Εναλλακτικές λύσεις για το Viber Pay

Viber pay τι ειναι και πως μπορείτε να κάνετε συναλλαγές

4.8/5 - (6 votes)

Έχετε κουραστεί από την απογοήτευση των παραδοσιακών μεθόδων πληρωμής; Θέλετε να αναβαθμίσετε τη διαδικασία συναλλαγών σας και να την κάνετε πιο ασφαλή;

Viber Pay

Μην κοιτάτε άλλο από το Viber Pay! Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα σας επιτρέπει να μεταφέρετε απρόσκοπτα χρήματα σε φίλους και συγγενείς, να πληρώνετε για αγαθά και υπηρεσίες, ακόμη και να πραγματοποιείτε διεθνείς συναλλαγές – όλα αυτά με λίγα μόνο κλικ.

4.8/5 - (6 votes)

4.8/5 - (6 votes)

Αλλά από πού μπορείτε να ξεκινήσετε;

Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στη δημιουργία του λογαριασμού σας και στην πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών στο Viber Pay. Από την εγγραφή στον τραπεζικό σας λογαριασμό και την επαλήθευση της ταυτότητάς σας μέχρι την πλοήγηση στο περιβάλλον εργασίας και την αποστολή χρημάτων, σας έχουμε καλύψει.

Viber Pay: Ο απόλυτος οδηγός για τη δημιουργία του λογαριασμού σας και την πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών

Επιπλέον, θα μοιραστούμε συμβουλές και κόλπα για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας στο Viber Pay και να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Έτσι, είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας στις ψηφιακές πληρωμές είτε αρχάριος που θέλει να απλοποιήσει τα οικονομικά του, διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Viber Pay.

Τι είναι το Viber Pay και πώς λειτουργεί;

Το Viber Pay είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών που επιτρέπει στους χρήστες της να μεταφέρουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω των smartphones, των tablet ή των υπολογιστών τους.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί συμπλήρωμα της εφαρμογής μηνυμάτων Viber, επιτρέποντας έτσι την άμεση μεταφορά πληρωμών σε επαφές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολλαπλές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Viber Pay στην Ελλάδα

Το Viber Pay προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής, που περιλαμβάνουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα και πληρωμή μέσω πορτοφολιών κινητών τηλεφώνων, γεγονός που το καθιστά μια ευέλικτη εναλλακτική λύση για τους χρήστες παγκοσμίως.

Τι είναι το Viber Pay και πώς λειτουργεί

Για να χρησιμοποιήσετε το Viber Pay

Θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Viber και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πριν χρησιμοποιήσετε το Viber Pay.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να συνδέσετε τις μεθόδους πληρωμής σας με τον λογαριασμό Viber Pay και να μεταφέρετε άμεσα χρήματα στις επαφές σας.

Επιπλέον, το Viber Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online αγορές ή για την πληρωμή αγαθών σε σημεία λιανικής πώλησης που το δέχονται.

Πλεονεκτήματα του Viber Pay

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του Viber Pay για τις ψηφιακές σας συναλλαγές. Αρχικά, η διεπαφή είναι απλή και φιλική προς το χρήστη, καθιστώντας την πλοήγηση και τη χρήση παιχνιδάκι.

Οφέλη από τη χρήση του Viber Pay

Το Viber Pay προσφέρει επιπλέον πολλαπλές επιλογές πληρωμής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Με προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης και ανίχνευσης απάτης, το Viber Pay είναι μια ασφαλής πλατφόρμα που διατηρεί τις συναλλαγές σας προστατευμένες.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ενσωματώνεται στην εφαρμογή μηνυμάτων Viber, μπορείτε να στέλνετε αβίαστα πληρωμές στις επαφές σας χωρίς εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών ή υπηρεσιών.

Ρύθμιση του λογαριασμού σας Viber Pay

Για να χρησιμοποιήσετε το Viber Pay, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να ενσωματώσετε μεθόδους πληρωμής στο προφίλ σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε και να προσθέσετε μεθόδους πληρωμής:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Viber στον υπολογιστή σας
  2. Διαμορφώστε τη συσκευή Viber Pay και δημιουργήστε λογαριασμό.
  3. Από την οθόνη του Viber, αποκτήστε πρόσβαση στην καρτέλα “Περισσότερα”.
  4. Επιλέξτε “Viber Pay” από τις επιλογές στην αρχική οθόνη σας.
  5. Τηρήστε τα βήματα για να ρυθμίσετε το προφίλ σας Viber Pay.
  6. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Μέθοδοι πληρωμής” και επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που θέλετε να συμπεριλάβετε.
  7. Το Viber Pay φιλοξενεί ξεχωριστές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές και πορτοφόλια κινητής τηλεφωνίας.
  8. Για να ενσωματώσετε μια μέθοδο πληρωμής, εισαγάγετε τις πληροφορίες πληρωμής και επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας.
  9. Αφού επισυνάψετε τις προτιμώμενες μεθόδους πληρωμής, προχωρήστε στη διενέργεια πληρωμών στο Viber Pay με ευκολία.

Πλεονεκτήματα του Viber Pay

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Viber Pay

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Viber Pay, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή Viber, αν δεν την έχετε ήδη κατεβάσει.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, απλά ανοίξτε την και μεταβείτε στην καρτέλα “Περισσότερα” στο κάτω μέρος της οθόνης. Από εκεί, επιλέξτε “Viber Pay” και στη συνέχεια “Εγγραφή στο Viber Pay“.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να δημιουργήσετε ένα τετραψήφιο PIN. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα PIN που είναι εύκολο για εσάς να θυμάστε αλλά δύσκολο για άλλους να μαντέψουν.

Μόλις το κάνετε αυτό, το Viber θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω SMS. Εισάγετε τον κωδικό στην εφαρμογή όταν σας ζητηθεί.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε μια μέθοδο πληρωμής στο λογαριασμό σας Viber Pay. Μπορείτε να συνδέσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να συνδέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Για να συνδέσετε μια μέθοδο πληρωμής, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και δώστε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μόλις συνδέσετε μια μέθοδο πληρωμής, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη χρήση του Viber Pay! Για να στείλετε χρήματα σε κάποιον, απλώς μεταβείτε στο προφίλ του στο Viber και πατήστε το κουμπί “Αποστολή χρημάτων”.

Εισάγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή. Ο παραλήπτης θα λάβει μια ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορεί να αποδεχτεί την πληρωμή.

Εν κατακλείδι, η δημιουργία λογαριασμού Viber Pay είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει απευθείας από την εφαρμογή Viber.

Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα απευθείας από το λογαριασμό σας στο Viber, καθιστώντας το μια βολική και ασφαλή επιλογή πληρωμής. Τι περιμένετε λοιπόν; Κατεβάστε το Viber και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας σήμερα!

Πραγματοποιήστε ασφαλείς συναλλαγές

Αποστολή χρημάτων με το Viber Pay, Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Για να στείλετε χρήματα σε κάποιον, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Viber και μεταβείτε στο παράθυρο συνομιλίας του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε χρήματα.
  2. Ανοίξτε το παράθυρο συνομιλίας και πατήστε το κουμπί “Πληρωμές” στο παράθυρο συνομιλίας.
  3. Εισάγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε και επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  4. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία πληρωμής και στείλτε την πληρωμή.
  5. Ο παραλήπτης θα λάβει μια ειδοποίηση ότι έχει ληφθεί μια πληρωμή και μπορεί να την αποδεχτεί ακολουθώντας τις οδηγίες στην εφαρμογή Viber.

Συνήθη προβλήματα με το Viber Pay και πώς να τα επιλύσετε

Παρά το γεγονός ότι είναι γενικά μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, μπορεί να παρουσιάσει ορισμένα κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι χρήστες. Ακολουθούν μερικά από τα πιο συχνά προβλήματα και οι λύσεις τους:

Η πληρωμή δεν επεξεργάζεται

Εάν η πληρωμή σας δεν διεκπεραιώνεται, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα με τη μέθοδο πληρωμής σας ή σε τεχνικό πρόβλημα με την πλατφόρμα.

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία πληρωμής σας είναι σωστά και ότι έχετε επαρκή χρήματα στο λογαριασμό σας. Εάν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του για βοήθεια.

Προβλήματα επαλήθευσης λογαριασμού

Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία και νομικά έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας.

Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας έχουν εισαχθεί με ακρίβεια και ότι τα έγγραφά σας συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές της πλατφόρμας, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαδικασία επαλήθευσης.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Viber αν χρειάζεστε βοήθεια, αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια

Παρόλο που μπορεί να είναι μια ασφαλής πλατφόρμα, παραμένει σημαντικό να παραμείνετε προσεκτικοί και να διασφαλίσετε τις προσωπικές και οικονομικές σας πληροφορίες.

Για να το διασφαλίσετε αυτό, συνιστάται να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο λογαριασμό σας.

Θα πρέπει να αποφεύγετε να αποκαλύπτετε τα δεδομένα πληρωμής σας σε μη ζητηθέντα μέρη και να είστε προσεκτικοί όταν έχετε να κάνετε με απάτες phishing ή άλλες κακόβουλες δραστηριότητες.

Εναλλακτικές λύσεις για το Viber Pay

Εναλλακτικές λύσεις για το Viber Pay

Μια εξαιρετική επιλογή για ψηφιακές πληρωμές, δεν είναι η μόνη που υπάρχει. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

PayPal

Το PayPal είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα εικονικών πληρωμών που επιτρέπει στα άτομα να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χρησιμοποιώντας είτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους.

Το σύστημα δέχεται διάφορες μεθόδους πληρωμής και είναι ευρέως αναγνωρισμένο από τους διαδικτυακούς πωλητές και πωλητές.

Venmo

Το Venmo είναι μια εφαρμογή πληρωμών μέσω κινητού που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Χρησιμοποιείται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι γνωστή για τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται πληρωμές και να αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους.

Revolut

Revolut Pay μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με απλό και ασφαλή τρόπο. Χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ή προσαυξήσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών, κάνει τις διεθνείς πληρωμές και συναλλαγές απλές.

Επιλέξτε το Revolut Pay για μια φινέτσα και μια πρωτοποριακή προσέγγιση στις πληρωμές. Γίνετε μέρος της επανάστασης και αρχίστε να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας γρήγορα και εύκολα από τώρα!

Συμπέρασμα

Μια καινοτόμος και φιλική προς το χρήστη λύση που διευκολύνει την πραγματοποίηση ψηφιακών πληρωμών, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια.

Το Viber Pay είναι μια φανταστική επιλογή για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο χάρη στις προσαρμόσιμες επιλογές πληρωμής και το ενσωματωμένο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων.

Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας  και να αρχίσετε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα αμέσως, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες αυτού του οδηγού.

Να θυμάστε πάντα να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για να διατηρείτε τις προσωπικές και οικονομικές σας πληροφορίες ασφαλείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *