ένα μενού επιλογών.

Βήμα 4: Επιλέξτε “Διαγραφή”.

Από το μενού επιλογών, επιλέξτε “Διαγραφή”. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το μήνυμα.

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε τη διαγραφή

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε το μήνυμα επιλέγοντας ξανά “Διαγραφή”. Το μήνυμα θα διαγραφεί από τη συνομιλία.

Βήμα 6: Ειδοποιήστε τον παραλήπτη (προαιρετικά)

Εάν θέλετε να ειδοποιήσετε τον παραλήπτη ότι διαγράψατε το μήνυμα, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας “Ακύρωση αποστολής” αντί για “Διαγραφή” στο βήμα 4.

διαγραφή μνμ στο facebook messenger

Αυτό θα αφαιρέσει το μήνυμα τόσο από τη δική σας συνομιλία όσο και από τη συνομιλία του παραλήπτη.

Και αυτό είναι όλο! Η διαγραφή ενός μηνύματος στο Facebook Messenger είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να σας γλιτώσει από πιθανή αμηχανία ή λύπη.

Διαγραφη συνομιλιας messenger iphone

Για να διαγράψετε μια συνομιλία στο Messenger σε ένα iPhone, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στο iPhone.
  2. Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε στη λίστα συνομιλιών.
  3. Σαρώστε τη συνομιλία προς τα αριστερά.
  4. Θα εμφανιστεί η επιλογή “Διαγραφή”. Πατήστε πάνω σε αυτήν.
  5. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πατώντας το “Διαγραφή συζήτησης”.

Αυτό θα διαγράψει οριστικά τη συνομιλία από το Messenger στο iPhone. Παρακαλώ να σημειώσετε ότι η διαγραφή μιας συνομιλίας είναι μη αναστρέψιμη, και δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματα αφού γίνει η διαγραφή.

Πολλαπλη διαγραφη μηνυματων

Για να διαγράψετε πολλαπλά μηνύματα στο Facebook Messenger, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook Messenger στη συσκευή σας ή μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  2. Επιλέξτε τη συνομιλία από την οποία θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματα.
  3. Πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Επιλέξτε το “Διαγραφή” ή το εικονίδιο απορριμμάτων που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
  5. Επιλέξτε τα επιπλέον μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε, πατώντας σε κάθε ένα από αυτά.
  6. Αφού επιλέξετε όλα τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε, πατήστε το “Διαγραφή” ή το εικονίδιο απορριμμάτων για να τα διαγράψετε οριστικά.

Οριστικη διαγραφη messenger

Απλά να θυμάστε ότι μόλις διαγράψετε ένα μήνυμα, χάνεται για πάντα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε απολύτως σίγουροι ότι θέλετε να το διαγράψετε πριν το κάνετε.

Εν κατακλείδι, η διαγραφή ενός μηνύματος στο Facebook Messenger είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει με λίγα μόνο βήματα.

Είτε στείλατε ένα μήνυμα σε λάθος άτομο είτε απλά θέλετε να αφαιρέσετε ένα μήνυμα από τη συνομιλία σας, ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Facebook Messenger με ευκολία.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να διαγράψω ένα μήνυμα από το Facebook Messenger;

Απλά ανοίξτε τη συνομιλία στο Facebook Messenger και κρατήστε πατημένο το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή "Διαγραφή" και το μήνυμα θα διαγραφεί.

Μπορώ να διαγράψω ένα μήνυμα που έχω στείλει σε κάποιον άλλο χρήστη;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα που έχετε στείλει σε κάποιον άλλο. Απλά ανοίξτε τη συνομιλία, βρείτε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και ακολουθήστε τα βήματα για να το διαγράψετε.

Μπορούν οι άλλοι χρήστες να δουν ότι έχω διαγράψει ένα μήνυμα;

Αν διαγράψετε ένα μήνυμα από το Facebook Messenger, αυτό θα διαγραφεί μόνο από τη συνομιλία σας και δεν θα είναι ορατό στους άλλους χρήστες. Ωστόσο, αν οι άλλοι έχουν ήδη δει το μήνυμα πριν το διαγράψετε, τότε δεν μπορείτε να ελέγξετε την ορατότητά του για αυτούς.

Μπορώ να διαγράψω ολόκληρη τη συνομιλία από το Facebook Messenger;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία από το Facebook Messenger. Ανοίξτε τη συνομιλία, πατήστε στην επιλογή "Περισσότερες επιλογές" (σύμβολο με τρεις οριζόντιες τελείες) και επιλέξτε την επιλογή "Διαγραφή συνομιλίας". Αυτό θα διαγράψει όλα τα μηνύματα από τη συνομιλία.

Μπορώ να ανακτήσω ένα διαγραμμένο μήνυμα από το Facebook Messenger;

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα από το Facebook Messenger, δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής του. Το μήνυμα θα αφαιρεθεί οριστικά και δεν θα είναι πλέον προσβάσιμο ούτε για εσάς ούτε για τους άλλους χρήστες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι λειτουργίες και οι διαδικασίες στο Facebook Messenger μπορεί να αλλάξουν με τον χρόνο, καθώς η πλατφόρμα αναπτύσσεται συνεχώς. Συνιστώ να ελέγχετε τις ενημερώσεις και τις οδηγίες που παρέχονται από το Facebook για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή μηνυμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *