discord

Τι ειναι το discord, πως λειτουργεί, πως φτιάχνω;

5/5 - (2 votes)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν έχετε χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, να έχετε ακούσει για το Discord. Πρόκειται για μια γνωστή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που δημιουργήθηκε με γνώμονα τους παίκτες.

Αλλά τι ακριβώς είναι; Πώς μπορείτε να εγγραφείτε, λοιπόν; Μάθετε το διαβάζοντας παρακάτω!

5/5 - (2 votes)

Τι είναι το Discord;

Το Discord είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας για παίκτες. Επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε φωνητικά κανάλια, να συνομιλούν μέσω κειμένου με άλλους παίκτες και να δημιουργούν τις δικές τους κοινότητες διακομιστών.

Τι είναι Discord;

Με το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, έχει γίνει γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους παίκτες που θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι δωρεάν – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συσκευή όπως ένας υπολογιστής ή ένα smartphone.

Πως φτιάχνω Discord;

Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δημιουργώντας ένα όνομα χρήστη.

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους παίκτες συμμετέχοντας σε υπάρχοντες διακομιστές ή δημιουργώντας τη δική σας κοινότητα διακομιστών.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας έτσι ώστε μόνο εγκεκριμένα άτομα να μπορούν να συμμετέχουν στον διακομιστή σας ή να τον κάνετε ανοιχτό σε όλους!

Θα είστε επίσης σε θέση να επωφεληθείτε από όλες τις ισχυρές λειτουργίες του, όπως φωνητική συνομιλία, μορφοποίηση πλούσιου κειμένου, κοινή χρήση αρχείων, βιντεοκλήσεις, προσαρμοσμένα emotes (emojis) και πολλά άλλα.

Αυτό καθιστά ευκολότερο από ποτέ για τους παίκτες να παραμένουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο!

Για να δούμε πως φτιάχνουμε ένα Server….

Discord Server

Βήμα 1 – εφαρμογή Discord για desktop ή smartphone

Ξεκινήστε την εφαρμογή Discord για desktop ή smartphone/tablet και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Τι είναι το Discord;

Βήμα 2 – Προσθήκη server/διακομιστή 

Στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο σύμβολο συν στην αριστερή γραμμή μενού για να επιλέξετε “Προσθήκη διακομιστή”.

Προσθήκη server

Βήμα 3 – Δημιουργία server/διακομιστή

Τώρα θα ανοίξει ένα παράθυρο. Μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε έναν server ή να δημιουργήσετε τον δικό σας. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία server/διακομιστή”.

Δημιουργία server διακομιστή

Βήμα 4

Κατ’ αρχάς, καθορίστε αν ο διακομιστής θα είναι για τους φίλους σας ή για μια επίσημη λέσχη/κοινότητα.

διακομιστής

Βήμα 5

Στη συνέχεια, θα ανοίξει το μενού για τη δημιουργία του δικού σας Discord Server. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το όνομα του Server σας. Μόλις εισαγάγετε το όνομα, κάντε κλικ στο “Create” (Δημιουργία).

δημιουργία του δικού σας Discord Server

Βήμα 6

Ο νέος σας Server είναι τώρα έτοιμος για χρήση. Μπορείτε τώρα να προσκαλέσετε απευθείας τους φίλους σας.

προσκαλέσετε απευθείας τους φίλους

Βήμα 7

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο προφίλ του διακομιστή στην επάνω αριστερή γωνία.

Εδώ θα βρείτε επιλογές όπως “Πρόσκληση ατόμων” ή “Σίγαση διακομιστή”. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε εκεί τις “Ρυθμίσεις διακομιστή”, καθώς και τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και απορρήτου.

Πρόσκληση ατόμων discord

Βήμα 8

Εκτός από τα κανάλια στο “Γενικά”, μπορείτε τώρα επίσης να δημιουργήσετε κανάλια φωνής και κειμένου για διαφορετικά θέματα στο διακομιστή σας.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σύμβολο συν δίπλα στα “Κανάλια κειμένου” και “Κανάλια φωνής”.

κανάλια φωνής και κειμένου

Discord bot

Αν έχετε το δικό σας server, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ή περισσότερα Discord bot.

Τα bots μπορούν, για παράδειγμα, να χαιρετούν νέα μέλη, να παίζουν τη μουσική που θέλετε, αν είναι ένα Music Bot, να αναλύουν δεδομένα ή να στέλνουν αυτόματα μηνύματα ομάδας.

Discord bot

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των server Discord;

Οι ομαδικές συνομιλίες μπορούν επίσης να δημιουργηθούν χωρίς διακομιστή. Χωρίς διακομιστή, ωστόσο, ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται σε δέκα ανά ομάδα.

Εάν διαθέτετε server, έως και 25 συμμετέχοντες ανά κανάλι μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τη συνομιλία κειμένου και βίντεο.

Ένας server μπορεί να περιέχει έως και 500 κανάλια. Η ύπαρξη διακομιστή είναι η ιδανική λύση για κοινότητες που διοργανώνουν μεγάλες συναντήσεις και εκδηλώσεις με όλα τα μέλη τους.

Download Discord

Την εφαρμογή Discord μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα τους. – https://discord.com/download

Συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να μείνετε συνδεδεμένοι με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Discord. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του και τα ισχυρά χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κοινότητες παιχνιδιών σήμερα.

Η εγγραφή είναι εύκολη – απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα χρήστη σας – και στη συνέχεια αρχίστε να εξερευνάτε όλα όσα έχει να προσφέρει το discord!

Από δωμάτια φωνητικής συνομιλίας μέχρι προσαρμοσμένα emotes (emojis) υπάρχει κάτι για όλους σε αυτή τη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων! Τι περιμένετε λοιπόν; Ξεκινήστε στο discord σήμερα!

Αν βρίσκεστε στο midjourney και αισθάνεστε τη discord, μην ανησυχείτε – υπάρχει ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης για να σας βοηθήσει. Με το midjourney Discord Bot, μπορείτε εύκολα να κάνετε τον διακομιστή Discord σας ένα πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό μέρος.

Το bot επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα προγράμματά τους, να αναθέτουν εργασίες, να στέλνουν μηνύματα για επερχόμενες προθεσμίες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το midjourney έχει υποστήριξη για ενσωματώσεις συμβατές με το Slack, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιεί η ομάδα σας.

Συνολικά, το midjourney Discord Bot είναι το τέλειο εργαλείο για να επαναφέρετε τις συζητήσεις της ομάδας σας στη σωστή τροχιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *