5 WhatsApp κόλπα 2023

Απελευθερώστε τη δύναμη του, 5 Whatsapp κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε!

5/5 - (1 vote)

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας σε αυτή την ψηφιακή εποχή, και μεταξύ αυτών, το WhatsApp με πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κρυφά χαρακτηριστικά και hacks που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις πλήρεις δυνατότητες αυτής της στιβαρής εφαρμογής.

5/5 - (1 vote)

Απελευθερώστε τη δύναμη του 5 WhatsApp κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε!

Είτε θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να βελτιώσετε την επικοινωνία σας ή να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας στο WhatsApp, σας έχουμε καλύψει με αυτά τα πέντε απίστευτα κόλπα.

5 WhatsApp κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε

Από την προσαρμογή των ειδοποιήσεών σας μέχρι τη δημιουργία συντομεύσεων για τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες συνομιλίες σας, θα σας καθοδηγήσουμε για να πάτε τη χρήση του WhatsApp στο επόμενο επίπεδο.

Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, τις τεράστιες δυνατότητες του WhatsApp με 5 WhatsApp κόλπα!

To Whatsapp μπορεί να χακαριστεί;

Το WhatsApp μπορεί να υποστεί επίθεση από χάκερς, αλλά συμβαίνει σπάνια και είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό. Υπάρχουν διάφορα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το λογαριασμό σας.

Οι χάκερς μπορεί να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας με το να σας απατήσουν να μοιραστείτε τον κωδικό επαλήθευσης σας ή εκμεταλλευόμενοι αδυναμίες στο ίδιο το πρόγραμμα.

Αν έχουν τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματά σας, να αποκτήσουν προσωπικά σας δεδομένα και ακόμη και να παριστάνονται εσείς για να απατήσουν τις επαφές σας.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διπλή πιστοποίηση, να αποφύγετε να δίνετε σε κανέναν άλλον τον κωδικό επαλήθευσής σας και να είστε προσεκτικοί στις ύποπτες επικοινωνίες και αιτήματα εάν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς.

Επιπλέον, η τακτική ενημέρωση της εφαρμογής του WhatsApp και του λειτουργικού συστήματος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση κινδύνου.

To Whatsapp μπορεί να χακαριστεί;

5 WhatsApp κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε!

Κόλπο 1: Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις

Έχετε βαρεθεί το μονότονο ήχο ειδοποίησης κάθε φορά που λαμβάνετε ένα μήνυμα WhatsApp; Αν ναι, γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας για κάθε επαφή και ομάδα;

Αυτή η χρήσιμη δυνατότητα σας επιτρέπει να αναθέσετε έναν ξεχωριστό ήχο, ένα μοτίβο δόνησης και μια χρωματιστή φωτεινή ενδεικτική λυχνία για κάθε επαφή ή ομάδα. Ανακαλύψτε πώς να το κάνετε.

 1. Ανοίξτε τη συνομιλία της επαφής ή της ομάδας που θέλετε να προσαρμόσετε.
 2. Πατήστε το όνομά τους στο επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε το προφίλ τους.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο “Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις”.
 4. Επιλέξτε τον ήχο ειδοποίησης, το μοτίβο δόνησης και το χρώμα φωτός LED που θέλετε για τη συγκεκριμένη επαφή ή ομάδα.

Προσαρμόζοντας τις ειδοποιήσεις σας, μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα ποιος σας στέλνει μηνύματα χωρίς καν να κοιτάτε το τηλέφωνό σας.

Κόλπο 2: Χρήση του WhatsApp σε πολλές συσκευές

Επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp στον υπολογιστή ή το tablet σας χωρίς να χρειάζεται ο τηλέφωνός σας να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο; Το WhatsApp Web και το Desktop το καθιστούν δυνατό. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στο πως να το κάνετε.

 1. Ανοίξτε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας.
 2. Πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “WhatsApp Web”.
 3. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο tablet ή τον υπολογιστή σας και μεταβείτε στη διεύθυνση web.whatsapp.com.
 4. Σαρώστε τον κωδικό QR στην οθόνη με το τηλέφωνό σας.
 5. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο tablet ή τον υπολογιστή σας όπως ακριβώς θα κάνατε και στο τηλέφωνό σας.

Η εν λόγω χαρακτηριστική είναι πολύ επωφελής για άτομα που απαιτούν τακτικές μεταβάσεις μεταξύ συσκευών ή για όσους προτιμούν να πληκτρολογούν σε μια πιο εκτεταμένη οθόνη.

Αποστολή προγραμματισμένων μηνυμάτων Whatsapp

Κόλπο 3: Αποστολή προγραμματισμένων μηνυμάτων

Ποτέ έχεις αμελήσει να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιον στο WhatsApp; Η δυνατότητα “Προγραμματισμένη Αποστολή” σας επιτρέπει να ορίσετε μια ημερομηνία ή ώρα για να μεταδώσετε μηνύματα. Οι οδηγίες για να το κάνετε είναι οι ακόλουθες.

 1. Ανοίξτε τη συνομιλία της επαφής ή της ομάδας στην οποία θέλετε να στείλετε ένα προγραμματισμένο μήνυμα.
 2. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας όπως θα κάνατε κανονικά.
 3. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αποστολής.
 4. Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να σταλεί το μήνυμα.

Η δυνατότητα να προγραμματίζετε μηνύματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για άτομα που επιθυμούν να στείλουν χαιρετισμούς σε μια συγκεκριμένη περίσταση, όπως τα γενέθλια, ή για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν όταν είναι σίγουροι ότι ο παραλήπτης θα είναι προσβάσιμος.

Κόλπο 4: Απόκρυψη της τελευταίας εμφάνισης και των μπλε κουκκίδων

Θα θέλατε να διαβάσετε ένα μήνυμα στο WhatsApp χωρίς να ειδοποιηθεί ο αποστολέας; Χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες “Παραλαβή παραλειπτέων” και “Τελευταία προβολή”, μπορείτε να κρύψετε τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και να διαβάσετε τα μηνύματα ανώνυμα.

Μάθετε πώς να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο.

 1. Ανοίξτε το WhatsApp και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.
 2. Πατήστε στο “Λογαριασμός” και στη συνέχεια στο “Απόρρητο”.
 3. Απενεργοποιήστε τα “Read Receipts” και “Last Seen” για να αποκρύψετε την online κατάστασή σας και τις αποδείξεις ανάγνωσης.

Αποκρύπτοντας την online κατάστασή σας και τις αποδείξεις ανάγνωσης, μπορείτε να διαβάζετε τα μηνύματα χωρίς να αισθάνεστε πιεσμένοι να απαντήσετε αμέσως.

Δημιουργήστε εξατομικευμένα GIF

Κόλπο 5: Δημιουργήστε εξατομικευμένα GIF και αυτοκόλλητα

Βαριέστε με τα συνηθισμένα GIFs και αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο WhatsApp; Μην ανησυχείτε, η λειτουργία “GIFs και αυτοκόλλητα” σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα GIFs και αυτοκόλλητα. Μάθετε τα βήματα εδώ.

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή “Sticker Maker” από το κατάστημα εφαρμογών.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε “Create a new stickerpack”.
 3. Προσθέστε τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως αυτοκόλλητα και περικόψτε τις όπως χρειάζεται.
 4. Αποθηκεύστε το πακέτο αυτοκόλλητων και προσθέστε το στο WhatsApp.

Δημιουργώντας τα δικά σας εξατομικευμένα GIF και αυτοκόλλητα, μπορείτε να δώσετε μια προσωπική πινελιά στις συνομιλίες σας και να εκφραστείτε με μοναδικό τρόπο.

Τι σημαίνει η σύνδεση στο WhatsApp;

Για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες του WhatsApp, χρειάζεσαι λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα smartphone με εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Επιτρέπει την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, την πραγματοποίηση κλήσεων και τη διαμοιρασία πολυμέσων μέσω της πλατφόρμας.

Αφού συνδεθείς, μπορείς να επικοινωνείς με άλλους χρήστες που διαθέτουν το WhatsApp, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη συσκευή τους.

Πώς να εφαρμόσετε αυτά τα κόλπα

Τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να εφαρμόσετε αβίαστα αυτές τις συμβουλές. Κάθε ένα από αυτά τα κόλπα είναι απλό στην εκτέλεση και απαιτεί μόνο λίγα λεπτά.

Είτε θέλετε να τροποποιήσετε τις ειδοποιήσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε διάφορες συσκευές, να προγραμματίσετε μηνύματα, να μεταμφιέσετε την κατάσταση στο διαδίκτυο ή να δημιουργήσετε μοναδικά GIF και αυτοκόλλητα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των κόλπων

Εφαρμόζοντας αυτές τις τεχνικές, μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας, να διατηρήσετε την τάξη και να εξατομικεύσετε τις αλληλεπιδράσεις σας.

Η προσαρμογή των ειδοποιήσεών σας, η χρήση του WhatsApp σε διάφορα gadgets και η αποστολή μηνυμάτων σε προγραμματισμένη βάση μπορεί να σας επιτρέψει να παραμείνετε ενημερωμένοι και να αποφύγετε να παραβλέψετε κρίσιμες ειδοποιήσεις.

Η εξαφάνιση της διαδικτυακής σας παρουσίας και των αποδείξεων ανάγνωσης μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη αυτονομία και εποπτεία επί των συζητήσεών σας.

Η δημιουργία προσαρμοσμένων GIF και αυτοκόλλητων μπορεί να ενσωματώσει μια ευχάριστη και εξαιρετική διάσταση στις συνομιλίες σας, επιτρέποντάς σας έτσι να εκφράσετε τις σκέψεις σας με πιο ευφάνταστο τρόπο.

Conclusion

Επαναστατώντας την επικοινωνία, το WhatsApp είναι μια ισχυρή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Απελευθερώστε το πλήρες δυναμικό του χρησιμοποιώντας πέντε κόλπα για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας στο WhatsApp.

Εξατομικεύστε τις ειδοποιήσεις σας, χρησιμοποιήστε το WhatsApp σε πολλαπλές συσκευές, προγραμματίστε τα μηνύματα, κρύψτε την online κατάστασή σας και τις αποδείξεις ανάγνωσης και δημιουργήστε προσαρμοσμένα GIF και αυτοκόλλητα.

Με αυτά τα κόλπα, βελτιώστε την εμπειρία σας στο WhatsApp για τα καλά. Ξεκινήστε σήμερα και απελευθερώστε τη δύναμη του WhatsApp!

Frequent questions

Υπάρχει μυστική λειτουργία στο WhatsApp;

Με την κρυφή λειτουργία, θα μπορείτε να αποκρύψετε την εικόνα προφίλ σας, την κατάσταση "Τελευταία φορά που είδατε" και τη σελίδα "Πληροφορίες" από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων - ή ακόμη και να τις αποκρύψετε για όλους, με εξαίρεση λίγους και εκλεκτούς.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε με ποιον συνομιλεί ο φίλος μου στο WhatsApp;

Μέθοδος 1: Ελέγξτε κρυφά το WhatsApp τους.
Μέθοδος 2: Ελέγξτε το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp τους.
Μέθοδος 3: Χρησιμοποιώντας το WhatsApp Web.
Μέθοδος 4: Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή παρακολούθησης του WhatsApp.

Μπορείτε να κρυφτείτε στο WhatsApp;

Για το σκοπό αυτό, πρέπει απλώς να μεταβείτε στην επιλογή ρυθμίσεων στο WhatsApp σας και να επιλέξετε λογαριασμό για να το απενεργοποιήσετε. Αλλάξτε την τελευταία σας εμφάνιση σε "κανένας" στην καρτέλα "Απόρρητο". Κανείς δεν θα μπορεί πλέον να γνωρίζει πότε σας είδαν τελευταία φορά στο WhatsApp. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο σε χρήστες iOS όσο και σε χρήστες Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *