Ευρεση αμκα με αφμ

Ευρεση αμκα με αφμ και Βεβαίωση αμκα μέσω taxisnet

5/5 - (3 votes)

Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις συνεχίζουν να επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής, η εύρεση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) έχει εξελιχθεί για να παρέχει ακόμη περισσότερη ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της εύρεσης ΑΜΚΑ και θα παρέχουμε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς μπορείτε να ενημερωθείτε σωστά. Θα σας δείξουμε 2 τρόπους.

5/5 - (3 votes)

5/5 - (3 votes)

Ευρεση αμκα με αφμ μου: 1ος Τρόπος

Διαδικασία online εύρεσης ΑΜΚΑ

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να διασφαλίσετε την επιτυχή εύρεση του ΑΜΚΑ σας:

Βήμα 1: Επίσημη Ιστοσελίδα ΑΜΚΑ 

Είτε μπείτε από υπολογιστή είτε από κινητό η διαδικασία είναι η ίδια. Ανοίγετε έναν φυλλομετρητή Chrome, Mozilla, Opera, Safari όποιον browser θέλετε εσείς.

Πληκτρολογείτε την ιστοσελίδα https://www.amka.gr/AMKAGR/

Ευρεση ΑΜΚΑ

Βήμα 2: Καταχώρηση στοιχείων Ατόμου

Αφού φορτώσει η ιστοσελίδα, εισαγάγετε τα ακόλουθα στοιχεία στην κατηγορία “ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΟΥ”: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο και Μητρώνυμο, χρησιμοποιώντας κεφαλαία ελληνικά γράμματα.

Επίσης, καταχωρήστε την ημερομηνία γέννησης στο τελευταίο πεδίο και πατήστε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Ευρεση ΑΜΚΑ καταχώρηση στοιχείων

Βήμα 3: Στοιχεία Ταυτότητας / ΑΦΜ μου

Μόλις πατήσετε αναζήτηση, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητα σας.

ευρεση αμκα με αφμ

Βήμα 4: Αποτελέσματα Αναζήτησης

Φτάσαμε στο τελευταίο μας στάδιο. Αφού καταχωρήσαμε το ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητας και πατήσαμε αναζήτηση, θα μας εμφανίσει τον αριθμό ΑΜΚΑ που έχουμε και θα μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε κιόλας.

Εκτυπώστε την βεβαίωση ΑΜΚΑ

εκτυπώστε την βεβαίωση ΑΜΚΑ

Μόλις πατήσετε το κουμπί εκτύπωση θα εμφανιστεί το έντυπο κάπως έτσι:

βεβαίωση ΑΜΚΑ

Αμκα gov/Ευρεση αμκα μέσω Gov: 2ος Τρόπος

Βήμα 1: Ιστοσελίδα Gov – Βεβαίωση ΑΜΚΑ μέσω taxisnet

Όπως και στο βήμα 1ο τou προηγούμενου τρόπου, πρέπει να μπούμε στην ιστοσελίδα Εύρεση ΑΜΚΑ μέσω GOV, και πολύ απλά μας κατευθύνει στην ίδια ιστοσελίδα  https://www.amka.gr/AMKAGR/

Conclusions

Συνοψίζοντας, η ενημέρωση του ΑΜΚΑ είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες εφαρμογές που διευκολύνουν τη διαδικασία.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα και ακολουθώντας τα ανωτέρω βήματα, μπορείτε να ενημερώσετε τον ΑΜΚΑ σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε το βήμα μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις και εξασφαλίστε την ενημέρωση του ΑΜΚΑ σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την εύρεση του ΑΜΚΑ σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μπορεί να έχετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *