διαφημίσεις στο Youtube

Κόλπο να μην βλέπετε διαφημίσεις στο Youtube, Μην το πείτε πουθενά.

5/5 - (2 votes)

Καλώς ήρθατε στον αχανή κόσμο του YouTube, όπου βίντεο με γάτες που κυνηγούν λέιζερ, μοναδικές συνταγές και ταξιδιωτικούς προορισμούς εκτός της συνηθισμένης διαδρομής ανταγωνίζονται για την απόλαυσή σας. Αλλά υπάρχει μια παγίδα: ο αδιάκοπος καταιγισμός διαφημίσεων που διακόπτουν τη ροή των βίντεο και αποσπούν την απόλαυση της προβολής σας.

Αν έχετε μουρμουρίσει ποτέ κάτω από την αναπνοή σας: “Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το YouTube χωρίς διαφημίσεις;”, ήρθατε στο σωστό μέρος.

YouTube χωρίς διαφημίσεις

YouTube χωρίς διαφημίσεις

Σε αυτή τη δημοσίευση στο blog, θα αναλύσουμε πολλούς τρόπους για να εξαλείψετε ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο YouTube. Από νόμιμες μεθόδους έως χρήσιμα εργαλεία, σας έχουμε καλύψει. Ετοιμαστείτε καθώς περιηγούμαστε σε αυτό το ταξίδι προς ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις.

Η μάχη με τις διαφημίσεις στο YouTube

Η εισβολή των διαφημίσεων

Σχεδόν κάθε βίντεο στο YouTube συνοδεύεται από σύντομες διαφημίσεις στην αρχή και άλλες διάσπαρτες σε όλη τη διάρκεια, ειδικά σε δημοφιλή βίντεο μεγάλης διάρκειας. Είναι κατανοητό – οι διαφημίσεις αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για το YouTube και τους δημιουργούς του περιεχομένου του. Αλλά ως θεατής, αυτές οι διακοπές μπορεί να διαταράξουν την απόλαυσή σας και να οδηγήσουν ακόμη και στο να χάσετε κρίσιμο περιεχόμενο βίντεο.

Μια ματιά στο σύστημα προβολής διαφημίσεων του YouTube

Το σύστημα προβολής διαφημίσεων του YouTube είναι πολύπλοκο, με τους αλγορίθμους του να προσαρμόζονται συνεχώς στις συνήθειες προβολής και το προτιμώμενο περιεχόμενο των χρηστών. Παρά το γεγονός αυτό, οι διαφημίσεις μπορεί να είναι παρεμβατικές και συχνά δεν βρίσκουν το κοινό-στόχο τους. Στις επόμενες ενότητες, θα διερευνήσουμε τρόπους για να παρακάμψετε αυτές τις διαφημίσεις χωρίς να ξεπεράσετε νομικά όρια ή να θέσετε σε κίνδυνο την εμπειρία προβολής σας.

Νόμιμοι τρόποι αποφυγής των διαφημίσεων του YouTube

Εδώ, εμβαθύνουμε σε διάφορες νόμιμες μεθόδους για να παρακάμψετε τις διαφημίσεις του YouTube:

Εγγραφείτε στο YouTube Premium

Εγγραφείτε στο YouTube Premium

Ένας απλός τρόπος για να απολαύσετε ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις είναι η εγγραφή στο YouTube Premium. Εκτός από την εξάλειψη όλων των διαφημίσεων, αυτή η υπηρεσία σας παρέχει δυνατότητες όπως αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, βίντεο χωρίς σύνδεση και πρόσβαση σε πρωτότυπο περιεχόμενο του YouTube. Ωστόσο, υπάρχει το μηνιαίο τέλος που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθιστώντας αυτή τη μέθοδο όχι απαραίτητα οικονομικά αποδοτική για όλους.

Χρησιμοποιήστε μια νόμιμη επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης όπως το Adblock Plus, το uBlock Origin ή το AdGuard μπορούν να αποκλείσουν αποτελεσματικά τις διαφημίσεις στο YouTube. Αυτές οι επεκτάσεις φιλτράρουν το διαφημιστικό περιεχόμενο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς διακοπή. Φροντίστε να κατεβάζετε αυτές τις επεκτάσεις μόνο από αξιόπιστες πηγές για να αποφύγετε πιθανούς κινδύνους ασφαλείας.

Τροποποίηση των διευθύνσεων URL του YouTube

Από τεχνικής πλευράς, μπορείτε να παρακάμψετε τις pre-roll διαφημίσεις προσθέτοντας μια τελεία μετά την τελεία στο “youtube.com”. Η προσαρμοσμένη διεύθυνση URL σας θα πρέπει να μοιάζει με “youtube.com.”. Αυτό λειτουργεί επειδή πολλοί ιστότοποι ξεχνούν να κανονικοποιήσουν το όνομα κεντρικού υπολογιστή -το μέρος που ακολουθεί την τελεία- και το αντιμετωπίζουν ως διαφορετικό. Παρόλο που αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές, αξίζει μια δοκιμή.

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους

Μια ποικιλία εφαρμογών σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο του YouTube χωρίς διαφημίσεις, όπως το NewPipe στο Android ή το YouTube Vanced. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να παρέχουν μια σχεδόν πλήρως εξοπλισμένη εμπειρία YouTube χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις, αλλά και πάλι, έχετε κατά νου την ασφάλεια της συσκευής σας πριν κατεβάσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

  • Να κάνετε λήψη πάντα από αξιόπιστες πηγές ή επίσημα καταστήματα εφαρμογών, όπως την σελίδα www.freedownload.gr
  • Λάβετε υπόψη ότι οι εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να μην είναι απολύτως νόμιμες σε όλες τις περιοχές

Βελτιώστε την προβολή σας με εκτεταμένες υπηρεσίες

Για όσους είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν μερικά δολάρια για αυτό το απρόσκοπτο ταξίδι στο YouTube, σκεφτείτε να εγγραφείτε στις διευρυμένες υπηρεσίες του YouTube:

YouTube Music Premium

Αυτή η συνδρομή ισχύει για την εφαρμογή YouTube Music app, όπου μπορείτε να απολαύσετε μουσικά βίντεο και τραγούδια χωρίς διαφημίσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν εξαλείφει τις διαφημίσεις στην κανονική εφαρμογή ή τον ιστότοπο του YouTube.

YouTube TV

The YouTube TV προσφέρει ζωντανή (και χωρίς διαφημίσεις) τηλεόραση από πάνω από 85+ δίκτυα, μαζί με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης DVR, με μηνιαία χρέωση. Πρόκειται για μια σταθερή επιλογή για την αποκοπή της καλωδιακής τηλεόρασης, αν παρακολουθείτε πολλή τηλεόραση δικτύου.

To #1 Κόλπο για YouTube χωρίς διαφημίσεις

Μην το πείτε πουθενά όμως γιατί θα έχουμε μπελάδες. Δοκιμασμένο και πολύ εύκολο για όσους χρησιμοποιούν τον browser Google Chrome.

Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν για τους AD Blockers , σε αυτό το “κόλπο” όμως θα είναι το πιο εύκολο.

Ad Speedup - Skip Video Ads Faster

Με το Ad Speedup στο Chrome Web Store: Η Επανάσταση των Γρήγορων Διαφημίσεων

Ανακάλυψε το Ad Speedup, το extension που αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο των διαφημίσεων. Αντί να τις μπλοκάρει, τις παίζει σε ταχύτητες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και συνεχή εμπειρία περιεχομένου.

Πώς Δουλεύει το Ad Speedup

The Ad Speedup υπόσχεται να αναγνωρίσει αυτόματα κάθε διαφήμιση και να την επιταχύνει μέχρι και 16 φορές. Μια διαφήμιση που διαρκεί 30 δευτερόλεπτα, μεταμορφώνεται σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, κρατώντας το ενδιαφέρον σου ακόμα και στις πιο βιαστικές στιγμές.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Πέρα από την επιτάχυνση, το Ad Speedup προσφέρει αυτόματη σίγαση των διαφημίσεων από προεπιλογή, δίνοντάς σου τον έλεγχο του ήχου. Και όχι μόνο αυτό, σε μελλοντικές εκδόσεις, θα πιέζει αυτόματα το κουμπί “skip,” εξασφαλίζοντας μια ακόμα πιο απρόσκοπτη πλοήγηση.

Το Μέλλον των Διαφημίσεων

With the Ad Speedup, η εμπειρία σου στον κόσμο των διαφημίσεων αλλάζει. Αποκάλυψε το μέλλον της διαφήμισης, όπου η ταχύτητα συναντά την εξυπνάδα, και κράτα την προσοχή σου χωρίς διακοπές.

Εγκατέστησε το Ad Speedup τώρα και ζήσε τη διαφορά!

Conclusion

Είναι αυτονόητο ότι οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να θυμόμαστε ότι χωρίς τις διαφημίσεις, πολλοί από τους αγαπημένους μας YouTubers ίσως να μην συνέχιζαν να δημιουργούν το περιεχόμενο που αγαπάμε. Έτσι, όταν σκέφτεστε πώς να παρακολουθείτε το YouTube χωρίς διαφημίσεις, να έχετε κατά νου αυτή την ισορροπία.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι κακό να θέλετε μια λιγότερο διακοπτόμενη εμπειρία κατά την παρακολούθηση του YouTube. Είτε επιλέξετε να εγγραφείτε στις επί πληρωμή υπηρεσίες του YouTube είτε να πειραματιστείτε με νόμιμες μεθόδους αποκλεισμού διαφημίσεων, ο απώτερος στόχος παραμένει ο ίδιος – ένα ταξίδι στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, με καθηλωτική εμπειρία.

Δεν είναι καιρός να κάνουμε τις συνεδρίες μας στο YouTube πιο ευχάριστες; Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πέρα από την απλή παράκαμψη των διαφημίσεων και να τις εξαλείψετε εντελώς από την εμπειρία σας στο YouTube!

“Οι διαφημίσεις, ενώ υποστηρίζουν τους δημιουργούς περιεχομένου, μπορεί μερικές φορές να διαταράσσουν την προβολή μας στο YouTube. Γιατί να μην απολαμβάνουμε περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις με τον νόμιμο τρόπο;”