Chrome Extensions

10 Useful Google Chrome Extensions for WordPress Websites

5/5 - (7 votes)
Chrome Extensions

Το Google Chrome έχει έναν αυξανόμενο αριθμό chrome extensions – επεκτάσεις που είναι δωρεάν διαθέσιμες στο internet για να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική για όσους χειρίζονται websites wordpress. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα 10 πιο χρήσιμα Google Chrome extensions, που χρησιμοποιώ και εγώ και, που μπορούν να κάνουν την εμπειρία σας για την διαχείριση του WordPress πολύ καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Ας αρχίσουμε!

grammarly chrome extension

1) Grammarly – chrome extensions, γραμματική

Για το Grammarly έχω αναφερθεί στο παρελθόν για αυτό το εξαίσιο chrome extension. Το Grammarly βοηθά να βεβαιωθείτε ότι όλα αυτά που πληκτρολογείτε στα αγγλικά είναι σαφής χωρίς λάθος. Είναι ένα ελεύθερο chrome extension για τον περιηγητή σας που ελέγχει μέσα σε εκατοντάδες σφάλματα γραφής καθώς γράφετε.

Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη γραμματική: η έκδοση Chrome λειτουργεί μόνο με τα αγγλικά, δεν υπάρχει υποστήριξη ή ορθογραφικός έλεγχος ακόμα σε κινητές συσκευές ή στον Firefox και προγράμματα περιήγησης Safari. Και αν χρησιμοποιείτε το Gmail, το ημερολόγιο ή τα έγγραφα με την ενσωμάτωση της Google Drive ενεργοποιημένη, η γραμματική μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, ενώ χρησιμοποιείτε το Grammarly, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις που επιτρέπουν την πρόσβαση στο Gmail.

keywords everywhere extension

2) Keywords Everywhere – chrome extensions το #1 extension

Εάν διαχειρίζεστε πολλαπλές WordPress websites, το keyword everywhere παντού είναι απαραίτητο. Η επέκταση σας επιτρέπει να ελέγχετε την πυκνότητα λέξης-κλειδιού και να επιλέξετε μέσα σε νέες λέξεις-κλειδιά από το πλαίσιο σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματιστή λέξεων-κλειδιών της Google για να δημιουργήσετε τη λίστα των λέξεων-κλειδιών σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας γύρω από αυτές τις Λέξεις-κλειδιά.

colorpick eyedropper chrome extensions

3) ColorPick Eyedropper, το καλύτερο για επιλογή χρώματος

Ένα απλό αλλά πολύ χρήσιμο εργαλείο eyedropper που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης σας και στη συνέχεια να το επικολλήσετε στον επεξεργαστή κειμένου ή IDE. Τ

ο Colorpick διαθέτει επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί με το Android και τα IOS. Ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους σχεδιάζουν wordpress websites για να έχουν μια ακριβή αναπαράσταση των χρωμάτων.

 

whatfont chrome

4) What font, γραμματοσειρά

Οι χρήστες της Chrome και της Firefox μπορούν να εγκαταστήσουν όποια γραμματοσειρά θέλουν με αυτό το εργαλείο. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ποντίκι σας πάνω από οποιοδήποτε κείμενο και θα σας πει ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείται.

Η επέκταση μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να ανιχνεύσει αυτόματα και να συνιστά γραμματοσειρές με βάση τις επιλογές σας. Υπάρχουν μερικές άλλες επεκτάσεις που κάνουν παρόμοια πράγματα τόσο στο Chrome όσο και στο Firefox. Εάν υπάρχουν άλλες επεκτάσεις που αισθάνεστε ότι ανήκετε στη λίστα μας, ενημερώστε μας θα χαρούμε πολύ!

meta seo check chrome

5) Meta seo inspector,κατάλληλο για seo 

Ας το παραδεχτούμε. Η βελτιστοποίηση SEO είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Ενώ οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα στη χρήση τους, πιέζονται επίσης από τους Spammers και τους επαγγελματίες SEO που προσπαθούν να το παίξουν στο σύστημά τους.

Εάν θέλετε ο ιστότοπος WordPress(WordPress website), να είναι ορατός στα αποτελέσματα αναζήτησης, τότε πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και οι οποίοι κανονισμοί χρησιμοποιούν.

wordpress theme detector

6) WordPress theme detector, κατασκοπεία

Ο ανιχνευτής θεμάτων είναι μια ελεύθερη επέκταση που σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα ποιο είδος θέματος χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος wordpress (plugins, seo, tools). Με ένα κλικ ενός κουμπιού μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα όπως τα στοιχεία του συντάκτη και τη λήψη συνδέσμων.

Αυτό το εργαλείο βοηθά να διευκολύνει τη μάθηση για τα νέα θέματα και επίσης βοηθά στην έρευνα σας εάν είστε στην αγορά για ένα νέο θέμα.

Για να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή θεμάτων, WordPress theme detector σε οποιονδήποτε ιστότοπο, κάντε κλικ στο εικονίδιο του από τη γραμμή εργαλείων του Chrome, επιλέξτε Προβολή> Λεπτομέρειες θέματος από το αναπτυσσόμενο μενού και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε λήψη θεμάτων απευθείας από τον ανιχνευτή θέματος. Είναι πραγματικά απλό στη χρήση!

checkbot seo extension

7) checkbot seo tester, για τις μηχανές αναζήτησης

Το Checkbot SEO Tester είναι μια ελεύθερη επέκταση για το chrome που ελέγχει τη συμμόρφωσή σας SEO του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Απλά κάντε κλικ σε ένα κουμπί και θα τραβήξει μια λίστα με προβλήματα με τον ιστότοπό σας με βάση τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

Τα θέματα ταξινομούνται με σοβαρότητα, ώστε να μπορείτε να τις δώσετε προτεραιότητα όπως απαιτείται. Μόλις διορθώσετε ένα ζήτημα, απλά κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά για να βεβαιωθείτε ότι το αντιμετωπίσατε σωστά.

Το εργαλείο δεν είναι πολύ προχωρημένο, αλλά παρέχει βασικές πληροφορίες όπως οι περιγραφές meta, οι ετικέτες τίτλου, οι ετικέτες κλάσης (H1 έως H6), al alt κείμενο, κανονικές διευθύνσεις URL και άλλα μετα-δεδομένα σχετικά με τον wordrpress website σας.

Παρέχει επίσης backlinks για γρήγορη ανάλυση. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε άλλο plugin SEO ή υπηρεσία όπως Ahrefs ή Moz Pro για την παρακολούθηση βασικών παραγόντων όπως η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και τα backlinks, συνιστώ ανεπιφύλακτα την εγκατάσταση του ελεγκτή SEO επειδή είναι απλό αλλά αρκετά αποτελεσματικό για να γίνει μέρος οποιασδήποτε αναπτυξιακής ροής εργασίας.

window resizer chrome

8) Window resizer, responsive

Το Resizer Window σάς επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος οποιουδήποτε τμήματος μιας ιστοσελίδας κάνοντας κλικ και σύροντας την άκρη του. Αυτό είναι χρήσιμο εάν ένας ιστότοπος δεν ανταποκρίνεται (δηλαδή φαίνεται διαφορετική σε κάθε μέγεθος του προγράμματος περιήγησης) ή να κάνει μια πλευρική γραμμή ευρύτερη έτσι ώστε το περιεχόμενο να μην φαίνεται.

Το Resizer βοηθάει στην εξασφάλιση να φαίνονται καλά ακόμα και αν βρίσκεστε σε μια μικρή οθόνη ή μεγιστοποιημένο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Το χρησιμοποιώ επίσης για να καθαρίσω γρήγορα γραμμές κειμένου, φροντίζοντας όλα τα στοιχεία να παραμείνουν τακτοποιημένα.

image downloader chrome

9) Image downloader, δωρεάν κατέβασμα

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome διευκολύνει την λήψη εικόνων από ιστοσελίδες, η οποία είναι κάτι που απαιτείται πολλή δουλειά στο Firefox. Το χαρακτηριστικό δεν είναι ενσωματωμένο στο chrome – χρειάζεστε μια επέκταση για αυτό.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές επεκτάσεις που δεν λειτουργούν καλά ή καθόλου για αυτό προσοχή.

Προσωπικά είναι το αγαπημένο η οποία λειτουργεί άψογα και ανιχνεύει αυτόματα όταν μια εικόνα σε μια σελίδα θα εμφανιστεί ως δική του μικρογραφία στη συλλογή σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε πολλαπλές εικόνες για να τα κατεβάσετε γρήγορα-ταυτόχρονα.

Responsive Viewer

10) Responsive Viewer

Το Responsive Viewer Chrome είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα μου chrome extension που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια ως προγραμματιστής ιστού. Σας δίνει έναν εύκολο τρόπο προεπισκόπησης γρήγορα, Πώς ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη όταν δημιουργείτε ιστότοπους, wordpress websites.

Μου αρέσει να μπορώ να αλλάξω μεταξύ της επιφάνειας εργασίας, ταμπλέτα και των κινητών τρόπων προβολής με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού, ώστε να μπορώ να ελέγξω κάθε συσκευή. Αυτή η επέκταση είναι εξαιρετικά εύκολη και έχουμε βεβαιωθεί ότι έχει προβλήματα. Το extension Responsive viewer είναι προς το παρόν δωρεάν τόσο στο Chrome Web Store όσο και στο Firefox Add-On.

Conclusion

Υπάρχουν πάρα πολλά chrome extesions που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, ακόμη και πάρα πολύ χρόνο. Αν σας αρέσουν τέτοιου τύπου άρθρα Contact us να δημιουργήσουμε και άλλα. Τα καλύτερα chrome extensions που χρησιμοποιεί η ομάδα μας.