Παιχνιδια χωρισ ιντερνετ

Παιχνιδια χωρισ ιντερνετ: Τα 5 καλύτερα για το κινητό σας

5/5 - (1 vote)

Έχεις ποτέ βρεθεί σε μια κατάσταση όπου το ίντερνετ δεν είναι διαθέσιμο, αλλά θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι στο κινητό σου; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ακόμα και όταν είσαι εκτός σύνδεσης. Σε αυτό το άρθρο, θα σου παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα παιχνίδια για το κινητό σου που μπορείς να παίξεις χωρίς ίντερνετ.

Τα 5 καλύτερα Παιχνιδια χωρισ ιντερνετ

1. Alto’s Adventure/Alto’s Odyssey

Alto's Adventure

The Alto’s Adventure και το Alto’s Odyssey είναι δύο απίστευτα όμορφα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο κινητό σου χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση στο ίντερνετ. Και τα δύο παιχνίδια ακολουθούν την ιστορία του Alto, ενός χιονιού που κατεβαίνει με το σανίδι του από ένα βουνό.

Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και το gameplay είναι απλό αλλά πολύ εθιστικό. Προσπάθησε να συλλέξεις όλα τα κρυμμένα αντικείμενα και να αποφύγεις τα εμπόδια στην πορεία σου. Είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα σου.

Android | iOS

2. Monument Valley

Monument Valley

Το Monument Valley είναι ένα παιχνίδι παζλ που θα σε μαγέψει με τα εκπληκτικά του γραφικά και την ενδιαφέρουσα ιστορία του. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να καθοδηγήσεις την πρωταγωνίστρια, την Ida, μέσα από εξερεύνηση και περιπέτεια μέσα σε μοναδικά και γοητευτικά μνημεία.

Οι γρίφοι είναι δύσκολοι αλλά απολαυστικοί και θα σε κρατήσουν απασχολημένο για αρκετές ώρες. Αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για όσους αγαπούν την τέχνη και την αισθητική.

Android | iOS

3. Terraria

Terraria

Το Terraria είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια επιβίωσης και πλατφόρμας που μπορείς να παίξεις στο κινητό σου. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να χτίσεις τον δικό σου κόσμο, να συλλέξεις πόρους και υλικά, να κατασκευάσεις όπλα και πανοπλίες, και να αντιμετωπίσεις διάφορους εχθρούς.

Το παιχνίδι προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και δημιουργικότητας. Μπορείς να παίξεις μόνος σου ή να συνεργαστείς με φίλους σου για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση.

Android | iOS

4. Polytopia

Polytopia

Το Polytopia είναι ένα εθιστικό παιχνίδι στρατηγικής που μπορείς να παίξεις σε απλή γραφή. Στο παιχνίδι, πρέπει να οικοδομήσεις τη δική σου πολιτεία, να επεκτείνεις τα εδάφη σου και να αντιμετωπίσεις άλλους παίκτες.

Ο στόχος είναι να κυριαρχήσεις πάνω από τον υπόλοιπο κόσμο κερδίζοντας πολέμους, κτίζοντας αυτοκρατορίες και εκμεταλλευόμενος τους πόρους. Το Polytopia είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη στρατηγική και θέλουν να περάσουν μερικές ώρες με αυτό το φοβερό παιχνίδι.

Android | iOS

5. Crossy Road

Crossy Road

Το Crossy Road είναι ένα απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι που μπορείς να παίξεις χωρίς ίντερνετ. Στο παιχνίδι, πρέπει να βοηθήσεις ένα ζωάκι να διασχίσει έναν απαγορευμένο δρόμο γεμάτο με αυτοκίνητα και εμπόδια.

Το παιχνίδι έχει απλά γραφικά αλλά το gameplay είναι αρκετά προκλητικό και γεμάτο δράση. Πρέπει να προσέχεις τη σωστή χρονική στιγμή για να διασχίσεις τον δρόμο και να αποφύγεις τα αυτοκίνητα. Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για γρήγορα gameplay sessions και θα σε κρατήσει διασκεδασμένο για ώρες.

Android | iOS

“Τα παιχνίδια χωρίς ίντερνετ είναι μια εξαιρετική επιλογή για να περάσεις χρόνο ψυχαγωγικά, ακόμα και όταν δεν έχεις πρόσβαση σε δίκτυο.”

Conclusions

Όταν βρίσκεσαι μακριά από το ίντερνετ, αυτά τα παιχνίδια για κινητά σου προσφέρουν διασκέδαση και απασχόληση.

Από παιχνίδια χαλάρωσης όπως το Alto’s Adventure και το Monument Valley, μέχρι παιχνίδια επιβίωσης και στρατηγικής όπως το Terraria και το Polytopia, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το απλό αλλά εθιστικό Crossy Road, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Οπότε, αποφάσισε το αγαπημένο σου και ξεκίνα να παίζεις!

Bonus: 10 Παιχνίδια χωρίς Internet

10 Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ για το Κινητό

Ψάχνετε για τρόπους να διασκεδάσετε στο κινητό σας χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ; Δείτε 10 από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης:

Dots

Ένα παιχνίδι παζλ που σας προκαλεί να συνδέσετε χρωματισμένες κουκκίδες για να δημιουργήσετε γραμμές και σχήματα.

The Room

Μια σειρά από παιχνίδια περιπέτειας point-and-click γεμάτα με γρίφους και μυστήρια για να λύσετε.

Minecraft

Το κλασικό παιχνίδι sandbox όπου μπορείτε να χτίσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Plants vs. Zombies

Ένα αμυντικό παιχνίδι όπου πρέπει να φυτέψετε φυτά για να σταματήσετε τα ζόμπι να εισβάλουν στο σπίτι σας.

Badland

Ένα παιχνίδι πλατφόρμας με μοναδικά φυσικά στοιχεία και όμορφα γραφικά.

Candy Crush Saga

Ένα παιχνίδι ταιριάσματος 3 που είναι εύκολο να μάθετε αλλά δύσκολο να το αφήσετε κάτω.

Fruit Ninja

Ένα παιχνίδι arcade όπου πρέπει να κόψετε τα φρούτα που πετάγονται στην οθόνη.

Angry Birds

Ένα κλασικό παιχνίδι σφεντόνας όπου πρέπει να εκτοξεύσετε πουλιά για να χτυπήσετε τα γουρούνια.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά εξαιρετικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο κινητό σας χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Με τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.