Τι είναι το snapchat

Τι είναι το snapchat και πως να βρω καποιον στο snapchat;

5/5 - (1 vote)

τι είναι το snapchat: Το Snapchat έχει αλλάξει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό. Οι συχνές ενημερώσεις συνεπάγονται ότι η εφαρμογή δεν φαίνεται και δεν λειτουργεί καθόλου όπως το ίδιο. Η Snap, η εταιρεία πίσω από το Snapchat, είναι τόσο επιθετική στις προσαρμογές της εφαρμογής που μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς με το πώς λειτουργεί το Snapchat, ακόμη και για όσους είναι καθημερινοί καταναλωτές. Για να κάνετε τα πράγματα πιο απλά για εσάς και τους αρχάριους, το Pocket-lint συγκέντρωσε αυτές τις πληροφορίες.

Μέχρι την άκρη τους, μπορεί να γνωρίζετε κάθε πλευρά της εφαρμογής. Και όταν έρθει η επόμενη αντικατάσταση, θα πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδοκιμάσετε ακριβώς εδώ.

Τι είναι το Snapchat;

Τι είναι το snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για μονάδες Android και iOS. Στην καθομιλουμένη, η εφαρμογή είναι κοινώς γνωστή ως Snap από τους πελάτες της. Εν τω μεταξύ, ο προγραμματιστής του Snapchat είναι μια δημόσια εταιρεία που είναι επιπλέον γνωστή ως Snap, με σύγχυση. Η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι μια εταιρεία ψηφιακών φωτογραφιών. (Ως τέτοια, δημιουργεί διαφορετικά εμπορεύματα, μαζί με {hardware}, όπως τα γυαλιά Snapchat Spectacles).

Όποια και αν επιλέξετε να την ονομάσετε, επικεφαλής της Snap είναι ο συνιδρυτής Evan Spiegel.

Μία από τις πολλές βασικές ιδέες της εφαρμογής για κινητά είναι ότι κάθε εικόνα, βίντεο ή μήνυμα – ή αλλιώς snap – που στέλνετε από προεπιλογή γίνεται προσβάσιμο στον παραλήπτη για λιγότερο από ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν γίνει απρόσιτο. Αυτή η βραχυπρόθεσμη ή εφήμερη φύση της εφαρμογής σχεδιάστηκε αρχικά για να ενθαρρύνει μια επιπλέον καθαρή κυκλοφορία της αλληλεπίδρασης.

Snapchat πως λειτουργεί

Το μόνο που είναι απαραίτητο για να γίνετε μέλος είναι η ταυτότητά σας, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ένα τηλέφωνο και η ημερομηνία παράδοσής σας. Για να προσθέσετε φίλους, μπορείτε να προσθέσετε τις επαφές σας ή να αναζητήσετε άτομα που γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιον ρομποτικά, τραβώντας μια εικόνα του “Snapcode” του, ενός συγκεκριμένου κωδικού QR που είναι χαρακτηριστικός για κάθε άτομο.

Μετά από αυτό, τα θέματα γίνονται λίγο περίπλοκα. Στο Snapchat, συχνά ξεκινάτε την επικοινωνία στέλνοντας μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, όχι ένα μήνυμα κειμενικού περιεχομένου. Για να ξεκινήσετε έναν διάλογο, πατάτε τον μεγάλο κύκλο της ψηφιακής κάμερας και τραβάτε ένα στιγμιότυπο. Υπάρχουν κάθε είδους εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, καθώς και φίλτρα για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας.

Όταν προσαρμόσετε το “snap” σας, θα μπορείτε να το στείλετε σε οποιονδήποτε στη λίστα των φίλων σας, να το προσθέσετε στην ιστορία σας (η οποία είναι μια αναφορά της ημέρας που οι φίλοι σας μπορούν να δουν για είκοσι τέσσερις ώρες) και να το προσθέσετε στο Snap Map (το οποίο δείχνει τη φωτογραφία σας σε έναν χάρτη της τοποθεσίας σας που μπορεί να θεωρηθεί από οποιονδήποτε στο Snapchat).

Το Snapchat παρέχει διάφορες επιλογές για την κοινή χρήση και τη διαχείριση των στιγμιότυπων. Μαζί με την ανταλλαγή μηνυμάτων σε συγκεκριμένα άτομα, το Snapchat προσφέρει ομαδικές συζητήσεις στις οποίες μπορούν να συνεισφέρουν όλοι σε μια παρέα. Μπορείτε ενδεχομένως να διαγράψετε τα μηνύματα κειμενικού περιεχομένου που στέλνετε, αν και σε μια ομαδική συνομιλία τα απέναντι άτομα θα δουν ότι έχετε διαγράψει κάτι.

Τι είναι το Snap Map;

Το Snap Map δείχνει τη θέση σας σε ένα χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Μόνο οι φίλοι σας στο Snapchat μπορούν να δουν το μέρος που μπορεί να βρίσκεστε. Αν οι φίλοι σας έχουν επιλέξει να συμμετέχουν στο Snap Map, θα μπορείτε να βλέπετε και τις περιοχές τους. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ή να το χρησιμοποιήσετε στη λειτουργία Ghost Mode, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε το χάρτη, αλλά να μη σας βλέπουν οι άλλοι.

Το Snap Map επιλέγει επιπλέον πληροφορίες και περιστάσεις από όλο τον κόσμο. Τα παιδιά μπορούν να υποβάλλουν στιγμιότυπα στο Snap Map και η ταυτότητα και η θέση τους μπορεί να εμφανίζονται σε έναν δημόσιο χάρτη.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος με το Snap Map είναι ένας έφηβος να βλέπουν την τοποθεσία του όλοι οι φίλοι του – αφού μερικές από τις επαφές του Snapchat πιθανώς δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Εκτός αν υπάρχει μια συγκεκριμένη περίσταση στην οποία είναι πιο απλό για τους φίλους να γνωρίζουν ο ένας τη θέση του άλλου, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε το Snap Maps ή να το χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία Ghost.

Συμβουλές για το πως να βρω καποιον στο snapchat

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης Snapchat

γραμμή αναζήτησης snapchat

Στο Snapchat, έχουν μια μπάρα αναζήτησης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε άτομα στην εφαρμογή τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρίσετε την ταυτότητα ή το όνομα χρήστη του συγκεκριμένου ατόμου που προσπαθείτε να αναζητήσετε στη γραμμή αναζήτησης του Snapchat και να κάνετε κλικ στο Enter.

Αφού αναζητήσετε το συγκεκριμένο άτομο, θα εμφανιστούν πολλά αποτελέσματα. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη” δίπλα στο συγκεκριμένο πρόσωπο που αναζητάτε, ώστε να το προσθέσετε στο Snapchat. Μπορείτε ενδεχομένως να αναζητήσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο που αναζητάτε στο Snapchat με βάση την ταυτότητα, το όνομα χρήστη ή την ποσότητα του κινητού τηλεφώνου.

Χρησιμοποιήστε το αρχείο επαφών σας

Το Snapchat είναι έτοιμο να συγχρονιστεί με τις επαφές σας, ώστε με αυτή τη μέθοδο να μπορείτε να προσθέσετε τους δικούς σας αμέσως από τις επαφές σας! Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και μεταβείτε στο προφίλ σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Προσθήκη φίλων” και, στη συνέχεια, αναζητήστε την επιλογή ώστε να προσθέσετε τις επαφές σας σε αυτόν τον κατάλογο ελέγχου.

Αφού προσθέσετε τη λίστα επαφών σας, είναι καλύτερο να έχετε την επιλογή να δείτε ποιος είναι στο Snapchat από τις επαφές σας. Κάντε κλικ σε αυτό το σημείο για να δείτε όλους όσους έχουν Snapchat από τη λίστα επαφών σας. Θα σας επιτρέψει να δείτε αν κάποιος έχει Snapchat, πιθανόν να έχετε την ποσότητα του κινητού του τηλεφώνου.

Χρήση Fast Add snapchat

Ακόμα και αν δεν έχετε το συγκεκριμένο άτομο στη λίστα επαφών σας, ενδεχομένως ο καλός σας φίλος να το έχει προσθέσει στο Snapchat! Αν τυχαίνει να πάτε στο “Προσθήκη φίλων”, θα παρατηρήσετε το τμήμα Γρήγορης Προσθήκης, και το πιθανότερο είναι ότι θα ανακαλύψετε εκεί αυτόν που ψάχνετε.

Το Fast Add είναι ένα κομμάτι στο Snapchat που δείχνει τους πελάτες που έχουν προσθέσει οι κοινοί σας φίλοι, αυτούς στους οποίους έχετε εγγραφεί ή αυτούς που βρίσκονται ήδη στη λίστα επαφών σας. Σε περίπτωση που ο καλός σας φίλος τους έχει ήδη προσθέσει, το πιθανότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να βρείτε το προφίλ Snapchat του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε αν μιλούν για αυτούς στο Story ενός φίλου σας

story snapchat

Με τη λειτουργία επισήμανσης του Snapchat, θα μπορείτε να επισημάνετε τους φίλους σας στο story σας για να τους ενημερώσετε ότι μόλις δημοσιεύσατε γι’ αυτούς. Αν το κάνετε αυτό, όλοι οι φίλοι σας στο Snapchat θα γνωρίζουν το όνομα χρήστη του συγκεκριμένου ατόμου που αναφέρετε στην ιστορία σας.

Σε περίπτωση που ο καλός σας φίλος αναφέρει το συγκεκριμένο πρόσωπο που αναζητάτε στην ιστορία του, τότε θα μπορείτε να τον προσθέσετε με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο όνομα χρήστη που αναφέρεται στην ιστορία και να κάνετε κλικ στο add.

Τι είναι η Snapchat story;

Μια αφήγηση είναι μια ομάδα στιγμών στον τύπο των φωτογραφιών και των ταινιών. Στο Snapchat, οι ιστορίες εμφανίζονται ως κύκλοι και μόλις τις πατήσετε, παίζουν αυτόματα τις εικόνες ή τις ταινίες που συνέλεξε το άτομο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικές ιστορίες που μπορούν να δουν οι φίλοι σας για ένα διάστημα 24 ωρών. Οι συνδρομητές του Snapchat+ μπορούν να τις ρυθμίσουν να τελειώσουν μετά από μια ώρα έως και μια εβδομάδα. Ή, σε περίπτωση που υποθέσετε ότι το στιγμιότυπό σας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ή αξιόλογο για την επικαιρότητα, θα μπορείτε να το υποβάλετε για να προβληθεί στο τμήμα Highlight, το οποίο επιλέγει ένα μείγμα στιγμιότυπων που αναγνωρίστηκαν ως διασκεδαστική προβολή. Τα στιγμιότυπα επιμελούνται και συγκεντρώνονται από την εταιρεία.

Παρόλο που είναι ωραίο να προστεθεί η ιστορία σας στο Highlight roundup, είναι επίσης πολύ δημόσιο, οπότε τα παιδιά θα έπρεπε να το σκεφτούν δύο φορές πριν υποβάλουν ένα.

Πραγματοποιήστε μια αντίστροφη αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Social Catfish

Αν καμία από αυτές τις επιλογές δεν δούλεψε για εσάς, θα μπορείτε να βασίζεστε πάντα στο Social Catfish που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αυτόν που ψάχνετε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ταυτότητά τους, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ποσότητα του κινητού τηλεφώνου, το όνομα χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η φωτογραφία τους για να ξεκινήσετε.

Μόλις λάβετε αυτές τις πληροφορίες, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Social Catfish. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στη γραμμή αναζήτησης για να ταξινομήσετε τις πληροφορίες που έχετε. Αφού τελειώσετε με αυτό, μπορεί να σας ζητήσει να γίνετε μέλος σε μία από τις επιλογές μελών του Social Catfish πριν συνεχίσετε. Μετά από αυτό, θέλετε μόνο να παρακολουθήσετε μερικά λεπτά για να δείτε τα αποτελέσματά σας! Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αν το συγκεκριμένο άτομο που αναζητάτε έχει προφίλ στο Snapchat.

Πώς να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας με το Snapchat

1. Στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας, βρείτε και πατήστε το εικονίδιο Snapchat για να ανοίξετε την εφαρμογή.

2. Στην αριστερή γωνία της οθόνης σας, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, το οποίο μπορεί να εμφανίζεται ως Bitmoji.

3. Ακριβώς κάτω από τα στοιχεία του προφίλ σας, πατήστε το κουμπί “Discover buddies on Snapchat”, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει στο συγχρονισμό των επαφών του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή Snapchat.

4. Στη συνέχεια, μπορεί να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε ότι θέλετε απλώς να ανακαλύψετε τους φίλους σας συγχρονίζοντας τις επαφές σας. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Προχωρήστε” για να συνεχίσετε.

5. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα ζητά από το Snapchat να εισέλθει στις επαφές σας. Πατήστε “OK” για να το επιτρέψετε.

6. Μόλις συγχρονιστούν οι επαφές σας, οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό Snapchat θα εμφανίζεται σε τύπο εγγραφής. Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό, πατήστε + Προσθήκη μετά το αναγνωριστικό του. Λέξη ότι οποιεσδήποτε από τις επαφές σας που δεν είναι στο Snapchat θα προσκληθούν πατώντας το κουμπί + Πρόσκληση μετά την ταυτότητά τους.

Μάθετε πώς να αναζητάτε ένα άτομο από το όνομα χρήστη του Snapchat

1. Πατήστε το εικονίδιο Snapchat στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

2. Μέσα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης, ταξινομήστε το όνομα χρήστη του ατόμου που προσπαθείτε να βρείτε.

3. Τα ονόματα χρηστών που ταιριάζουν με την αναζήτησή σας ή είναι κοντά σε αυτήν μπορούν να εμφανιστούν κάτω από ρομποτικά. Μόλις ανακαλύψετε το άτομο που αναζητάτε, πατήστε το κουμπί + Προσθήκη που ακολουθεί την ταυτότητά του, ώστε να προσθέσετε το άτομο αυτό.

Μάθετε πώς να σαρώνετε τον Snapcode ενός ατόμου

Κάθε άτομο του Snapchat έχει ένα νέο Snapcode, το οποίο είναι κυρίως ένας κωδικός QR που μπορεί να σαρωθεί μέσα στην εφαρμογή για να αναζητήσετε το συγκεκριμένο άτομο και να το προσθέσετε αμέσως.

Εάν είστε με κάποιον ή έχετε αποκτήσει τον Snapcode του και πρέπει να τον προσθέσετε, αυτές είναι οι συμβουλές για το πώς να το κάνετε.

  1.  Ανοίξτε το Snapchat πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.
  2. Μόλις μπείτε στο Snapchat, μεταβείτε στη λειτουργία ψηφιακής κάμερας (η οθόνη που εμφανίζει τη ψηφιακή κάμερα ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή ταινίες).
  3. Βάλτε το άτομο να ανοίξει την εφαρμογή Snapchat και ανακαλύψτε τον Snapcode του πατώντας στο εικονίδιο του προφίλ του στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής. Το κίτρινο πεδίο με τις τελείες και το εικονίδιό τους είναι ο Snapcode τους.
  4. Ευθυγραμμίστε τη φωτογραφική σας μηχανή στο Snapcode του ατόμου και πατήστε και διατηρήστε την οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα πριν την αφήσετε. Η φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να σαρώσει ρομποτικά τον κωδικό Snapcode και να βρει τον λογαριασμό του.
  5. Πατήστε Add Pal για να προσθέσετε το άτομο στο αρχείο επαφών σας στο Snapchat.

Πρέπει να γίνει γνωστό ότι δεν χρειάζεται ουσιαστικά να βρίσκεστε με κάποιον για να σαρώσετε τον Snapcode του. Ένα στιγμιότυπο οθόνης ή μια φωτογραφία του Snapcode τους μπορεί να σαρωθεί από το τηλέφωνό σας για να βρείτε το λογαριασμό τους στο Snapchat.