λογαριασμό TikTok

You asked, we answered: How to verify on TikTok? TikTok account

5/5 - (1 vote)

Εσείς ρωτήσατε, εμείς απαντήσαμε. Πρόσφατα γράψαμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του TikTok, αλλά πολλοί από εσάς μας ρωτήσατε πώς να επαληθεύεστε στο TikTok και πόσους ακόλουθους χρειάζεστε για να επαληθευτείτε στο TikTok;

Είτε είστε ήδη ενεργός χρήστης είτε απλώς σκέφτεστε να ξεκινήσετε με αυτήν τη νέα εφαρμογή, ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Επαλήθευση λογαριασμό Tiktok

Πόσοι ακόλουθοι χρειάζομαι για να επαληθευτώ στο TikTok, εφαρμογή tiktok

τικτοκΊσως εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσους οπαδούς χρειάζεστε για να επαληθευτείτε στο TikTok, εφαρμογή tiktok.

Κάθε φορά που ρωτάω φίλους με επαληθευμένο λογαριασμό για το πόσους ακόλουθους έχει, μου λένε ότι εξαρτάται.

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο αριθμός των ακολούθων σας για να γίνει επαλήθευση. Οι περισσότεροι λένε ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 20.000 ακόλουθους πριν προσπαθήσεις.

Ο μέγιστος αριθμός ακολούθων με τους οποίους μπορεί κάποιος να επαληθευτεί είναι 50.000 – αλλά χρειάζεται απίστευτη αφοσίωση και καθημερινή ανάρτηση.

Γιατί είναι σημαντική η επαλήθευση στο TikTok

Η επαλήθευση στο TikTok είναι σημαντική επειδή είναι ένας τρόπος για να κάνετε το κανάλι σας να το ανακαλύψουν άλλοι χρήστες.

Η επαλήθευση αυξάνει επίσης την έκθεσή σας σε νέους θεατές και επιρροές στη θέση σας.

Εάν οι άλλοι γνωρίζουν ότι έχετε επαληθευτεί και μπορούν να δουν ότι υπάρχει ένας ορισμένος βαθμός εξουσίας πίσω από τον λογαριασμό σας, είναι πιο πιθανό να ακούσουν τι έχετε να πείτε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για οποιονδήποτε YouTuber ή υπεύθυνο επιρροής που θέλει το περιεχόμενό του (και τον εαυτό του) να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, θα πρέπει να φροντίσει να επαληθευτεί το συντομότερο δυνατό.

Εξάλλου, σε κανέναν δεν αρέσει να του φέρονται σαν ερασιτέχνη!

Τα καλά νέα ότι η επαλήθευση στο TikTok είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολη.

Επαλήθευση λογαριασμό Tiktok

Μπορώ να ζητήσω από κάποιον άλλο να μοιραστεί τον σύνδεσμο του λογαριασμού μου αντί να το κάνω εγώ;

Αν θέλετε να λάβετε επαλήθευση ώστε να μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας πρόσβαση στον λογαριασμό σας, θα απογοητευτείτε.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος για άλλο άτομο εκτός από εσάς να μοιραστεί τη σύνδεση του λογαριασμού σας με το Tiktok.

Ωστόσο, μπορείτε να μοιραστείτε το όνομα χρήστη σας με κάποιον που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Αυτό θα τους επιτρέψει την πλήρη πρόσβαση και τον έλεγχο του λογαριασμού σας χωρίς να τους δίνετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου.

tiktok

Το μόνο πράγμα στο οποίο θα έχουν πρόσβαση είναι το όνομα του λογαριασμού σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε ποτέ να ανακτήσετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας από αυτούς για να κάνετε αλλαγές ή να δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο, θα χρειαστεί να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτό θα καταργήσει εντελώς την πρόσβασή τους και θα την επιστρέψει υπό τον αποκλειστικό σας έλεγχο.

google tiktok

Ποιος επαληθεύεται και πότε στο τικτοκ;

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να μοιράζονται τους φίλους ή την οικογένειά τους τον σύνδεσμο του λογαριασμού τους αντί για αυτούς.

Ωστόσο, προτού μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με οποιονδήποτε, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να βρεθεί σε μπελάδες.

Όταν δημιουργείτε το προφίλ σας, θα υπάρχει μια ενότητα όπου μπορείτε να εισαγάγετε τις διευθύνσεις email άλλων που έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας, εάν συμβεί οτιδήποτε σε εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι εάν συμβεί κάτι και κάποιος κοινοποιήσει μια ακατάλληλη φωτογραφία ή βίντεο του εαυτού του, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ σοβαρά.

facebook instagram tiktok

Είναι εντάξει αν υποβάλω το αίτημά μου μετά τη λήξη της προθεσμίας;

Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με το πόσο σύντομα πρέπει να υποβάλετε το αίτημά σας.

Ωστόσο, ενθαρρύνουμε τους δημιουργούς να υποβάλουν τα αιτήματά τους το συντομότερο δυνατό (κατά προτίμηση πριν υποβάλουν άλλα παρόμοια αιτήματα), επειδή θα δώσουμε προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν ζητήσει επαλήθευση πρώτα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υποβολές δεν επηρεάζουν την καταλληλόλητα ενός δημιουργού για επαλήθευση — αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις ενέργειες ενός μεμονωμένου δημιουργού.

Επομένως, εάν αναρωτιέστε εάν είναι εντάξει ή όχι να υποβάλετε το αίτημά σας μετά τη λήξη της προθεσμίας: ναι!

Ένα έγκαιρο αίτημα θα διεκπεραιωθεί εγκαίρως και δεν θα υπάρξει αρνητικός αντίκτυπος στην εξέταση του σε σύγκριση με προηγούμενες υποβολές.

εφαρμογή tiktok

Τικ τοκ χωρίς λογαριασμό

Ακόμα κι αν έχετε λογαριασμό και είστε επαληθευμένοι στο Tiktok, τα βίντεό σας ενδέχεται να μην εμφανίζονται σε κανέναν χωρίς εγγεγραμμένο λογαριασμό.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ένα ακόμη, μην ανησυχείτε για αυτό. δεν χρειάζεται να βιάζεσαι στα πράγματα.

Αλλά να ξέρετε ότι ακόμα κι αν ο αριθμός τηλεφώνου σας περιλαμβάνεται στις ετικέτες ή τις περιγραφές των βίντεό σας και έχετε φίλους που χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα στα προφίλ και τις ετικέτες τους, το βίντεό σας μπορεί να μην εμφανίζεται σε άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα.

Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά δεν είναι απαραίτητα κάτι που μπορείτε να αλλάξετε.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να δημοσιεύετε ελκυστικό περιεχόμενο και να ελπίζετε ότι τελικά κάποιος με εγγεγραμμένο λογαριασμό θα σκοντάψει στη σελίδα σας!

Google tiktok – facebook instagram tiktok

Ξέρουμε όλοι με μια αναζήτηση στην μηχανή αναζήτησης στην Google το τικτοκ έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και ακόλουθους.

Αρα εάν έχετε ένα κατάστημα που πουλάει προϊόντα ή κάποια υπηρεσία είναι το καλύτερο σημείο να διαφημιστείτε.

Τα καλύτερα social media για διαφήμιση είναι facebook instagram tiktok με διαφορά.